GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Αν βάλεις 100-103τμ, από 2005 έως 2006, με 3 υ/δ στο 4ο όροφο σε πολύ συγκεκριμένη περιοχή, θα βγουν λίγα, ναι. Αλλά οι ενδιαφερόμενοι δεν ψάχνουν έτσι ακίνητα. Αν μιλάμε για ΑΘΗΝΑ, ΝΑΙ. Αν μιλάμε για Ιωάννινα, Πάτρα κτλ αλλάζει. 1
DTsuras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αν μιλάμε για ΑΘΗΝΑ, ΝΑΙ. Αν μιλάμε για Ιωάννινα, Πάτρα κτλ αλλάζει. Πολύ σωστος, δεν το είδα σκεφτεί ετσι. καμια φορά πρέπει να σκεφτόμαστε ολοκληρωμένα και σφαιρικά και όχι τον μικρόκοσμο μας. Να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα με λίγα λόγια. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από DTsuras
Dannie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά θεωρώ ότι ο σπίτι γάτος είναι πιο δυνατό για να κάνεις την δουλειά σου. Ακομα και στην αναζητηση η ΧΕ ειναι καλυτερη απο τον σπιτογατο κατα την γνωμη μου.Θελεις καποια συγκεκριμενη περιοχη και σε αναγκαζει να βλεπεις και γυρω περιοχες.Παντως σε αγγελια που ειχα βαλει και στα δυο πιο πολλα ατομα την ειδαν στην ΧΕ(Και εκατονταδες περισσοτεροι στο φεις). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Dannie 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Dannie είπε Ακομα και στην αναζητηση η ΧΕ ειναι καλυτερη απο τον σπιτογατο κατα την γνωμη μου.Θελεις καποια συγκεκριμενη περιοχη και σε αναγκαζει να βλεπεις και γυρω περιοχες.Παντως σε αγγελια που ειχα βαλει και στα δυο πιο πολλα ατομα την ειδαν στην ΧΕ(Και εκατονταδες περισσοτεροι στο φεις). Δουλειά, με ποιο έκανες ? 1
Dannie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δουλειά, με ποιο έκανες ? Το εχω γραψει και αλλες φορες οτι ενδιαφερθηκαν για το σπιτι γυρω στα 4 ατομα τα 3 ηταν απο Φεις.(homesales).Ολα αυτα σε συντομο διαστημα.Με ζαλισαν με σαχλα μηνυματα πολλοι στο φεις αλλα θελει υπομονη αυτος που πραγματικα ενδιαφερεται το καταλαβαινεις γιατι θελει να δει αμεσα το ακινητο.Ο Αγοραστης τελικα ηταν απο το φεις. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Dannie 1
Ypatia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Dannie είπε Το εχω γραψει και αλλες φορες οτι ενδιαφερθηκαν για το σπιτι γυρω στα 4 ατομα τα 3 ηταν απο Φεις.(homesales).Ολα αυτα σε συντομο διαστημα.Με ζαλισαν με σαχλα μηνυματα πολλοι στο φεις αλλα θελει υπομονη αυτος που πραγματικα ενδιαφερεται το καταλαβαινεις γιατι θελει να δει αμεσα το ακινητο.Ο Αγοραστης τελικα ηταν απο το φεις. Τελικά το marketplace κάνει την καλύτερη δουλειά. Συμφωνώ, πολλά μηνύματα, πολλές συζητήσεις, αλλά κάθεσαι και απαντάς εάν θέλεις να γίνει η δουλειά σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα