Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Λοιπόν ποιο είναι το θέμα που αντιμετωπίζω,θα το αναλύσω εκτενώς αμέσως.Έχω ένα ειδησιογραφικό σαιτ το οποίο έφτανε μεχρι πριν λίγους μηνες τους 30.000 χρήστες την ημέρα.Όλη την επισκεψημότητα την αντλώ απ το facebook το οποίο για ψευδή εικόνα μου έριξε ποινή σε όλες τις σελίδες.Οπότε μου λέει στην ποιότητα σελίδας ότι" η σελίδα προβάλλεται σε λιγότερα άτομα επειδή αξιολογήθηκε από έναν ψευδές".Οι περιορισμοί σελίδας μπήκαν 28 Οκτωβρίου και δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσουν...Το περιεχόμενο που ανεβάζω στα άρθρα είναι με πηγή οπότε δεν έχω δικό μου περιεχόμενο και αυτό ρίχνει ακόμα περισσότερο το σαιτ στον αλγόριθμο του φβ.Μην μιλήσω για seo δεν υπάρχει είναι μόνο στις κύριες σελίδες🙂 !!!Τωρα όποιος έχει ιδέα τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση  ας μου απαντήσει θα το εκτιμούσα πολύ σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Mηπως αναμεταδίδεις ειδήσεις του τύπου "δείτε το πριν το κατεβάσουν" απο ανάλογες σελίδες;;Εχεις άδεια να προβάλεις απο άλλες σελίδες;

Εγώ πάντως σε τέτοιες σελίδες πατάω αναφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και δεν με αφήνει να δημοσιεύσω τίποτα στη σελίδα 

Δεν έχετε πρόσβαση στα δικαιώματα δημοσίευσης της Σελίδας σας

Ξέρετε τι φταίει; Είχα πολύ καιρό να μπω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...