Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Εγώ λόγω των Κουριερ έχω σταματήσει να παίρνω ογκώδες πράγματα από μαγαζιά που συνεργάζονται μαζί τους. 
Πλέον μόνο από καταστήματα με δικές τους μεταφορικές.

Ολως τυχαιως ειναι και οι μονες μεταφορικες που σε ενημερωνουν πριν φτασουν για να ξερεις ποτε θα ερθουν. Οχι να καθεσαι ολη την μερα σαν χαζος να περιμενεις ποτε θα ερθει ο courier.

ΤΙ να το κανω το tracking οταν βλεπω οτι ο courier ειναι 8το πρωι σχεδον κοντα στην περιοχη μου,και να ερχεται τελικα 2το μεσημερι?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς στην περιοχή μου όλες οι εταιρείες είναι άψογες, ελτά, dhl, ups, speedex, απο καμία δεν έχω παράπονο. Τον μόνο κακό είναι στα Ελτά στα δέματα που έχουν τελωνείο. Θα μπορούσαν να τα φέρνουν σπίτι και να πληρώνω επιτόπου τον κουριερά απο το να πάω να το παίρνω εγώ.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Εννοείται ότι παίζει ρόλο και ο πωλητής. Και από Nespresso ή Marks & Spencer έρχονται πάντα στην ώρα τους.

παντως ειναι κριμα να χαλαει η προσπαθεια/εξυπηρετηση ενος μαγαζιου λογω της ασυνεπειας του κουριερ

δλδ ειχα παραγγειλει κατι απο σκρουτζομαγαζο, οι ανθρωποι με πηραν τηλεφωνα να με εξυπηρετησουν και να  με ενημερωσουν επακριβως για τιμη, διαθεσιμοτητα ποτε περιπου θα ερθει,δλδ εδειξαν ενδιαφερον και μετα ηρθε η κουριερ και σκατωσε εντελως την εμπειρια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενική ταχυδρομική ηρακλειου 2 καταστηματα "ελατε να το πάρετε  " Οικονομια ουτε χαρτακια ουτε τηλεφωνα ουτε ματαιες αποπειρες παραδοσης που πληρωνονται :P Οδοντοβουρτσα απο κωτσοβολο σε 10 μερες και αλλες 10 να κατσει εδω 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritchie77 είπε

Γενικη Ταχυδρομικη, περιμενω δεμα. Μπαινω χτες καποια στιγμη να δω που βρισκεται. Αδυναμια παραδοσης λεει, εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη ειμαι στο σπιτι. Κατεβαινω κατω να δω αν εχει αφησει χαρτακι, δεν υπαρχει τιποτα. Κουδουνι δε χτυπησε. Εκτος κι αν με το "αδυναμια παραδοσης" εννοουν οτι δεν προλαβε να ερθει καθολου απ' το σπιτι. Κι επειδη ουτε σημερα βλεπω να το φερνουν, θα παω οπως σχεδον παντα να το παραλαβω ο ιδιος

Aυτο δε σημαινει οτι ηρθε και δε σε βρηκε,σημαινει οτι δεν μπορεσε να διακινηθει εκεινη τη μερα.

21 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

εγώ μολις παρέλαβα από ΕΛΤΑ κουριερ μια χαρά.

ναι και;

Δημοσ.

Δείτε το κι απ'την καλή του πλευρά: Λιγότερα κούριερ στον δρόμο σημαίνουν μικρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση, λιγότερα καυσαέρια, οικονομία στα καύσιμα!

Δημοσ.

Σύμπτωση? Και εγώ περίμενα σήμερα φάκελο που τον έστειλαν με acs. Κουδούνι δε χτύπησαν,πήραν τηλέφωνο και είπαν πως δεν ήταν κανένας σπίτι.

Στο τηλέφωνο βγαίνει όντως τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να απαντάνε.

Πάω στο κατάστημα να το παραλάβω,τους λέω λίγο αυστηρά τι έγινε για να πάρω απάντηση πως το κουδούνι δεν έχει όνομα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Τα ΕΛΤΑ δεν είναι καν ταχυδρομεία πια. Πήγα 4 φορές μέσα στις γιορτές σε υποκατάστημα του Ηρακλείου για δέματα, και έπρεπε να περιμένω 30 άτομα ουρα που περίμεναν να πληρωσουν Vodafone και σήματα, για να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του ταχυδρομείου..στο ταχυδρομείο. Εισπρακτική έχουν γίνει, είναι απαράδεκτα τα πράγματα.

Εδώ Ηράκλειο η Γενική ταχυδρομική δεν μου έχει παραδώσει ΠΟΤΕ δέμα. Το έχω άχτι. ΠΟΤΕ. Μια ζωή πάω και τα παίρνω απο εκει.

Ααααααχ αγαπημένη Ταχυδρομική Ηρακλείου! 💖

Τους είχα κάνει καταγγελία στο ΙΝΚΑ, με έπαιρναν και με απειλούσαν, με έβγαζαν τρελό, έλεγαν πως έρχονται δικηγόροι από Αθήνα και λοιπές μαλακίες. Τέλος πάντων, μια χαρά παρελάμβανα μετά από αυτό το συμβάν... 

Τα φιλιά μου στη Ταχυδρομική Ηρακλείου! 😘

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Άλλη μια περίπτωση για όσους υποστηρίζουν ότι "η αγορά αυτορυθμίζεται" και "ο ανταγωνισμός απομονώνει τους κακούς επαγγελματίες". Χωρίς κρατικό έλεγχο, απλά όλοι τείνουν στην ίδια χάλια εξυπηρέτηση.

Βέβαια όταν στη θέση του κρατικού ελέγχου έχεις τα λαμόγια της ΕΕΤΤ, είναι σαν να μην έχεις καθόλου έλεγχο.

Είσαι 100% λάθος. Υπάρχουν γαμάτα κούριερ σαν dhl ή ups. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν διπλάσιες τιμές σε σχέση με τις ελληνικές κούριερ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν αγοραζω απο ιδιωτη (πχ παιδια απο εδω μεσα) παντα φροντιζω να παραλαμβανω εστω και αν πρεπει να παω απο εκει γιατι ειναι κριμα να τον χρεωσω. Απο μεγαλα καταστηματα ομως αν δεν μου το φερουν στο σπιτι οι μεταφορικες στελνω παντα mail στο καταστημα απο οπου αγορασα, ενημερωνω αναλυτικα οτι δεν μου φερνουν το πακετο σπιτι και εγω δεν εχω αυτοκινητο να παω να παραλαβω και ας τα βρουν μεταξυ τους. Πολλες φορες επεστρεψε το πακετο πισω αλλα κοιμαμαι ησυχος τα βραδια: ουτε κοροιδεψα κανεναν ουτε ομως και με κοροιδεψε κανενας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lumini είπε

Είσαι 100% λάθος. Υπάρχουν γαμάτα κούριερ σαν dhl ή ups. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν διπλάσιες τιμές σε σχέση με τις ελληνικές κούριερ.

Φυσικά και υπάρχουν. Και γαμάτες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υπάρχουν κάπου στον κόσμο, και γαμάτα ιδωτικά νοσοκομεία και γαμάτα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Το πρόβλημα υπάρχει όταν ως "γαμάτο" θεωρούμε απλά το να κάνει το ελάχιστο που απαιτείται στην δουλειά αυτή: Δηλαδή να παραδίδει δέματα χωρίς να σου σπάει τα νεύρα, χωρίς να χρειάζεται να πας από κει να τα πάρεις, χωρίς να σου κλείνουν το τηλέφωνο και χωρίς να σε κοροϊδεύουν ότι δήθεν πέρασαν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Άλλη μια περίπτωση για όσους υποστηρίζουν ότι "η αγορά αυτορυθμίζεται" και "ο ανταγωνισμός απομονώνει τους κακούς επαγγελματίες". Χωρίς κρατικό έλεγχο, απλά όλοι τείνουν στην ίδια χάλια εξυπηρέτηση.

Βέβαια όταν στη θέση του κρατικού ελέγχου έχεις τα λαμόγια της ΕΕΤΤ, είναι σαν να μην έχεις καθόλου έλεγχο.

Με αυτά τα όργια που έχω δει στην ΕΕΤΤ, ιδρύθηκε και αυτή για να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, όπως και τα courier που λέει ο topic starter.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mic2mic είπε

Φυσικά και υπάρχουν. Και γαμάτες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υπάρχουν κάπου στον κόσμο, και γαμάτα ιδωτικά νοσοκομεία και γαμάτα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Το πρόβλημα υπάρχει όταν ως "γαμάτο" θεωρούμε απλά το να κάνει το ελάχιστο που απαιτείται στην δουλειά αυτή: Δηλαδή να παραδίδει δέματα χωρίς να σου σπάει τα νεύρα, χωρίς να χρειάζεται να πας από κει να τα πάρεις, χωρίς να σου κλείνουν το τηλέφωνο και χωρίς να σε κοροϊδεύουν ότι δήθεν πέρασαν.

Ναι σου λέω η ups αυτό κάνει. Αλλά ποιος θέλει να πληρώνει 20 και 30 ευρώ για το delivery;; Όλοι θέλουν φθηνα, οπότε φάε στη μάπα τις acs, speedex και γενικής ταχυδρομική

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...