Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με ενα hp Pavilion dv7-2020ev. Καθώς πάω να εγκαταστήσω τα windows 7 στο laptop freezarei και πετάει bsod  (Αν βάλω w10 απλά παγώνει και δεν κάνει τίποτα).

Έχω βάλλει άλλη ram, έχω δοκίμασε και τις δικιές του μια μια σε διαφορετικό slot. Έχω μπει με Hiren's Boot (mini xp έτρεξαν μια χαρά) για mem test 12 pass χωρίς error.

Έκανα εξωτερικό format τον δίσκο. Τον έχω βγάλει τελείως τον δίσκο από πάνω. Έχω βγάλει κάρτα δικτύου. Έχω βγάλει Cd εκτος.

Τι άλλο να κοιτάξω ?!! bios advanced, UEFI and legacy Δεν έχει. 

Η μονη σκέψη που μου περνάει είναι να τα έχει τινάξει gpu

82893969_197813631270004_6840275635571523584_n.jpg

Δημοσ.

Οταν λες εχεις βγαλει εντελως τον δισκο απο πανω,τοτε πως θα κανεις-προσπαθησες να κανεις την εγκατασταση??Εγω νομιζω εχει προβλημα ο δισκος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, bios to default προφανώς έκανες, να υποθέσω και ότι δεν είναι overclocked.

Στην θέση σου θα έκανα και bios update, αν δεν υπάρχει κάποιο νεότερο firmware, πέρασμα το ίδιο (με οδηγό το user manual/οδηγίες του κατασκευαστή), μήπως είναι corrupted.

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill27 είπε

Οταν λες εχεις βγαλει εντελως τον δισκο απο πανω,τοτε πως θα κανεις-προσπαθησες να κανεις την εγκατασταση??Εγω νομιζω εχει προβλημα ο δισκος

Έπρεπε να συνεχίσει μέχρι την στιγμή που θα "επιλέξω" το που θα γίνει το instal. Ναι εκεί δεν θα δείχνει δίσκο. Αλλα όχι να μου freezarei η να μου πετάει bsod

55 λεπτά πριν, htaccess είπε

Καλησπέρα, bios to default προφανώς έκανες, να υποθέσω και ότι δεν είναι overclocked.

Στην θέση σου θα έκανα και bios update, αν δεν υπάρχει κάποιο νεότερο firmware, πέρασμα το ίδιο (με οδηγό το user manual/οδηγίες του κατασκευαστή), μήπως είναι corrupted.

Και από μέσα τα έκανα και με clean cmos, τίποτα. Το update το αφήνω ως εσχατη λύση.

PS: αν ήταν όμως corrupted, θα με άφηνε να μπω μέσα κανονικά (στα bios) η να τρέξω hirens ?!

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε

Έπρεπε να συνεχίσει μέχρι την στιγμή που θα "επιλέξω" το που θα γίνει το instal. Ναι εκεί δεν θα δείχνει δίσκο. Αλλα όχι να μου freezarei η να μου πετάει bsod

Και από μέσα τα έκανα και με clean cmos, τίποτα. Το update το αφήνω ως εσχατη λύση.

PS: αν ήταν όμως corrupted, θα με άφηνε να μπω μέσα κανονικά (στα bios) η να τρέξω hirens ?!

Το σφάλμα (bsod) μας αναφέρει πρόβλημα στο hardware, το hardware "λειτουργεί" με firmware/software, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι corrupted ή outdated σε μία παράμετρο (ή μπορεί να μην υπάρχει στο bios και γι` αυτό πρότεινα το update) που πιθανώς δεν "ενοχλεί" την λειτουργία του hirens / xp, άλλα να είναι σημαντική για την λειτουργία και εγκατάσταση των windows.

Δημοσ.

Πρόκειται για σφάλμα που αφορά τον τύπο και τον χρονισμό του μηχανήματος, και οφείλεται στην χρησιμοποιούμενη HAL.DLL.

Περισσότερα εδώ:
https://www.dell.com/support/article/gr/el/grbsdt1/sln163406/how-to-repair-the-windows-blue-screen-error-stop-0x00000124?lang=en

Δες επίσης αυτό:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/blue-screen-stop-0x00000124-0x0000000000000000/ad7a1674-cb78-e011-9b4b-68b599b31bf5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...