rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 ... και βγαζουν αυτό το msg. Yπαρχει θεραπεια?
zx1234r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 https://jackstromberg.com/2014/01/windows-7-windows-created-a-temporary-paging-file-on-your-computer-because-of-a-problem-that-occured-with-your-paging-file-configuration-when-you-started-your-computer/ 1
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, blietxroupista είπε Πόσο pagefile είχες ορίσει ? 512ΜΒ ή 1024. Σημασια εχει ότι τωρα δεν μπορω να ορισω, παντα μου βαζει το δικο του, 8GB (οσο και η φυσικη μου μνημη).
blietxroupista Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, rus είπε 512ΜΒ ή 1024. Σημασια εχει ότι τωρα δεν μπορω να ορισω, παντα μου βαζει το δικο του, 8GB (οσο και η φυσικη μου μνημη). Πριν ασχοληθείς με corrupt pagefile.sys και restore, προτείνω να ανοίξεις ένα elevated παράθυρο εντολών CMD ( οδηγίες ) και να τρέξεις την εντολή sfc /scannow για να fixαρει οποιαδήποτε corrupt αρχεία στο σύστημα. Μόλις τελειώσει κάνεις reboot και ελέγχεις αν λύθηκε το πρόβλημα. 1
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, zx1234r είπε https://jackstromberg.com/2014/01/windows-7-windows-created-a-temporary-paging-file-on-your-computer-because-of-a-problem-that-occured-with-your-paging-file-configuration-when-you-started-your-computer/ To λινκ αυτό ουσιαστικα λεει να σβησεις το pagefile.sys Eπειδη ειναι αρχειο του συστηματος δισταζα να το σβησω. Τελικα το εσβησα και όλα τωρα φαινονται ok. Eυχαριστω τους δυο φιλους που βοηθησαν
blietxroupista Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, rus είπε To λινκ αυτό ουσιαστικα λεει να σβησεις το pagefile.sys Eπειδη ειναι αρχειο του συστηματος δισταζα να το σβησω. Τελικα το εσβησα και όλα τωρα φαινονται ok. Eυχαριστω τους δυο φιλους που βοηθησαν Το αρχείο δημιουργείται ξανά στο επόμενο boot οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν το διαγράψεις. Αφού βρήκες λύση όλα good, καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα