Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Υπάρχουν κάποιες σελίδες για πώληση ακινήτων που όντως δουλεύουν; Όπως το cars που είναι για αυτοκίνητα, το insomnia για τεχνολογία, το fb για μικρότερα πράγματα κλπ. Δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το θέμα, ούτε είμαι μεσίτης, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη! 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ypatia είπε

Καλημέρα,

Υπάρχουν κάποιες σελίδες για πώληση ακινήτων που όντως δουλεύουν; Όπως το cars που είναι για αυτοκίνητα, το insomnia για τεχνολογία, το fb για μικρότερα πράγματα κλπ. Δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το θέμα, ούτε είμαι μεσίτης, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη! 

Ευχαριστώ

Ο σπιτόγατος, είναι super !

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ο σπιτόγατος, είναι super !

Συνήθως έβλεπα αγγελίες από μεσιτικά εκεί, ίσως το υποτίμησα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ypatia είπε

Και μεσιτικά αλλά και ιδιώτες.

Δεν έχω πουλήσει αλλά στις ενοικιάσεις ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ypatia είπε

Είνα κυρίως μεσιτικό site.

Περισσότερες αγγελίες από ιδιώτες  έχει η ΧΕ

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Είνα κυρίως μεσιτικό site.

Περισσότερες αγγελίες από ιδιώτες  έχει η ΧΕ

ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά θεωρώ ότι ο σπίτι γάτος είναι πιο δυνατό για να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ypatia είπε

Καλημέρα,

Ευχαριστώ

Χρησιμοποίησε το marketplace του Facebook. Ο στοχος είναι να εχεις οσα μπορείς περισσότερα views ακόμα και από ασχέτους, με αυτό τον τρόπο πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες σου για επιτυχία.

Στην ΧΕ και στον Σπιτόγατο χάνετε η αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

Χρησιμοποίησε το marketplace του Facebook. Ο στοχος είναι να εχεις οσα μπορείς περισσότερα views ακόμα και από ασχέτους, με αυτό τον τρόπο πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες σου για επιτυχία.

Το marketplace από ότι φαίνεται είναι καλό για πωλήσεις/ενοικιάσεις κατοικιών, δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση στα άλλα ακίνητα (όχι πρώτης ανάγκης)

Δημοσ.

Σπιτόγατο θα πρότεινα, μιας και εκει εχω δει τις λιγότερο "ακυρες" αγγελίες, μετα ειναι η χρυση ευκαιρία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Γατάκια!!! Αν η αγγελία είναι VIP δεν χάνεται. Επίσης, αν η απλή αγγελία έχει υψηλή βαθμολογία, πάλι δεν χάνεται. Ναι, οι αγγελίες του σπιτόγατου έχουν εσωτερική βαθμολόγηση, όσο πιο ψηλή η βαθμολογία, τόσο πιο πάνω φαίνεται. Το πώς πετυχαίνεις υψηλή βαθμολογία δεν θα σας το πω, μυστικά του επαγγέλματος. 😉

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kirileman είπε

Γατάκια!!! Αν η αγγελία είναι VIP δεν χάνεται. Επίσης, αν η απλή αγγελία έχει υψηλή βαθμολογία, πάλι δεν χάνεται. Ναι, οι αγγελίες του σπιτόγατου έχουν εσωτερική βαθμολόγηση, όσο πιο ψηλή η βαθμολογία, τόσο πιο πάνω φαίνεται. Το πώς πετυχαίνεις υψηλή βαθμολογία δεν θα σας το πω, μυστικά του επαγγέλματος. 😉

Γιατί να χαθεί ????

Βάζεις ΦΙΛΤΡΑ και την περιορίζεις όσο θέλεις. (αυτός που ψαχνει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί να χαθεί ????

Βάζεις ΦΙΛΤΡΑ και την περιορίζεις όσο θέλεις. (αυτός που ψαχνει)

Γιατί συνήθως τα αποτελέσματα είναι αρκετές σελίδες. Δύσκολο να το περιορίσεις τόσο ώστε να βγουν μόνο 5 αγγελίες. Άσε που πολλές φορές βγαίνει το ίδιο ακίνητο από πολλά μεσιτικά. Σε αυτό το χάος, η αγγελία με την υψηλότερη βαθμολογία θα βγει πρώτη (εννοείται και η VIP που βγαίνει πάντοτε πάνω-πάνω).

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Γιατί συνήθως τα αποτελέσματα είναι αρκετές σελίδες. Δύσκολο να το περιορίσεις τόσο ώστε να βγουν μόνο 5 αποτελέσματα.

Αναλόγως την περίπτωση, ΝΑΙ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αναλόγως την περίπτωση, ΝΑΙ.

Αν βάλεις 100-103τμ, από 2005 έως 2006, με 3 υ/δ στο 4ο όροφο σε πολύ συγκεκριμένη περιοχή, θα βγουν λίγα, ναι. Αλλά οι ενδιαφερόμενοι δεν ψάχνουν έτσι ακίνητα.

Επεξ/σία από kirileman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...