gvalaou Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ακουστικών 5.1. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τρία μοντέλα: 1.Trust 751 silverline headset 2.Zalman ZM-RS6F 3.Philips (?) με το πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της πολύ καλής απόδοσης των μπάσων (ή τουλάχιστον έτσι λέγεται...) Το πρώτο και το τρίτο κοστίζουν γύρω στα 50 ευρώ ενώ για το 2ο δεν γνωρίζω την τιμή του. Θα ήθελα λοιπόν και τα δικά σας σχόλια και προτάσεις!
gvalaou Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Από ότι είδα στο Πλαίσιο, τα Zalman έχουν περίπου 45 ευρώ με Φ.Π.Α., οπότε και τα τρία είναι στα ίδια επίπεδα
Eagle_IIz Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ego pantos pira ta Zalman to sabato kai eime ikanopiimenos apo apodosi pros timi!!! gia tin akribia edosa 43.54 timi fix me fpa mesa
gvalaou Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Αλήθεια Eagle_IIz, καταλαβαίνεις πραγματικά το σύστημα 5.1; Τόσο σε παιχνίδια όσο και σε ταινίες. Τα μπάσα (έχω κόλλημα εκεί) είναι δυνατά;
Eagle_IIz Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 sto setarizma tis kartas ixoy se mode 5.1 katalabenis poli kala ta kanalia akoma kai se 7.1 ta katalabenis san 5.1 xoris metatropi oso gia ta mpasa tin trelenese akoystika eine den eine kai ixia xoroy oyte exis kai kanena wofer diplasoy emena eine ikanopiitika ta mpasa mias kai prokete gia akoystika. se paixnidia opoy eine gia mena ola ta lefta epe3a 3ana to call of duty kai EPATHA para poli kali akoystiki se mode 7.1 mias kai i karta poy exo eine 7.1. epanalambano oti den exi kamia sxesi me ixia xoroy opoy to mpaso to niothis eine akoystika me para poli kalo 5.1 ixo ego pantos eime ypereyxaristimeno. kapio alos poy na exi pari ta akoystika mpori na pi tin gnomitoy gia na min se paro kai sto lemomoy kai to exi tipsis
gvalaou Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Σε ευχαριστώ πολύ Eagle_IIz. Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία με κάποια από αυτά τα ακουστικά;
paravatis Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 na rotiso ki ego 1-2 pragmatakia mias kai ot fere i kouventa?? 1)pou syndeontai afta?? stin spdif out tis kartas?? coaxial i optical?? 2)exoune xoristo kalodio?
gvalaou Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Τις ίδιες απορίες έχω και εγώ. Μάλιστα, η Zalman έλεγε σε μία διαφήμιση ότι τα ακουστικά της αρκεί να τα συνδέσεις μία φορά στο PC σου και μετά μπορείς αυτόματα να στέλνεις το σήμα είτε σε αυτά είτε σε ηχεία. Το πώς όμως δεν το διευκρίνιζε
Gabriel Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 ’Εχουν 3 αναλογικές εξόδους,πρός Front,Rear,Center/Woofer της κάρτας (3 καρφιά βγάζουν τα ακουστικά πρός τις 3 εισόδους της 5.1 κάρτας ήχου). Tα είχα και εγώ και μπορώ να πώ ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτό που σου είπε ο Eagle,είναι πολύ καλά...
Eagle_IIz Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 akribos den alazis tipota apo to setup tis kartas yxoy i karta doyleyi san na exis sindesi ixia eno esi exis akoystika sindedemena.oso gia tin entasi ton ixion emena me paraikanopioyn
gvalaou Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Τελικά αγόρασα τα ακουστικά της Zalman. Η μέθοδος, η γνωστή: Μπαίνω στο μαγαζί πληροφορικής (διαφήμιση δεν χρειάζεται) και εκείνο που υπήρχε στο ράφι, εκείνο επέλεξα. Πολύ ψαγμένη μέθοδος Πρώτες εντυπώσεις; Στα mp3 δεν είδα κάτι το εξωπραγματικό. Σε DVD, το surround ήταν ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις αλλά όχι και τόσο έντονο στα αυτιά μου. Ίσως φταίνε και οι ρυθμίσεις στο PowerDvd. Δοκίμασα τόσο 5.1 ηχεία όσο και surround ακουστικά (με το δεύτερο να αποδίδει κάπως καλύτερα). Η διαφορά όμως νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη στα παιχνίδια. Εκεί ήταν όλη η απόλαυση.... Μειονεκτήματα; Αυτό που περίμενα: Τα αυτιά μου βουίζουν ακόμα!
Gabriel Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Η ποιοτητα τους κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα πάντως,ειδικά σε Games/DVD πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
qspock Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Ksereis kaneis se ti epipedo briskontai tetoiou eidous akoustika sygkritika me poiotitka akoustika opws ta SENNHEISER?
yiannakas Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 παιδια έβαλα τα ζαλμαν στην soundstorm και κάνοντας το surround test τα δύο πίσω ηχεία ακούγονται σαν ενα, τι κάνω λάθος? ευχαριστώ
Eagle_IIz Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 eleg3e to karfi poy pai stin katra yxoy. i soundstorm eine5,1 i 6,1???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.