LazarGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους , εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να αγοράσω οθόνη για το pc κυρίως για προγραμματισμό και γενικά με βολεύει να έχω 2-3 παράθυρα ανοιχτά ταυτόχρονα , καθώς και για λίγες ώρες gaming.Να προσθέσω ότι κάθομαι σε απόσταση περίπου 70 εκατοστών από την οθόνη.Έχω καταλήξει στα εξής χαρακτηριστικά λοιπόν 1440p 144hz (freesync) και στις εξής οθόνες: Samsung C27 JG50 : πολύ καλή τιμή 260 - 280 € , 27 ίντσες ιδανικές από πολλούς για 1440p , αλλά δεν έχει freesync και πολλοί γράφουν ότι βγάζει καμμένα pixels AOC CQ32G1 : τιμή 350 - 370 € , οι 32 ίντσες ακούγονται καλές για αυτά που θέλω αλλά ίσως με πονάνε τα μάτια μετά από πολύωρη χρήση κάτι που σίγουρα θέλω να αποφύγω , έχει freesync και απ'ότι διάβασα υποστηρίζει g sync , δεν διάβασα κάτι για καμμένα pixels κλπ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτές τις 2 και αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από LazarGR διευκρίνιση
shattered Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 δεν μπορώ να σου να αγοράσεις την "τάδε" αλλά η aoc αυτή τη στιγμή είναι σε προσφορά
LazarGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου , την παρήγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα