Havik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας λειτουργεί το site; κάθε φορά μετά την εξουσιοδότηση με βγάζει σε κενή σελίδα και δεν προχωράει, είναι πρόβλημα στο pc μου ή το site απλά δεν; εκτός και αν άλλαξαν την πλατφόρμα και ξέμεινε το Link στους σελιδοδείκτες μου.... δεν ξέρω... https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Havik
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Παίζουν και κάτι DDoS attacks από χθες. Μήπως κρύψανε τίποτα βάσεις δεδομένων λόγω των attacks;
Havik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω, έχω να μπω κάνα τρίμηνο, πάντως πάλι το ίδιο... κάνω login, πατάω εξουσιοδότηση και μετά το χάος, θα δοκιμάσω αύριο
kormos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 @Havik αν θες διόρθωσε τη λέξη στον τίτλο.... Είναι "Ραντεβού" η σωστή... ΜΦΧ 1
Havik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Για αυτό δεν μου είπε κανένας αν λειτουργεί και έλεγα και εγώ
thanospetr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εμένα τώρα παίζει κανονικά από κινητό και chrome. Δοκίμασε με άλλο browser, νομίζω θα είσαι οκ. 1
Havik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Τελικά δοκίμασα με τον brave browser και όλα οκ, για κάποιο λόγο δεν γουστάρει την τελευταία έκδοση του ff που έχω στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα