Προς το περιεχόμενο

Τα νέα wireless earbuds της Louis Vuitton στοιχίζουν πάνω από $1000


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

$1090 για ασύρματα ακουστικά είναι πολλά χρήματα, ακόμα και αν σου περισσεύουν, όμως από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί που είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν αυτό το ποσό –συμπεριλαμβανομένων των hypebeasts- για να έχουν το εμβληματικό λογότυπο της Louis Vuitton στα ακουστικά τους.

Ακριβότερα, αλλά με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το περσινά ακουστικά (στοίχιζαν κάτι λιγότερο από χίλια δολάρια), τα wireless Horizon Earphones συνδυάζουν την δημιουργικότητα του γνωστού οίκου μόδας με την προηγμένη τεχνολογία στα ακουστικά.  

Έρχονται σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς (νέο χρώμα το Neon Yellow) με μεταλλικές λεπτομέρειες σε ασημί ή χρυσαφί φινίρισμα που διαθέτουν χαραγμένο τον εμβληματικό «Monogram» σχεδιασμό (LV) του γνωστού οίκου μόδας ή το πασίγνωστο μοτίβο με τα λουλούδια (Monogram Canvas).

LouisVuittonHorizon-6.jpg.a56372a45294ee496d8b0709867a71fb.jpg

Τα νέα in-ear ασύρματα ακουστικά Horizon Earphones της Louis Vuitton έρχονται βελτιωμένα σε σχέση με τα περσινά (κάτι που κατά μέρος δικαιολογεί την διαφορά τιμής). Έτσι, βασίζονται στα MW07 Plus της M&D (τα ακουστικά της Master & Dynamic στοιχίζουν περίπου $790 λιγότερα) και έχουν οδηγούς βηρυλλίου 10mm, προσφέρουν 10 ώρες αυτονομία, λειτουργία Ambient Listening, βελτιωμένο Active Noise Cancelation και ακόμα πιο ευαίσθητα μικρόφωνα για φωνητικές κλήσεις και φωνητικές εντολές.

Η νέα επίσης θήκη τους Tambour Horizon μπορεί να τα φορτίζει ασύρματα και με την ενσωματωμένη μπαταρία της μπορεί να τους προσφέρει 20 ακόμα ώρες αυτονομίας.

dqde.jpg.06bccf503edddb17f07bce4ba6985848.jpg

Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εύχομαι να μην γίνονται πόλεμοι και να φοράμε όλοι αυτά τα ακουστικά από τους πρώτους μέχρι τους τελευταίους.

 

Spoiler

Μπα δεν θα είχαν αξία τότε..... Βαρετό

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τουλάχιστον προκλητική η τιμή τους. Όπως και όλων των προϊόντων του συγκεκριμένου brand. Αλλά τουλάχιστον μερικά είναι και όμορφα, αυτά εδώ είναι ο ορισμός του κακόγουστου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συγκεκριμένο brand ειναι για αρχόντους και πρίγκιπες δεν ειναι για λινάτσες οι υπόλοιποι ας βολευτούν με αιφονς και ερποντς για να κάνουν το κομμάτι τους. 😂

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...