Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τωρα δεν πληρώνεις το μπλοκ;Δεν πληρώνεις έξοδα διατήρησης λογαριασμου κάθε Χ μήνες; Να πουλήσουν θελουν αλλά το κάνουν με τόσο γλοιώδη τρόπο που σε απωθεί. Αυτό λέω συν ότι πλέον πληρώνεις και τον όψεως... Δηλαδή τα πληρώνεις ολα
TitanX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλάκα μου κανείς και έβγαλες και συμπεράσματα ότι δεν γνωριζω. Το πρώτο που ενδιαφέρει τη τράπεζα είναι η φήμη της. Δηλαδή αν πουν όλα τα λαμογια παιδιά υπάρχει ένας Μαμακας διευθυντής που εγκρίνει αβέρτα μπλοκ πάμε όλοι να βγάλουμε. Και γεμίσει η αγορά με ακάλυπτες της εθνικης νομίζεις ότι τη τράπεζα δεν την ενδιαφέρει; Νομίζεις ο ότι διευθυντής δεν θα πάει σπίτι του; Τότε γιατί υπάρχει το credit για πλακα. Και όπως προειπα αν θέλει δινει μπλοκ αν δεν γουσταρει ο διευθυντής να δώσει δεν δίνει και δεν μπορεί να του κανείς κάποιος τίποτα. Απλά take or leave it. με 30 ευρώ έξοδα λογαριασμού νομίζεις ότι είσαι οκ για μπλοκ; Μπααααα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από TitanX
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, TitanX είπε Είναι μια μορφή δανεισμού πχ. Σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις ενα ποσο Χ σε μελλοντική απαιτηση πχ μετά από κάποιους μήνες; Στη δινει. Έχει επιτόκιο αυτό; Οχι. Παίρνει ρίσκο η τράπεζα να δυσφήμιστη εάν κάποιος γεμισει την αγορά με ακάλυπτες επιταγές της εθνικής; Παίρνει ρίσκο. Το ρίσκο που παίρνει δεν πρέπει κάπως να το αξιολόγηση με ένα κέρδος; Ναι γιατί όχι. Να γιατί σου ζητα να κανείς προιοντα. αν πχ ήσουν ο σκλαβενιτης ναι δεν θα σου ζήταγε τίποτα που και πάλι τους ζητούν να κάνουν προϊόντα πχ μισθοδοσίες, ομολογιακά δάνεια κλπ. Όπως καταλαβαίνεις το τσάμπα πεθανε. Εδώ χρεώνουν τη κίνηση λογαριασμού δε θα χρεώσουν το μπλοκ! Μα πως θα διαφημιστή η τράπεζα Αφού εγώ εκτίθεμαι.... Η δική μου φερεγγυότητα η Τράπεζα απλά δίνει Ένα κομμάτι χαρτί καμία εγγυητική τίποτα επίσημο άλλωστε αν εμπλέκοταν η τράπεζα θα ήθελε να είχε άμεσο κέρδος και θα έπαιρναν όλοι επιταγές όπως παίρνουν μετρητά και όχι κατά περίπτωση.. αν δεν θέλει δυσφήμιση να μην δίνει δάνεια σε κόμματα και τοπικούς άρχοντες και σε αλλες λαμογιές και ας σταματήσουν να υπερχρεώνουν τους ανθρώπους με ότι βλακεία σκεφτούν... ευτυχώς που δεν έχω πάρει δάνειο κλπ και δεν νιώθω κανένα συναίσθημα συμπόνιας για τις τράπεζες όχι ότι νιώθει κάνεις βέβαια.... 9 λεπτά πριν, TitanX είπε Πλάκα μου κανείς και έβγαλες και συμπεράσματα ότι δεν γνωριζω. Το πρώτο που ενδιαφέρει τη τράπεζα είναι η φήμη της. Δηλαδή αν πουν όλα τα λαμογια παιδιά υπάρχει ένας Μαμακας διευθυντής που εγκρίνει αβέρτα μπλοκ πάμε όλοι να βγάλουμε. Και γεμίσει η αγορά με ακάλυπτες της εθνικης νομίζεις ότι τη τράπεζα δεν την ενδιαφέρει; Νομίζεις ο ότι διευθυντής δεν θα πάει σπίτι του; Τότε γιατί υπάρχει το credit για πλακα. Και όπως προειπα αν θέλει δινει μπλοκ αν δεν γουσταρει ο διευθυντής να δώσει δεν δίνει και δεν μπορεί να του κανείς κάποιος τίποτα. Απλά take or leave it. με 30 ευρώ έξοδα λογαριασμού νομίζεις ότι είσαι οκ για μπλοκ; Μπααααα Όχι με 30 ευρώ δεν θεωρώ ότι έχω απαίτηση για κάτι όμως έχω απαίτηση όταν το μαγαζί ανά σεζόν έχει τζίρο 200 χιλιάρικα και όλα η σζεδον ολα παίρνανε απο το pos της εθνικης.... επισης με 2 λογαριασμούς και με καταθέσεις οικογενειακώς πάνω από 500χιλιαρικα Ε ναι μια απαίτηση την έχω ρε φίλε .. ναι δεν σου είπα ότι δεν γνωρίζεις από αυτά άλλο ήταν το θεμα μου δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.. 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tι ρίσκο παίρνει η τράπεζα;Δεν βάζει δικό της κεφάλαιο.Δεν την απασχολεί πουθενά αν εσύ πιστολιάσεις όλο τον κόσμο.Δεν της χαλάει την φήμη.Δεν την επιβαρύνει κάπου.Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι ότι δεν σου δει μπλοκ αν έχεις πολλά φύλλα στον αερα.Μορφή δανεισμου όπως το λες είναι οι πιστωτικές κάρτες. Κατι λάθος έχεις καταλάβει με τις επιταγές.Και επαναλαμβάνω ότι πληρώνεις και το μπλοκ και τον λογαριασμό . Και εγώ αυτό πιστεύω δεν υπάρχει κανένα θέμα της τράπεζας άλλωστε πριν 10 και πλέον χρόνια με τόσες ακάλυπτες υπήρξε κανένα θέμα με καμία τραπεζα; Η μήπως θίχτηκε καμια;
TitanX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη η τράπεζα σε ποιον βγάζει μπλοκ. Προφανώς εκτίθεται ο επιχειρηματιας όμως κι η τράπεζα και μάλιστα δίνει και εξηγήσεις στην εποπτική της αρχή τη τράπεζα της Ελλάδος. αναφορικα με αυτά που ανέφερες για τζίρους και προσωπικές καταθέσεις, τότε ναι μπορείς να διαπραγματεύτεις να μη πληρώνεις τπτ. ομως τις περισσότερες φορές δεν έχουν στην ίδια τράπεζα προσωπικές καταθέσεις και μπλοκ για ευνόητους λογους
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, TitanX είπε Πλάκα μου κανείς και έβγαλες και συμπεράσματα ότι δεν γνωριζω. Το πρώτο που ενδιαφέρει τη τράπεζα είναι η φήμη της. Δηλαδή αν πουν όλα τα λαμογια παιδιά υπάρχει ένας Μαμακας διευθυντής που εγκρίνει αβέρτα μπλοκ πάμε όλοι να βγάλουμε. Και γεμίσει η αγορά με ακάλυπτες της εθνικης νομίζεις ότι τη τράπεζα δεν την ενδιαφέρει; Νομίζεις ο ότι διευθυντής δεν θα πάει σπίτι του; Τότε γιατί υπάρχει το credit για πλακα. Και όπως προειπα αν θέλει δινει μπλοκ αν δεν γουσταρει ο διευθυντής να δώσει δεν δίνει και δεν μπορεί να του κανείς κάποιος τίποτα. Απλά take or leave it. με 30 ευρώ έξοδα λογαριασμού νομίζεις ότι είσαι οκ για μπλοκ; Μπααααα Ποια τράπεζα έχει καλή φημη; και κριτήρια για μπλοκ δεν είναι αν θέλει διευθυντής με συγχωρείς φίλε... 2 λεπτά πριν, TitanX είπε Φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη η τράπεζα σε ποιον βγάζει μπλοκ. Προφανώς εκτίθεται ο επιχειρηματιας όμως κι η τράπεζα και μάλιστα δίνει και εξηγήσεις στην εποπτική της αρχή τη τράπεζα της Ελλάδος. αναφορικα με αυτά που ανέφερες για τζίρους και προσωπικές καταθέσεις, τότε ναι μπορείς να διαπραγματεύτεις να μη πληρώνεις τπτ. ομως τις περισσότερες φορές δεν έχουν στην ίδια τράπεζα προσωπικές καταθέσεις και μπλοκ για ευνόητους λογους Όταν είσαι κομπλέ και σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία σου και η εικόνα σου και καταθέσεις έχεις στην ίδια τράπεζα και πάγιες εντολές κάνεις.... καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος απατεώνες....
dimitris_sal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Χωρις να ειμαι γνώστης εκανα μια πολύ απλή αναζήτηση και ειδα οτι μπορώ να κάνω αίτηση και τηλεφωνικός και να παω στο κατάστημα μόνο για να παραλάβω! Αμφιβάλω πολύ λοιπόν κατα πόσο είναι στην κρίση του εκάστοτε διευθυντή ενος καταστήματος η χορήγηση του μπλόκ ή οχι!
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Και ξαναλέω παιδιά δεν είναι τα χρήματα από μια ασφάλεια άλλωστε κάνω ασφάλειες και για τα αυτοκίνητα μας και για σπίτι παιδιά κλπ το θεμα είναι ότι λειτουργούν εκβιαστικά.... Δευτέρα θα πάω στον διευθυντή να δω τι θα μου πει... Έτσι από περιέργεια.... 2 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Χωρις να ειμαι γνώστης εκανα μια πολύ απλή αναζήτηση και ειδα οτι μπορώ να κάνω αίτηση και τηλεφωνικός και να παω στο κατάστημα μόνο για να παραλάβω! Αμφιβάλω πολύ λοιπόν κατα πόσο είναι στην κρίση του εκάστοτε διευθυντή ενος καταστήματος η χορήγηση του μπλόκ ή οχι! Έχει δίκιο ο φίλος για την έγκριση από τον διευθυντή και εγώ ετσι το έκανα τυπικά βέβαια μιας που συνεργαζόμαστε χρόνια με την τράπεζα τώρα αν υπάρχει και άλλος τρόπος δεν ξέρω...
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Το πρώτο και υποχρεωτικό κριτήριο είναι ο ΤΕΙΡΕΣΊΑΣ Το δεύτερο υποχρεωτικό είναι το πόσα φύλλα κυκλοφορούν Το τρίτο κριτήριο είναι η εν γένει συναλλακτική συμπεριφορά Και το τέταρτο κριτήριο είναι η εν γένει συνεργασία με την τράπεζα. Και ναι ισχύει, ένας διευθυντής μπορεί να μην δώσει μπλοκ χωρίς να έχει επιπτώσεις προφασιζομενος χίλια δυο.
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το πρώτο και υποχρεωτικό κριτήριο είναι ο ΤΕΙΡΕΣΊΑΣ Το δεύτερο υποχρεωτικό είναι το πόσα φύλλα κυκλοφορούν Το τρίτο κριτήριο είναι η εν γένει συναλλακτική συμπεριφορά Και το τέταρτο κριτήριο είναι η εν γένει συνεργασία με την τράπεζα. Και ναι ισχύει, ένας διευθυντής μπορεί να μην δώσει μπλοκ χωρίς να έχει επιπτώσεις προφασιζομενος χίλια δυο. Αυτά είναι κατανοητά.. Πώς σου φαίνεται όμως ότι δεν παίρνεις μπλοκ αν δεν κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου;
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Αυτά είναι κατανοητά.. Πώς σου φαίνεται όμως ότι δεν παίρνεις μπλοκ αν δεν κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου; Απαράδεκτο αν τεθεί έτσι ωμά. Αν όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος εκτιμήσουν ότι Σαν πελάτης δεν αποδίδεις τίποτε και είσαι εντελως αρνητικός, ίσως είναι ένας τρόπος να σου πουν ότι δεν σε θέλουν. Κάποια εργασία όμως πρέπει να αφήνει ενας επιχειρηματίας εκτός του μπλοκ. Έμπορος είσαι και τα καταλαβαίνεις αυτά.
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Απαράδεκτο αν τεθεί έτσι ωμά. Αν όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος εκτιμήσουν ότι Σαν πελάτης δεν αποδίδεις τίποτε και είσαι εντελως αρνητικός, ίσως είναι ένας τρόπος να σου πουν ότι δεν σε θέλουν. Κάποια εργασία όμως πρέπει να αφήνει ενας επιχειρηματίας εκτός του μπλοκ. Έμπορος είσαι και τα καταλαβαίνεις αυτά. Το μόνο που δικαιολογώ στην περίπτωση είναι ότι η γυναίκα μου πήγε σε μια υπάλληλο που δεν την ξέραμε μάλλον καινούρια... ήθελε να πουλήσει ασφάλειες τάπερ και βιβλία δεν ξέρω.. Δευτέρα θα πάω στον διευθυντή να δω τι θα μου πει έχουμε συνεργασία χρόνων και δεν νομίζω να είμαι από τα άτομα που δεν θέλουν... δεν χρωστάω εγώ στην τράπεζα πιο πιθανό είναι εκείνη να μου χρωστάει....
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Το μόνο που δικαιολογώ στην περίπτωση είναι ότι η γυναίκα μου πήγε σε μια υπάλληλο που δεν την ξέραμε μάλλον καινούρια... ήθελε να πουλήσει ασφάλειες τάπερ και βιβλία δεν ξέρω.. Δευτέρα θα πάω στον διευθυντή να δω τι θα μου πει έχουμε συνεργασία χρόνων και δεν νομίζω να είμαι από τα άτομα που δεν θέλουν... δεν χρωστάω εγώ στην τράπεζα πιο πιθανό είναι εκείνη να μου χρωστάει.... Αν ειναι οπως τα λες μαλλον προκειται περί παρεξήγησης. 1
Ducatista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αν ειναι οπως τα λες μαλλον προκειται περί παρεξήγησης. Το θέμα είναι η συμπεριφορά.... Εκεί είναι το θέμα....
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Το θέμα είναι η συμπεριφορά.... Εκεί είναι το θέμα.... Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο καλός πωλητής ποτέ δεν είναι αγενής ακόμα και όταν δεν πουλάει. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εκβιασμος λεγεται σε απλα ελληνικα οχι πωληση ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα