Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 2 τηλεοράσεις στο κατάστημα μου και θέλω να προβάλω εικόνα και στις 2 μέσω ενός λάπτοπ, καμία δεν είναι smart TV, τι χρειάζομαι και πόσο κοστίζει περίπου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, υπό προϋποθέσεις*, μπορεί να σε εξυπηρετήσει και αυτό >

spacer.png

Splitter VGA αρσ. - 2x VGA θηλ(Διανομέας απο 1 VGA σε 2 VGA θηλυκά)

https://www.shopcenter.gr/splitter-vga-ars-2x-vga-thil-dianomeas-apo-1-vga-se-2-vga-thiluka

*Splitter VGA αρσ. - 2x VGA θηλ. Με αυτό το καλώδιο-splitter είναι δυνατό να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο οθόνες VGA σε ένα υπολογιστή. Oι δύο οθόνες θα δείχνουν την ίδια εικόνα και θα πρέπει να είναι στην ίδια ανάλυση. - Είσοδος: 1x VGA αρσ. - Έξοδος: 2x VGA θηλ.

Επεξ/σία από htaccess
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να `σαι καλά, το αν σε εξυπηρετεί έχει να κάνει και με το κατά πόσο επιθυμείς να βλέπεις την ίδια εικόνα ή όχι και στις 2 tv (+οθόνη laptop), μιας και στο αρχικό σου post δεν μας αναφέρεις κάτι πάνω σε αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.

για να γινω πιο ξεκαθαρος θελω να προβαλω απλα το paoktv, οποτε θελω να χουν την ιδια εικονα, το μονο θεμα που υπαρχει και παρατήρησα μόλις είναι ότι το laptop δε βγάζει vga, μόνο hdmi, οπότε θα δοκιμάσω με hdmi splitter.

μήπως γίνεται να κάνω κάτι με το modulator που έχω και μοιράζω εικόνα από αποκωδικοποιητή ΟΤΕ και στις 2;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

grizik, κατ' αρχάς όπως είπες πιο πάνω ο πιο απλός τρόπος είναι να συνδέσεις το laptop με τις τηλεοράσεις μέσω HDMI Splitter όπως αυτό. Μοναδική προϋπόθεση να υπάρχει μία ελεύθερη hdmi είσοδος σε κάθε τηλεόραση.

Σχετικά με το rf modulator που έχεις. Αν το modulator που έχεις είναι ψηφιακό (δηλαδή έχεις συνδέσει το cosmote tv στο modulator μέσω hdmι) τότε χρειάζεσαι ένα HDMI switch (π.χ. όπως αυτό) το οποίο θα μπει πριν το modulator. Θα συνδέσεις στις δύο εισόδους το laptop και τον αποκωδικοποιητή και την έξοδο στο modulator . Η εναλλαγή των πηγών θα γίνεται μέσω του switch.

Αν το modulator είναι αναλογικό (δηλαδή αν έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με το modulator μέσω 3x rca ή μέσω scart) απλά το ξεχνάς. Υπάρχει τρόπος με μετατροπείς σήματος κ.λ.π. αλλά σίγουρα πιο εύκολος είναι ο πρώτος τρόπος μέσω hdmi splitter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...