blackhill66 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Από βελο Κορινθίας προς τα που γυρνάω κεραία για ψηφιακα;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Βαλε μια εφαρμογή απο το play και ψάξε find satellite
blackhill66 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Βαλε μια εφαρμογή απο το play και ψάξε find satellite Eπιγεια digea εννοώ
hp8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, blackhill66 είπε Από βελο Κορινθίας προς τα που γυρνάω κεραία για ψηφιακα; απ το βορρά μέχρι το νότο
blackhill66 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, hp8 είπε απ το βορρά μέχρι το νότο Χαχα ωραίος
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Προς τα εκεί που κοιτάνε και άλλες 😛 2
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, veteranos123 είπε Προς τα εκεί που κοιτάνε και άλλες 😛 Αυτο Δεν εχει άλλος εκει στο βελο κεραια?
blackhill66 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο Δεν εχει άλλος εκει στο βελο κεραια? Εκεί που κοιτάνε και οι άλλες κοιτα και η δική μου αλλά τζίφος
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, blackhill66 είπε Από βελο Κορινθίας προς τα που γυρνάω κεραία για ψηφιακα; Στον Άγιο Ποτάπιο (πάνω από το Λουτράκι) πρέπει να έχει κέντρο εκπομπής η digea.Αν δεν πιάνει βάλε και ένα ενισχυτή γιατί μάλλον είσαι και μακριά.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Εκεί που κοιτάνε και οι άλλες κοιτα και η δική μου αλλά τζίφος Τοτε εχεις αλλο πρόβλημα, καλώδια, διακλαδωτήρες, φισακια, ενισχυτές, συνδέσεις, κλπ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από NikosKallithea 1
papoys1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η στο άλλο μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής προς Ξυλόκαστρο.Αυτά τα δύο είναι στην περιοχή σου.Κάνε δοκιμές. Όλο τα μοναστήρια έχουν πιάσει αυτοί της digea. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από papoys1
MadPax Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εχω εξοχικό στη Νεράντζα δίπλα στο Βέλο, η κεραία μου είναι γυρισμένη προς το Λουτράκι, χωρίς ενισχυτή και πιάνει μια χαρά η τηλεόραση τα βασικά κανάλια γιατί δεν τα έχω περασμένα όλα αφού δεν τα βλέπω, κοίτα τη συνδεσμολογία σου μήπως είναι κάτι λάθος.
blackhill66 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, MadPax είπε Εχω εξοχικό στη Νεράντζα δίπλα στο Βέλο, η κεραία μου είναι γυρισμένη προς το Λουτράκι, χωρίς ενισχυτή και πιάνει μια χαρά η τηλεόραση τα βασικά κανάλια γιατί δεν τα έχω περασμένα όλα αφού δεν τα βλέπω, κοίτα τη συνδεσμολογία σου μήπως είναι κάτι λάθος. Δίπλα μου είσαι και εγώ γυρισμένη προς Λουτράκι την έχω, πιάνεις digea;
MadPax Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Δίπλα μου είσαι και εγώ γυρισμένη προς Λουτράκι την έχω, πιάνεις digea; Ναι φίλε μου κανονικά, δεν τα έχω συντονισμένα όλα όμως όπως σου είπα μόνο αυτά που βλέπω, είμαι στο Λονδίνο τώρα μακάρι να ήμουν Ελλάδα να σου έδειχνα πως κοιτάει η κεραία, αλλά φαντάσου πως το σπίτι είναι περίπου 200 μέτρα από το παντοπωλείο του Βασιλάκη προς την θάλασσα και η κεραία κοιτά απέναντι προς το το βουνό πάνω από το Λουτράκι.
blackhill66 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, MadPax είπε Ναι φίλε μου κανονικά, δεν τα έχω συντονισμένα όλα όμως όπως σου είπα μόνο αυτά που βλέπω, είμαι στο Λονδίνο τώρα μακάρι να ήμουν Ελλάδα να σου έδειχνα πως κοιτάει η κεραία, αλλά φαντάσου πως το σπίτι είναι περίπου 200 μέτρα από το παντοπωλείο του Βασιλάκη προς την θάλασσα και η κεραία κοιτά απέναντι προς το το βουνό πάνω από το Λουτράκι. Ίσως είναι θέμα κεραίας οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα