basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, makis89 είπε Αυτά είχα κάνει και γώ, επίσης, για τον κάδο για τα μπάζα, χρειάζεται μια άδεια από τον δήμο, ότι θα πιάσεις το τάδε σημείο κλπ. Τους αφήνεις μία εγγύηση και όταν τελειώσεις την παίρνεις πίσω, απλά θέλει λίγο τρέξιμο. Βέβαια εγώ τον κράτησα τον κάδο πάνω απο μήνα οπότε ήθελα να ήμουν καλυμμένος. Αν σε μια - δυο μέρες γίνουν οι κατεδαφίσεις και φύγουν τα μπάζα και ο κάδος τότε δεν ξέρω αν αξίζει το τρέξιμο και κυρίως το χάσιμο χρόνου να γυρνάς σε δήμους κλπ. για κάτι τοσο απλό θέλει τρέξιμο? btw δεν έβγαλα τίποτα οταν ανακαινισα και άφησα μονο κολώνες. 4 μήνες κάδος 15+ τονοι μπαζα Για εσωτερικο τοιχο δεν το συζηταω καν. χασιμο χρονου και χρηματος η εεμκ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από basilis_k6
saport4tm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, ifaist είπε Ποοωω, εχεις χωρια κουζινα και θελεις να το κανεις σαλοκουζινα ; ; ; Μεγα λαθος κατα την αποψη μου. Γιατι το κανεις ? θελεις να μεγαλωσεις το σαλονι ? Μου αρεσουν οι ενιαιοι χωροι και αδιαφορω για τα οποια μειονεκτηματα μπορει καποιοι να θεωρουν πως υπαρχουν. Το σπιτι αγοραστηκε σχετικα προσφατα και τωρα που πηρα μια ανασα στα οικονομικα ηρθε η ωρα για ξηλωμα του τοιχου και γενικη ανακαινιση.Στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα, ετσι ηταν, ενας μεγαλος χωρος ενιαιος και τον λατρευα. 1
ParhsG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, saport4tm είπε Μου αρεσουν οι ενιαιοι χωροι και αδιαφορω για τα οποια μειονεκτηματα μπορει καποιοι να θεωρουν πως υπαρχουν. Το σπιτι αγοραστηκε σχετικα προσφατα και τωρα που πηρα μια ανασα στα οικονομικα ηρθε η ωρα για ξηλωμα του τοιχου και γενικη ανακαινιση.Στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα, ετσι ηταν, ενας μεγαλος χωρος ενιαιος και τον λατρευα. Εχε υποψη παντως οτι θα χρειαστεις και πατωμα αλλα οκ ετσι και αλλιως θα το αλλαξεις. Αν ριξεις τοιχο υπαρχει πιθανοτητα να εχει διαφορά το δάπεδο λογω τσιμετοκονιας.. εχω δει και διαφορες 5+ εκατοστα. 1
saport4tm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Εχε υποψη παντως οτι θα χρειαστεις και πατωμα αλλα οκ ετσι και αλλιως θα το αλλαξεις. Αν ριξεις τοιχο υπαρχει πιθανοτητα να εχει διαφορά το δάπεδο λογω τσιμετοκονιας.. εχω δει και διαφορες 5+ εκατοστα. Γι' αυτο θα ερθει συνεργειο ανακαινισεων με επιβλεπων μηχανικο, ωστε αν γινει καμια στραβη να ξερω ποιον θα αρχισω στις βουρδουλιες....χαχαχα. Thanks for the tip.
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, saport4tm είπε Γι' αυτο θα ερθει συνεργειο ανακαινισεων
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Και τι να φωνάξει ρε συ; Να τα κάνει μόνος του; 😋 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120 1
ParhsG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Εξαρτάται που θα πέσει. Ελπιζω να μη τον ξεχάσουν και μετα τους παρακαλάει να τελειώσουν.
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, ParhsG είπε Εξαρτάται που θα πέσει. Ελπιζω να μη τον ξεχάσουν και μετα τους παρακαλάει να τελειώσουν. Αν τους πληρώνει, μην τους ξοφλήσει τελείως προς το τέλος, αλλά να αφήσει υπόλοιπο σε πληρωμή (ένα πχ 15-20%) Θα τους μείνει αξέχαστος και θα θέλουν να τελειώσουν να πληρωθούν 😉 😁 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
saport4tm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Απο το να φερω συνεργειο που εχω δει αρκετα δειγματα της δουλειας τους, τι αλλο προτεινεις; 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Αν τους πληρώνει, μην τους ξοφλήσει τελείως προς το τέλος, αλλά να αφήσει υπόλοιπο σε πληρωμή (ένα πχ 15-20%) Θα τους μείνει αξέχαστος και θα θέλουν να τελειώσουν να πληρωθούν 😉 😁 Εννοειται πως θα υπαρχει χρονοδιαγραμμα βασει του οποιου θα γινεται η πληρωμη. Στο σπιτι του αδερφου μου, προπερσι, με παρομοιες εργασιες, το συνεργειο που θα καλεσω ειχε χρονο περατωσης περιπου 20 μερες. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από saport4tm 1
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, saport4tm είπε Απο το να φερω συνεργειο που εχω δει αρκετα δειγματα της δουλειας τους, τι αλλο προτεινεις; Εννοειται πως θα υπαρχει χρονοδιαγραμμα βασει του οποιου θα γινεται η πληρωμη. Στο σπιτι του αδερφου μου, προπερσι, με παρομοιες εργασιες, το συνεργειο που θα καλεσω ειχε χρονο περατωσης περιπου 20 μερες. ισως φάνηκε σαν να ειμαι αρνητικός προς τα συνεργεια (που ειμαι) αλλα δεν ηθελα να πω αυτο. Δυστυχως λογω airbnb και εξοικ.κατ.οικον οι μάστορες/εργολάβοι/αναικαινησάδες κτλ έχουν καβαλήσει καλάμι και δικαιως γιατι έχουν πολύ δουλεια. Εκτός του έχουν 100 δουλειες παράλληλα και τρως καθυστερηση, ζητανε και αρκετα λεφτα. Δεν προτείνω κάτι, απλα μετα απο την δική μου εμπειρια με τους δεκάδες μαστορες που μιλησα/συνεργαστηκα σκέφτομαι οτι αν έχω να κάνω ξανα ανακαίνηση θα παω πρωτα σε ψυχολογο. Οπλίσου με υπομονή και αν θες την γνώμη μου, κάνε χαρτι με σφραγιδα/υπογραφή ακόμη και για λεπτομέρειες. Ειδικά σχετικά με τους χρόνους που θα τελειώνουν οι δουλειες. 4 ώρες πριν, saport4tm είπε Στο σπιτι του αδερφου μου, προπερσι, με παρομοιες εργασιες, το συνεργειο που θα καλεσω ειχε χρονο περατωσης περιπου 20 μερες. αυτο ειναι πολύ καλο! 1
saport4tm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ισως φάνηκε σαν να ειμαι αρνητικός προς τα συνεργεια (που ειμαι) αλλα δεν ηθελα να πω αυτο. Δυστυχως λογω airbnb και εξοικ.κατ.οικον οι μάστορες/εργολάβοι/αναικαινησάδες κτλ έχουν καβαλήσει καλάμι και δικαιως γιατι έχουν πολύ δουλεια. Εκτός του έχουν 100 δουλειες παράλληλα και τρως καθυστερηση, ζητανε και αρκετα λεφτα. Δεν προτείνω κάτι, απλα μετα απο την δική μου εμπειρια με τους δεκάδες μαστορες που μιλησα/συνεργαστηκα σκέφτομαι οτι αν έχω να κάνω ξανα ανακαίνηση θα παω πρωτα σε ψυχολογο. Οπλίσου με υπομονή και αν θες την γνώμη μου, κάνε χαρτι με σφραγιδα/υπογραφή ακόμη και για λεπτομέρειες. Ειδικά σχετικά με τους χρόνους που θα τελειώνουν οι δουλειες. αυτο ειναι πολύ καλο! Η εταιρία που πρόκειται να συνεργαστώ, έχει κάνει ανακαίνιση στον αδερφό μου, στον κολλητό του και σε πρώτο μου ξάδερφο, τα τελευταία 5 χρόνια.Όλοι τους έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Θα δείξει...Thanks for the tips!
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, saport4tm είπε Η εταιρία που πρόκειται να συνεργαστώ, έχει κάνει ανακαίνιση στον αδερφό μου, στον κολλητό του και σε πρώτο μου ξάδερφο, τα τελευταία 5 χρόνια.Όλοι τους έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Θα δείξει...Thanks for the tips! άψογα τότε. δυστυχως δεν ειχα κανέναν που να έιχε καλη εμπειρια απο εταιρια. Βασικά ουτε κακή απλα κάπως τσιμπημένες τιμές. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από basilis_k6 2
saport4tm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε άψογα τότε. δυστυχως δεν ειχα κανέναν που να έιχε καλη εμπειρια απο εταιρια. Βασικά ουτε κακή απλα κάπως τσιμπημένες τιμές. Άψογα ή όχι, η νεκροψία θα δείξει, καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Κι εγώ το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια, αλλά μια δοκιμή θα με πείσει. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να ξεσπιτωθεί 4μελής οικογένεια με 2 παιδιά δημοτικού. Θα τους παρκάρω στο εξοχικό κάνα μήνα κι ο θεός βοηθός...😂 1
ParhsG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε άψογα τότε. δυστυχως δεν ειχα κανέναν που να έιχε καλη εμπειρια απο εταιρια. Βασικά ουτε κακή απλα κάπως τσιμπημένες τιμές. Και χωρις εταιρια θελει πολυ τρεξιμο. Επισης πλεον εχουν πολυ δουλεια καποιοι μαστορες υπαρχει ελλειψη οποτε θελουν μεγαλη πιεση να ερθουν
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλό είναι όταν αναλαμβάνουμε ένα έργο να μην πηγαίνουμε παράλληλα σε άλλο κτλπ, γιατί χανεις την μπάλα μετά, και δημιουργούμε στον πελάτη καθυστέρηση, και γενικα ένα χαμο σε όλα. Εγω ακολουθώ ένα πλάνο, πχ όταν αναλάβω μια μεγάλη δουλειά αρκετών ημερών η μήνα και έχει και πολλά συνεργεία να ερθουν, και μου πέσει παράλληλα και άλλη, είτε τελειώνω την πρώτη δουλειά και μετά φεύγω και πάω στην επόμενη, είτε λέω του πελατη, θα τελειώσω τότε, είτε περιμένεις είτε πας σε άλλον. Και έτσι ούτε εγώ τρελενομαι, ούτε και ο άλλος με περιμένει 1 μήνα η οπότε τελειώσω να ερθω. Συνήθως τέτοια παράλληλα έργα τα κάνουν αυτοί που θέλουν να βγαλουν πολλά € και δεν θέλουν να χάνουν δουλειές. (με αντίκτυπο όμως στο πελάτη με μεγάλη καθυστέρηση στα συνεργεία, στα υλικά, και στον συντονισμό και έτσι γίνεται ο χαμός και οι γκρίνιες ) Καλύτερα ήσυχο το κεφάλι μου, και μια μια η δουλειές, παρά να τρελαθώ για να βγάλω μερικά €€€ παραπάνω. 😁 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα