Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Το σπίτι μου είναι στον 3 όροφο και θέλω να δίνω στην ανιψιά μου ίντερνετ στον 1 όροφο. Είμαι ανάμεσα σε WiFi repeater ή Powerline. Τι προτείνετε? Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, idis7 είπε

Καλησπέρα, 

Το σπίτι μου είναι στον 3 όροφο και θέλω να δίνω στην ανιψιά μου ίντερνετ στον 1 όροφο. Είμαι ανάμεσα σε WiFi repeater ή Powerline. Τι προτείνετε? Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? 

Powerline μόνο αν έχετε ίδια παροχή ρεύματος...

Δεν υπάρχει η δυνατότητα καλωδιακά από κάποιο ακάλυπτο χώρο;

Δημοσ.

Επίσης, το repeater δε δουλεύει για την περίπτωση, εκτός αν μπορείς να το βάλεις στον 2ο όροφο.

Το repeater μπαίνει στην ενδιάμεση απόσταση. Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν έχεις router με αποσπώμενες κεραίες, είναι να αγοράσεις μια κατευθυντική κεραία και να τη βάλεις να κοιτάει το πάτωμα, ίσως έτσι πιάνει και κάτω καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το κοστος δεν ειναι θεμα μπορεις να βαλεις access point εξωτερικου χωρου και να το κολησεις/βιδωσεις πχ στην ενδιαμεση αποσταση (βεβαια θα χρειαστει να βαλεις καλωδιο απο το σπιτι σου μεχρι το access point).

Και εγω θα προτεινα παντως καλωδιακα απο μπαλκονι σε μπαλκονι πχ, απλα θελετε μια τρυπα ειτε στα αλουμινια ειτε στον τοιχο ωστε να περασει το καλωδιο.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς στον 2 μένει άλλος και δεν μπορώ να βαλω το repeater. Θα καταλήξω να τραβήξω καλώδιο εξωτερικά τελικά. Ευχαριστώ πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...