SpirosRonto Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση , μιας και κανω ένα νέο σύστημα(ryzen 3600 , 1060 που θα την αλλάξω μελλοντικα) . Στον τωρινό μου υπολογιστή εχω ένα thermaltake litepower 700w το οποίο κλείνει δεκαετία και σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα για αλλαγη. Μια στιγμή μου είχε βγάλει ένα θέμα και νόμιζα έφταιγε αυτό οπότε ειχα πάρει τροφοδοτικό που εν τέλει δεν χρειάστηκε και το έχω να καθεται από το 2014-2015. Το ερώτημα είναι θα υπάρχει θέμα αν το βάλω τώρα; Δεν το έχω βγάλει από το κουτί του. https://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από SpirosRonto 1
Papadrams Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγώ θα έμενα με το thermaltake. Αφού δεν σου έχει βγάλει πρόβλημα γιατί να το αλλάξεις? Εκτός αν επειδή είναι παλιό, δεν σου αρκούν οι connectors που βγάζει. Και εγώ το τροφοδοτικό μου το έχω 9 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. (Corsair 750w Modular) Και επειδή προσωπικά δεν γνωρίζω την μάρκα του καινούριου, σίγουρα θα έμενα με το thermaltake. 1
@topos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ θα το έβαζα, εάν δεν ήταν ταλαιπωρημένο. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μια χαρά τροφοδοτικό είναι το xfx και είναι γνωστή μάρκα! Μείνε με το thermal take αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα! Αν γίνει κάτι βάζεις το xfx! 1 1
SpirosRonto Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το σκέφτομαι με την έννοια ότι μιας και είναι παλιό σιγουρα κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα και καλυτερα μιας και έχω το άλλο να μην το αφήνω να κάθεται . Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από SpirosRonto
grmaster2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Και τα δύο είναι παλιάς τεχνολογίας τροφοδοτικά, group reg + double forward άρα δεν κάνουν Το ττ είναι κακής ποιότητας κατασκευής και δουλεύει και 10 χρόνια To xfx είναι το ts bronze? Αν ναι είναι ουσιαστικά το seasonic s12ii, άρα έχει τουλάχιστον καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο το ττ όπως συνηθίζει η seasonic πάρε το txm να είσαι σίγουρος αλλιώς βάλε το ts
SpirosRonto Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, grmaster2 είπε Και τα δύο είναι παλιάς τεχνολογίας τροφοδοτικά, group reg + double forward άρα δεν κάνουν Το ττ είναι κακής ποιότητας κατασκευής και δουλεύει και 10 χρόνια To xfx είναι το ts bronze? Αν ναι είναι ουσιαστικά το seasonic s12ii, άρα έχει τουλάχιστον καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο το ττ όπως συνηθίζει η seasonic πάρε το txm να είσαι σίγουρος αλλιώς βάλε το ts Ακριβώς είναι το xfx που είναι 80 plus bronze , το ήξερα ότι το ττ είναι γενικά μέτριο προς κακό αν και έκανε την δουλιτσα του γι'αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω , αν βάλω το TS σε σχέση με αυτό που μου προτεινες ποια είναι τα αρνητικά που θα έχω γιατί γενικά δεν ξέρω από τροφοδοτικά οπότε θέλω μια παραπάνω εξηγηση χαχαχ , σε ευχαριστώ!
grmaster2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) εδώ είναι η εξήγηση για το group regulation σε σχέση με τα καινούρια που είναι dcdc https://linustechtips.com/main/topic/1122694-why-group-regulated-units-shouldnt-be-boughtsold-in-2019-and-on/ άλλος λόγος είναι τα protection, τα καινούρια έχουν περισσότερα και συνήθως καλύτερα ρυθμισμένα (δεν θυμάμαι τι έχει το s12ii) τέλος το double forward topology νομίζω ήρθε η ώρα να φύγει και αυτό. Βασικό αρνητικό είναι οτι σε υψηλά φορτία έχει υψηλό coil whine το οποίο είναι ενοχλητικό Βέβαια το δικό σου setup θα βγάζει 250-300w max... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από grmaster2 1
dpolal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε Ακριβώς είναι το xfx που είναι 80 plus bronze , το ήξερα ότι το ττ είναι γενικά μέτριο προς κακό αν και έκανε την δουλιτσα του γι'αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω , αν βάλω το TS σε σχέση με αυτό που μου προτεινες ποια είναι τα αρνητικά που θα έχω γιατί γενικά δεν ξέρω από τροφοδοτικά οπότε θέλω μια παραπάνω εξηγηση χαχαχ , σε ευχαριστώ! Aφού το xfx το είχες στο κουτί του τόσο καιρό βάλε το και μην το σκέφτεσαι καν. Τo tt, όσο καλό και να είναι (που δεν ήταν) έχει ήδη κλείσει δεκαετία, άστω καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα