Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Βαλε μια εφαρμογή απο το play και ψάξε

find satellite

Eπιγεια digea εννοώ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, blackhill66 είπε

Από βελο Κορινθίας προς  τα που γυρνάω κεραία για ψηφιακα; 

απ το βορρά μέχρι το νότο :D

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο

Δεν εχει άλλος εκει στο βελο κεραια?

Εκεί που κοιτάνε και οι άλλες κοιτα και η δική μου αλλά τζίφος 

Δημοσ.

4 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Από βελο Κορινθίας προς  τα που γυρνάω κεραία για ψηφιακα; 

Στον Άγιο Ποτάπιο (πάνω από το Λουτράκι) πρέπει να έχει κέντρο εκπομπής η digea.Αν δεν πιάνει βάλε και ένα ενισχυτή γιατί μάλλον είσαι και μακριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Εκεί που κοιτάνε και οι άλλες κοιτα και η δική μου αλλά τζίφος 

Τοτε εχεις αλλο πρόβλημα, καλώδια, διακλαδωτήρες, φισακια, ενισχυτές, συνδέσεις, κλπ

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω εξοχικό στη Νεράντζα δίπλα στο Βέλο, η κεραία μου είναι γυρισμένη προς το Λουτράκι, χωρίς ενισχυτή και πιάνει μια χαρά η τηλεόραση τα βασικά κανάλια γιατί δεν τα έχω περασμένα όλα αφού δεν τα βλέπω, κοίτα τη συνδεσμολογία σου μήπως είναι κάτι λάθος.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, MadPax είπε

Εχω εξοχικό στη Νεράντζα δίπλα στο Βέλο, η κεραία μου είναι γυρισμένη προς το Λουτράκι, χωρίς ενισχυτή και πιάνει μια χαρά η τηλεόραση τα βασικά κανάλια γιατί δεν τα έχω περασμένα όλα αφού δεν τα βλέπω, κοίτα τη συνδεσμολογία σου μήπως είναι κάτι λάθος.

Δίπλα μου είσαι και εγώ γυρισμένη προς Λουτράκι την έχω, πιάνεις digea; 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Δίπλα μου είσαι και εγώ γυρισμένη προς Λουτράκι την έχω, πιάνεις digea; 

Ναι φίλε μου κανονικά, δεν τα έχω συντονισμένα όλα όμως όπως σου είπα μόνο αυτά που βλέπω, είμαι στο Λονδίνο τώρα μακάρι να ήμουν Ελλάδα να σου έδειχνα πως κοιτάει η κεραία, αλλά φαντάσου πως το σπίτι είναι περίπου 200 μέτρα από το παντοπωλείο του Βασιλάκη προς την θάλασσα και η κεραία κοιτά απέναντι προς το το βουνό πάνω από το Λουτράκι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MadPax είπε

Ναι φίλε μου κανονικά, δεν τα έχω συντονισμένα όλα όμως όπως σου είπα μόνο αυτά που βλέπω, είμαι στο Λονδίνο τώρα μακάρι να ήμουν Ελλάδα να σου έδειχνα πως κοιτάει η κεραία, αλλά φαντάσου πως το σπίτι είναι περίπου 200 μέτρα από το παντοπωλείο του Βασιλάκη προς την θάλασσα και η κεραία κοιτά απέναντι προς το το βουνό πάνω από το Λουτράκι.

Ίσως είναι θέμα κεραίας οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...