Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Πριν 2 μέρες κέρδισα μια διμοπρασια στο ebay .,,

Πλήρωσα κανονικά ... μπήκε στην λίστα μου με τα Items και σήμερα μου έστειλε ο πωλητής αυτό το mail ..

Δεν είχε reserve price ... 

τι σύστημα είναι αυτό  ... ? Αν δεν του κάνει η τιμή άπλα ακυρώνει την δημοπρασία  ?

New message from: thmindaclub (214Turquoise Star)

Hello, I can not send the item for this price, you can send me the missing amount.
or else I have to cancel the transaction
Kind regards Thomas H.

Επεξ/σία από ghost73
Δημοσ.

νομιζω πως πρεπει να το "κυνηγήσεις".

Δε σου βγάζει μύνημα να πληρώσεις; πλήρωσε και ολα θα παρουν το δρομο τους!

Προφανως οπως ειπες δεν εβαλε reserve price (γιατι νομιζω τον χρεωνει ενα νταβατζηλίκι). Καλά να πάθει ομως...ετσι ειναι η δημοπρασίες.

Δημοσ.

όχι δεν μου βγάζει μήνυμα να πληρώσω κάτι .... (ότι ήταν το πλήρωσα στο τέλος της δημοπρασίας + έξοδα αποστολής )  

Κοιτά ....το πιο λογικό είναι να μην το στείλει ... να πάρω τα χρήματα πίσω ... και να του κάνω κακή αξιολόγηση ..  

Δημοσ.

Όχι ακόμα .

Του έχω στείλει μήνυμα με ύφος (τι είναι αυτά που λες ... η δημοπρασία έληξε και σε έχω πλήρωση )   

δεν μου έχει απάντηση .... 

Απλά δεν ξέρω αν κάνει cancel (χωρίς προειδοποίηση )αν μπορώ μετά να ανοίξω case .... 

Δεν μου έχει προκύψει ξανά  τέτοιο  πρόβλημα ....

Δημοσ.

Nαι, γι'αυτό...

σιγουρέψου πρώτα από την διαχείριση, ώστε μετά κ ορθά να ανοίξεις case (εάν επιτρέπεται) κ φυσικά να αφήσεις την αξιολόγηση που θεωρείς σωστή.

... περίμενε πρώτα να δεις τι θα σου απαντήσει.

Δημοσ.

Καλημέρα .. μου απάντησε  

New message from: thmindaclub (214Turquoise Star)

The Shipping is more than 4,50€

το κόστος που πλήρωσα όμως για το shipping είναι 13,99  (Και αυτό του απάντησα)

Condition:For parts or not working
Ended:14 Jan, 2020 15:08:39 GMT
Winning bid:EUR 35.51
Approximately £30.36 13 bids ]
Postage: EUR 13.99 Standard Delivery

Item location: FELDKIRCHEN 5143, Austria

Δημοσ.

Τι λεει μωρε ο κακομοίρης? Αν δεν στο στέλνει άνοιξε case στο ebay. Όταν βάζεις κάτι για πώληση, βάζεις και τις χώρες στις οποίες μπορεί να πουληθεί, και βάζεις και μόνος σου ποσό για μεταφορικά. Αφού είχε την Ελλάδα μέσα, θα έπρεπε να βάλει τα μεταφορικά αντίστοιχα. Να το κυνηγήσεις με ebay και να κάνεις και αρνητική αξιολόγηση αν δεν το στείλει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν με πάει καθόλου αυτή η αγορά ...

Με τα πολλά μου έστειλε το laptop ... 

Ήταν να το παραλάβω χθες αλλά με ειδοποίησε η DHL ότι έγινε κλοπή στο φορτηγό και ΠΑΠΑΛΑ .. 

Θα μου στείλουν σε αγγλικά την έκθεση της αστυνομίας για να την στείλω στον πωλητή .

Καλά κρασιά δηλαδή .

• Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ghost73 είπε

Ήταν να το παραλάβω χθες αλλά με ειδοποίησε η DHL ότι έγινε κλοπή στο φορτηγό και ΠΑΠΑΛΑ .. 

Θα μου στείλουν σε αγγλικά την έκθεση της αστυνομίας για να την στείλω στον πωλητή .

Καλά κρασιά δηλαδή .

Ο πωλητης τι σχεση εχει με αυτο ομως; Τα χρηματα σου ΑΝ τα παρεις θα ειναι απο την DHL με το αποδεικτικο αγορας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ghost73 είπε

Καλά κρασιά δηλαδή .

ερωτηση, χωρις να ξερω με σιγουρια.. με paypal δεν θα τα ειχες γλυτωσεις ολα αυτα?

Δημοσ.

Εγώ τα χρήματα μου θα τα πάρω από το paypal .... (δεν έχω παραλάβει απλά το πακέτο ). ..

Ο πωλητής όμως αν είχε ασφαλίσει το πακέτο κατά την αποστολή δικαιούται αποζημίωση από την DHL . H ακόμα και αν δεν το έχει ασφάλιση λογικά θα έχει κάποια αποζημίωση . Δεν το ξέρω αυτό ... Η DHL  σε σχέση με έμενα δεν έχει κάτι να μου αποζημιώσει (από την στιγμή που δεν έχω παραλάβει τίποτα ). 

Η Dhl εδώ στη ελλάδα έχει ενημερωση  εσωτερικά την Dhl γερμανιας για την κλοπή .

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ghost73 είπε

Εγώ τα χρήματα μου θα τα πάρω από το paypal .... (δεν έχω παραλάβει απλά το πακέτο ). ..

Ο πωλητής όμως αν είχε ασφαλίσει το πακέτο κατά την αποστολή δικαιούται αποζημίωση από την DHL . H ακόμα και αν δεν το έχει ασφάλιση λογικά θα έχει κάποια αποζημίωση . Δεν το ξέρω αυτό ... Η DHL  σε σχέση με έμενα δεν έχει κάτι να μου αποζημιώσει (από την στιγμή που δεν έχω παραλάβει τίποτα ). 

Η Dhl εδώ στη ελλάδα έχει ενημερωση  εσωτερικά την Dhl γερμανιας για την κλοπή .

Αν δεν ασφαλισει καποιος το πακετο που στελνει δεν λαμβανει χρηματα, τουλαχιστον αυτο μου ειχαν πει πριν πολλα χρονια στην DHL οταν ειχε γινει κατι παρομοιο (ελάβα μονο οσα χρηματα οσο ηταν ασφαλισμενο αυτο που περιμενα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...