rudigarcia222 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 ξερω ειναι η καρα-ακυρη απορια ημερας παρηγγειλα ριζοτο με μανιταρια και κοτοπουλο ,ηταν πολυ μεγαλη ποσοτητα, εφαγα το μισο,μπορω να φαω το υπολοιπο μετα απο 5-6 ωρες?χωρις μικροκυματα. εκανα μια αναζητηση γκουκλ και εβγαλε μισα μισα και οτι τρωγεται αλλα και κατι αποτελεσματα αποφυγετε να τρωτε ρυζι και μακαρονια κρυα και αλλα τετοια
esertas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Χειμώνας είναι. Μια χαρά τρώγεται. Σιγά, τι θα πάθει;(ς) Εγώ ότι μένει τα τσακίζω αργότερα ή την άλλη μέρα. 2
donblunts Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Βάλε λίγο νεράκι και ζέστανέ το σε μάτι κουζίνας..
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Βάλτο στο ψυγείο κι όταν θες να φας βγαλτο κ ζέστανε το
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μετά από μόλις 5-6 ώρες μια χαρά τρώγεται ακόμα και εκτός ψυγείου. (μόνη εξαίρεση αν ήταν καλοκαίρι καύσωνας και είχε 40 βαθμούς, τότε θα χάλαγε πολύ γρήγορα) Το ρύζι πάντως καλύτερα να μην αποθηκεύεται στο ψυγείο για πάνω από μία άντε δύο μέρες γιατί κάτι αναπτύσσεται μέσα και σε στέλνει απότι θυμάμαι
gthe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ριζώτο δλδ ειδικά μπαίνει σε άλλους κανόνες τροφίμων και προκάλεσε τόσο προβληματισμό για το thread? . Εκτός αν είναι η πρώτη φορά που έμεινε φαγητό και δεν εχει χρειαστεί ποτέ να ζεσταθεί κάτι (σε μικροκύματα ή μάτι ή φούρνο ή απλά το βγάζω από το ψυγείο 1 ώρα) Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από gthe
moure Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Αν είναι πιλάφι μια χαρά τρώγεται,αν είναι ριζότο θα εχει γίνει σαν στοκος και εγώ δεν θα το έτρωγα. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 -ω ρε γκαις πιο πολυ με μπερδεψατε -παντως δεν με απασχολει η γευση γενικα και να μειωθει -δεν ειναι πιλαφι ριζοτο πιο αλτεντε ειναι ρωταω αν παθει τπτ η υφη η χαλασει γιαυτο το λογο
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Τρώγεται, δεν θα πάθεις τίποτα. Απλά δεν θα είναι τόσο ωραίο όσο είναι όταν το φτιάχνεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Έλα πες ότι ετοιμάζεσαι για το masterchef.
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Και ημερων οχι ωρων εχω φαει και δεν εχω παθει τιποτα απλα μας δουλευει ...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Με ρύζι και μακαρόνια δεν παίζουμε.. ψάξτε για bacillus cereus
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Για τοσο λιγη ωρα τρωγεται. Αλλα θα ειναι απαισιο, το ριζοτο αν δεν φαγωθει ζεστο μολις βγει, το σπρωχνεις στα σκυλια 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 6 minutes ago, stormrain said: Για τοσο λιγη ωρα τρωγεται. Αλλα θα ειναι απαισιο, το ριζοτο αν δεν φαγωθει ζεστο μολις βγει, το σπρωχνεις στα σκυλια Ακριβώς. Το ρυζοτο το τρως μόλις βγει αλλιώς μετά τρως κάτι που μοιάζει με λαπά ή αλμυρό ... ρυζόγαλο! 2
The_Judas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, omitziz είπε Με ρύζι και μακαρόνια δεν παίζουμε.. ψάξτε για bacillus cereus Αν τα άφηνε εκτός ψυγείου για 4-5 μέρες ίσως... διαφορετικό δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα