Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικη διευκρίνηση : πληρωνεις το stadia για να μπορείς να παίξεις παιχνίδια που για να παίξεις ήθελες μηχάνημα 1000 ευρω. Το παιχνίδι πρέπει να το αγοράσεις. Η google σου νοικιάζει το "μηχανημα" που δεν έχεις. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Στις 20/1/2020 στις 10:42 ΠΜ, valkon είπε

Το μεγάλο του λάθος είναι ότι ΔΕΝ είναι το netflix του gaming. Κάπου το χάσανε εκεί στην Google, και συνδρομή και αγορά των παιχνιδιών full price; 

θα υπάρχουν και πακετα χωρίς συνδρομή. 

Δημοσ.
Στις 20/1/2020 στις 10:20 ΠΜ, nemo23 είπε

να λοιπόν και άλλο ένα ωραίο addon για το... kodi; :ph34r:

τι σχέση έχει το kodi με αυτή την υπηρεσία τι είναι εδώ τορενταδικα , ποιος θα χακάρι τους server τις google ?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, MTX είπε

τι σχέση έχει το kodi με αυτή την υπηρεσία τι είναι εδώ τορενταδικα , ποιος θα χακάρι τους server τις google ?

κανένας... σίγουρα όμως θα ξεκινήσουν private servers που θα δίνουν την δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να το κατεβάσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nemo23 είπε

κανένας... σίγουρα όμως θα ξεκινήσουν private servers που θα δίνουν την δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι που θέλεις χωρίς να χρειαστεί να το κατεβάσεις.

εγώ πιστεύω το αντίθετο θα γίνει , όταν φτάσουμε σε σημείο όλα τα games να είναι μέσα από πλατφόρμες τύπου Stadia με μια μικρή συνδρομή , θα περιοριστεί η πειρατεία σε μεγάλο βαθμό  , 

δεν είναι lineage εδώ που σηκώνω και εγώ έναν server από το σπίτι μου με java , θα χρειαστούνε χοντρά λεφτά για hardware , τέλος πάντων θα δούμε να είμαστε καλά μέχρι τότε , έχει μέλλον ακόμα αυτή η τεχνολογία , για την ώρα και όλα άψογα να πάνε , περιορίζεται μονο και μονο από τις ταχύτητες internet που έχει ο περισσότερος κόσμος 

Δημοσ.

ακομα και να κυκλοφορησει η δωρεαν εκδοση που θα τρεχει σε 1080p, αν δεν υπαρχει synergy με το steam, δε θα εχει κανενα νοημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...