spamo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να αναβαθμίσω ένα παλιό υπολογιστή που έχω βάλει στην τηλεόραση για να βλέπω ταινίες σε UHD. Τώρα παίζω έργα άνετα στα 1080p αλλα τίποτα παραπάνω και ιδικά mkv αρχεία που και μέσα απο το kodi αλλα και σε vlc μου κάνει σπασίματα. Ο υπολογιστής μου είναι HP Compaq Elite 8300 - SFF αλλα με i5 3570 και 4Χ2GB ram ddr3 και η τηλεόραση UHD οχι 4κ LG 43UK6400 Σκέφτομαι την πιο οικονομικη λύση για μια MSI GeForce GT710 2GB LP στα 40€ και τέλος αλλα δεν ξέρω αν η cpu η αν η κάρτα είναι χάλια και δεν τα σηκώνει. Σαν εναλλακτική που θέλω να το αποφύγω είναι οτι μπορώ να πάρω τον 3400g επεξεργαστή απο ενα pc που έφτιαξα πρόσφατα αλλα θα επιβαρυνθώ με ram,mobo ισως psu γιατι αν θυμάμαι καλά είχε περίεργο βύσμα. + ενα επιπλέον επεξεργαστή απο το βασικό μου pc που πρέπει να αντικαταστήσω (τουλάχιστον ryzen 5 2600)
tanasen01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Θα είσαι οκ με την 710 εκτός και αν χρησιμοποιήσεις στο μέλλον Netflix πλατφόρμα οπότε θες μια πιο δυνατή. Ο επεξεργαστής είναι επαρκής. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα