Προς το περιεχόμενο

the north face outlet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έκανα μία αγορά από το https://www.tnfoutletuk.co.uk Το site δείχνει οκ ωστόσο κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε όπως ότι δεν υπάρχει αναφορά στο official site!

Τα λεφτά από την κάρτα μου επίσης έχουν δεσμευθεί. Φαίνεται ότι έχει μειωθεί το ποσό ωστόσο δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση για την  πληρωμή και στο λογιστικό υπόλοιπο το ποσό δεν έχει αφαιρεθεί.

Το site από ότι είδα άνοιξε πριν 5 μήνες. Ωστόσο ψάχνω αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για την σελίδα είτε θετική είτε αρνητική.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απατεώνες, θα σου στείλουν κάτι που δεν θα έχει σχέση με αυτό που πήρες και μετά θα σου πουν να σου δώσουν τα μισά λεφτά πίσω.. Στήνουν συνεχώς καινούρια site.

Είχα παραγγείλει ένα πολύ καλό North Face backpack θεωρητικά και μου έστειλαν ένα σκονισμένο μικρό μούφα σε κακά χάλια.

Την πάτησα και εγώ και τα πήρα πίσω τα λεφτά από την Εθνική τράπεζα (έτυχε να κάνω την αγορά με πιστωτική της Εθνικής) αλλά αφού τράβηξε η διαδικασία κάνα χρόνο. Επίσης ζήτησα επανέκδοση της πιστωτικής για καλό και για κακό.

Επεξ/σία από equi1908
Δημοσ.
3 ώρες πριν, equi1908 είπε

Είναι απατεώνες, θα σου στείλουν κάτι που δεν θα έχει σχέση με αυτό που πήρες και μετά θα σου πουν να σου δώσουν τα μισά λεφτά πίσω.. Στήνουν συνεχώς καινούρια site.

Είχα παραγγείλει ένα πολύ καλό North Face backpack θεωρητικά και μου έστειλαν ένα σκονισμένο μικρό μούφα σε κακά χάλια.

Την πάτησα και εγώ και τα πήρα πίσω τα λεφτά από την Εθνική τράπεζα (έτυχε να κάνω την αγορά με πιστωτική της Εθνικής) αλλά αφού τράβηξε η διαδικασία κάνα χρόνο. Επίσης ζήτησα επανέκδοση της πιστωτικής για καλό και για κακό.

Πήγα στην εθνική και έκανα αίτηση ακύρωσης συναλλαγής.

Μου είπαν ότι θα διερευνήσουν την συναλλαγή και εντός τριμήνου θα μου δώσουν απάντηση για το αν θα επιστραφούν τα χρήματα. Τα λεφτά πήγανε Πεκίνο.

Η υπάλληλος μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τα λεφτά επιστρέφονται κατά 99% απλά είναι χρονοβόρες.

Ελπίζω να βγάλω άκρη.

Ακύρωσα και κάρτα όπως μου είπες.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

kara fake.

https://www.tnfoutletuk.co.uk/mens-north-face-down-jackets-the-north-face-himalayan-suit-gold-black-ekbhd1238-p-1806.html

γελανε και οι πετρες.κανει 1000 ευρω και το δινουν 80 τις 100.εκπτωση.χαχα.ο πιο απλος τροπος να δει καποιος οτι ειναι fake.κοιτας το πιο ακριβο προιον.ειδικα sites που βγαινουν και fb ειναι καλες απατες.εχω δει.και σε αλλες εταιρειες.

On 16/01/2020 at 10:48, _Θοδωρής_ said:

Καλησπέρα

Έκανα μία αγορά από το https://www.tnfoutletuk.co.uk Το site δείχνει οκ ωστόσο κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε όπως ότι δεν υπάρχει αναφορά στο official site!

Τα λεφτά από την κάρτα μου επίσης έχουν δεσμευθεί. Φαίνεται ότι έχει μειωθεί το ποσό ωστόσο δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση για την  πληρωμή και στο λογιστικό υπόλοιπο το ποσό δεν έχει αφαιρεθεί.

Το site από ότι είδα άνοιξε πριν 5 μήνες. Ωστόσο ψάχνω αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για την σελίδα είτε θετική είτε αρνητική.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ

ουτε η ιδια η north face δεν εχει τετοιο αποθεμα

Screenshot_2020-01-21-20-07-29-941_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
On 25/01/2020 at 20:17, felixxx said:

Το έχω δεί και εγώ αυτό το site. Από τις τιμές και μόνο καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά!

απειρα τετοια καταστηματα ξεπηδανε απο εδω και απο εκει ειδικα σε fb που ξερουν οτι ο κοσμος τσιμπαει.και οχι μονο για North face.Εδω εχω δει ατομα να μην καταλαβαινουν οτι ειναι απατη και να τα κανουν και Share

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματοποίησα μία αγορά από το site "thenorthfaceoutletgreece.com". 

Ωστόσο, ενώ είχα παραγγείλει σακίδιο πλάτης, παρέλαβα μετά από καιρό γυαλιά ηλίου κάκιστης ποιότητας μέσα σε μια χρησιμοποιημένη θήκη.

Πρόκειται για μεγάλη απάτη!! ΠΡΟΣΟΧΗ.

• Like 2
Δημοσ.
41 minutes ago, MariePerp said:

Πραγματοποίησα μία αγορά από το site "thenorthfaceoutletgreece.com". 

Ωστόσο, ενώ είχα παραγγείλει σακίδιο πλάτης, παρέλαβα μετά από καιρό γυαλιά ηλίου κάκιστης ποιότητας μέσα σε μια χρησιμοποιημένη θήκη.

Πρόκειται για μεγάλη απάτη!! ΠΡΟΣΟΧΗ.

κλασσικα απο κανα fb θα το βρηκες.μονο οι εκπτωσεις που κανιυν δειχνουν οτι ειναι  fake.κανεις δεν χαριζει.ελπιζω να μην εδωσες πολλα

37 minutes ago, Ukforthemoment said:

Που πάτε και τα ξετρυπώνετε όλα αυτά να ήξερα!!!!

usually fb

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

κλασσικα απο κανα fb θα το βρηκες.μονο οι εκπτωσεις που κανιυν δειχνουν οτι ειναι  fake.κανεις δεν χαριζει.ελπιζω να μην εδωσες πολλα

usually fb

Οσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και απατεώνες.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Ukforthemoment said:

Οσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και απατεώνες.

επειδη ειχα πετυχει τετοιο site φαινεται απο παρα πολλα οτι ειναι ψεμματα.α.βαζεις 20000 τεμαχια στο καλαθι και το δεχεται.β.τρελες εκπτωσεις  που δεν θα γινουν ποτε. expedition εξοπλισμοι με 80 τις 100 και 90 τις 100 εκπτωση.απλα ποτεεεεε ουτε σε μεταχειρισμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...