STELKI Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχω ένα παλιό είναι η αλήθεια μηχάνημα Intel Pentium E5500 στα 2,8Ghz και μνήμη 6 GB. Τρέχει λειτουργικό Windows 10 Home. Εδώ και ένα μήνα μου κάνει κόλπα και κολλάει πολύ συχνά: Το ποντίκι - ακόμα και μετά από επανεκκίνηση - κολλάει σε διάφορα σημεία και συχνότερα όταν προσπαθώ να κλείσω το μηχάνημα(παγώνει η οθόνη εκεί που βρίσκεται, χωρίς να βγάζει μπλε οθόνες η άλλα μηνύματα ) Δηλαδή είναι ανοιχτός αλλά εντελώς παγωμένος... Άλλες φορές μου βγάζει μπλε οθόνη και τον κλείνω πατώντας παρατεταμένα το κουμπί ανοίγματος του υπολογιστή. Αποσύνδεσα τον υπολογιστή τον καθάρισα με φυσητήpα, αφαίρεσα την μπαταρία του BIOS και τα τέσσερα στοιχεία των μνημών και για λίγες μέρες δούλεψε σωστά, μετά ξανά τα ίδια…. Αγόρασα ένα φθηνό ssd και τον εγκατέστησα περνώντας καινούργιο λειτουργικό, αφού πρώτα αποσύνδεσα του δυο σκληρούς που είχε το μηχάνημα, όμως τα προβλήματα παραμένουν… Μήπως είναι θέμα του ποντικιού τελικά? Μπορεί μία καμένη usb να μου δημιουργεί τέτοια θέματα???? Τι μου προτείνετε να κάνω;
Alex-V Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκινας τα διαγνωστικα. Λιγο δυσκολο να σου πεταει μπλε οθονη απο ποντικι, προσωπικα τοσα χρονια δεν μου εχει τυχει. Τι τροφοδοτικο φοραει? Ποια καρτα γραφικων? Ποσες μνημες (στικακια) εχει επανω? Α τωρα το ειδα. Για αρχη ξεκινα με μια μνημη επανω μονο Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Alex-V 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα