Achmetch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα. Χθές επέστρεψα ένα προϊόν σε κατάστημα Adidas, το οποίο το είχα εξοφλήσει με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. Μου επέστρεψαν το ποσό υποτίθεται στην ίδια κάρτα, έχω το απόκομμα απο τη συναλλαγή επιστροφής αλλα δεν έχουν πιστωθεί ακόμα τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Πόσες μέρες θέλουν οι επιστροφές απο μηχανήματα POS ; Σε άλλα καταστήματα το ποσό μου επιστρεφόταν αμεσα.
purespyros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Achmetch είπε Παιδιά καλησπέρα. Χθές επέστρεψα ένα προϊόν σε κατάστημα Adidas, το οποίο το είχα εξοφλήσει με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. Μου επέστρεψαν το ποσό υποτίθεται στην ίδια κάρτα, έχω το απόκομμα απο τη συναλλαγή επιστροφής αλλα δεν έχουν πιστωθεί ακόμα τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Πόσες μέρες θέλουν οι επιστροφές απο μηχανήματα POS ; Σε άλλα καταστήματα το ποσό μου επιστρεφόταν αμεσα. Σε εμένα μετά από 2πλή χρέωση σε βενζινάδικο πιστώθηκαν μετά από 2 ημέρες τα χρήματα. Έχεις μιλήσει με την τράπεζα σου για την επιστροφή;
Achmetch Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, purespyros είπε Σε εμένα μετά από 2πλή χρέωση σε βενζινάδικο πιστώθηκαν μετά από 2 ημέρες τα χρήματα. Έχεις μιλήσει με την τράπεζα σου για την επιστροφή; Ναι επικοινώνησα με τη τράπεζα αλλα μου είπαν οτι δε φαίνεται καποια συναλλαγή.
boo_boo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Περίμενε μέχρι και αύριο αντε μέχρι Παρασκευή θα μπουν δεν υπάρχει περίπτωση.
frapes87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 Εργάσιμες τουλάχιστον!! Από την στιγμή που έχεις στα χέρια σου το χαρτί από το POS και γράφει επιστροφή και μου λες και κατάστημα Adidas και όχι της κυρα Μαρίας μην αγχώνεσαι τσάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα