TitanX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εκβιασμος λεγεται σε απλα ελληνικα οχι πωληση ... Πώληση λεγετε. αν έχεις τόσο μεγάλη σχέση με τη τράπεζα όπως λες, τότε λογικά δεν θα έχεις θέμα. Γιατί σίγουρα κάποιο έσοδο τους αφηνεις. Αν κάποιος όμως είναι πελάτης του στυλ θα πάω στη Χ τράπεζα ανταγωνισμού γιατί μου δίνει στα λεφτά μου 0,33% ενώ εσυ 0.32%. Τότε μάλλον δεν τους ενδιαφέρει τέτοια σχεση. και όπως είπα και πριν είναι στη κρίση του διευθυντή. Και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να του κάνει κάποιος κατι αν δεν θέλει. Ούτε η τράπεζα, ούτε ο πελατης. 1
htaccess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Αν η ασφάλεια περιλαμβάνει μικτή κάλυψη για ακάλυπτες επιταγές, μην το συζητάς καθόλου, κάνε την. 44 λεπτά πριν, Strigla είπε Πολύ τσιγκούνης πρέπει να είσαι... Να υποθέσω ότι είσαι η υπάλληλος που προσέφερε τo πακέτο ασφαλειών/καρτών στον ts ?
Strigla Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, htaccess είπε Αν η ασφάλεια περιλαμβάνει μικτή κάλυψη για ακάλυπτες επιταγές, μην το συζητάς καθόλου, κάνε την. Να υποθέσω ότι είσαι η υπάλληλος που προσέφερε τo πακέτο ασφαλειών/καρτών στον ts ? Όχι είμαι δημόσιος υπάλληλος μόνιμος σε δέκο.
dimikout89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Πως ακριβώς νομίζεις ότι ή Εθνική έγινε " η πρώτη ασφαλιστική " που λέει και το σλόγκαν?
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φωναζουν και οι ασφαλιστες οτι στις τραπεζες σε βαζουν να υπογράψεις και ασφαλεια με καθε τροπο . Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
vagos789 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 1:19 ΜΜ, Ducatista είπε Ρε παιδιά αυτό το κακο έχει παραγίνει πλέον πήγε η γυναίκα μου για να εκδώσει καινούριο μπλοκ επιταγών και άρχισε πάλι η υπάλληλος εκεί να λέει για ασφάλειες και κάρτες χρεωστικές.. πραγματικά έχω κουράστει από αυτό έχουμε pos εκεί και τις επιταγές και έχω βαρεθεί κάθε φορά να λενε δεν γίνετε να βγάλουμε μπλοκ χωρίς να πάρουμε προγράμματα κλπ Αυτο δεν προκειται να σταματησει δυστυχως,οι τραπεζες απο εκει βγαζουν λεφτα πλεον και οι υπαλληλοι συνεχως λαμβανουν λιστες με στοχους αναθεωρημενους προς τα πανω Και να εχουμε υποψη μας οτι στην Ευρωπη οι χρεωσεις ειναι συνηθως πιο μεγαλες για οτιδηποτε και για μια απλη πιστωτικη ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα