Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά άλλαξα τον SSD και πήρα τον Samsung 860 evo 500GB. Θα βγει 45 ευρώ πιο πολλά αλλά αξίζει νομίζω, γιατί θα έπρεπε να πάω πιο γρήγορα σε αγορά δεύτερου δίσκου. Κατά τα άλλα, η σύνθεση έμεινε η ίδια.

Επεξ/σία από kite26
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε και μία καλή ψύκτρα; Σκέφτομαι να πάω σε aftermarket, και θα ήθελα να είναι αθόρυβη και αποτελεσματική. Φυσικά, να μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kite26 είπε

Μπορείτε να μου προτείνετε και μία καλή ψύκτρα; Σκέφτομαι να πάω σε aftermarket, και θα ήθελα να είναι αθόρυβη και αποτελεσματική. Φυσικά, να μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.

Δεν υπαρχει νοημα να παρεις aftermarket ψυκτρα κατα τη γνωμη μου εκτος αν θελεις να πετυχεις βαρυ overclock.Η stock ειναι τιμια για τον 2600

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βοήθεια!! Ενώ συνδέω το ups στην πρίζα, δεν δείχνει ανοίγει, με συνέπεια να μην μου ανοίγει τίποτα. Μπαίνει κάποια μπαταρία στο πίσω μέρος του; Θέλει να το αφήσω να φορτίσει; Τι θέλει; Πάντως δεν του ανάβει κανένα φωτάκι. Τι βοήθειά σας παρακαλώ!!

Δημοσ.

Edit: Το έφτιαξα τελικά το ups, έπρεπε να βάλω το connector battery.

Προέκυψε όμως άλλο θέμα. Ανοίγω το pc και δεν μου ανοίγει το bios για να βάλω το λειτουργικό. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω τα windows 10 μέσω bootable USB? Πατάω κάποιο πλήκτρο; Αφού ανοίξει το pc η οθόνη δείχνει να λέει no signal. Γιατί;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kite26 είπε

Edit: Το έφτιαξα τελικά το ups, έπρεπε να βάλω το connector battery.

Προέκυψε όμως άλλο θέμα. Ανοίγω το pc και δεν μου ανοίγει το bios για να βάλω το λειτουργικό. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω τα windows 10 μέσω bootable USB? Πατάω κάποιο πλήκτρο; Αφού ανοίξει το pc η οθόνη δείχνει να λέει no signal. Γιατί;

Το καλωδιο της οθονης μηπως εχει περαστει στα βυσματα της motherboard και οχι στην καρτα γραφικων?

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Horn είπε

Το καλωδιο της οθονης μηπως εχει περαστει στα βυσματα της motherboard και οχι στην καρτα γραφικων?

Είσαι μάγος!! Σε ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το pc δουλεύει μια χαρά, αλλά παρατηρώ ότι δεν αναγνωρίζεται η κάρτα γραφικών. Άνοιξα δοκιμαστικά ένα παιχνίδι και λάγκαρε. Τι να κάνω;

Edit: Έκανα install τους drivers και τώρα όλα καλά. Το μηχάνημα πετάει λέμε!!

Επεξ/σία από kite26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...