teopapak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα ομάδα, Πριν λίγο παρηγγγειλα μέσω Ίντερνετ ένα ζευγάρι αθλητικά παπουτσια(Air Force nike)σε νουμερο 44(28cm).Ωστοσο και ενώ είχε γίνει η πληρωμή με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τελικά το συγκεκριμένο νουμερο και ότι το έχουν σε 45(29cm) μόνο και εν τελεί δέχτηκα να μου το στείλουν.Θεωρειτε ότι θα είναι μεγάλη η διαφορα αυτή του 1cm και θα μου βγαίνει το παπούτσι;Αν ναι,με ανατομική σόλα μέσα στο παπούτσι αντιμετωπίζεται κάπως το πράγμα;;
dinos234 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, teopapak είπε Καλησπερα ομάδα, Πριν λίγο παρηγγγειλα μέσω Ίντερνετ ένα ζευγάρι αθλητικά παπουτσια(Air Force nike)σε νουμερο 44(28cm).Ωστοσο και ενώ είχε γίνει η πληρωμή με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τελικά το συγκεκριμένο νουμερο και ότι το έχουν σε 45(29cm) μόνο και εν τελεί δέχτηκα να μου το στείλουν.Θεωρειτε ότι θα είναι μεγάλη η διαφορα αυτή του 1cm και θα μου βγαίνει το παπούτσι;Αν ναι,με ανατομική σόλα μέσα στο παπούτσι αντιμετωπίζεται κάπως το πράγμα;; Για ένα νούμερο διάφορα συνήθως δεν παίζει ρόλο ανάλογα και το καλούπι από το παπούτσι κάποια είναι στενά πάντως και με μια ποιο χοντρή κάλτσα θα είσαι πιστεύω μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα