agroguy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Nέο site πώλησης και αγοράς αγαθων απευθειας απο μικρούς έλληνες παραγωγους. Ο παραγωγός πουλάει χονδρική στην τιμή που θέτει ο ίδιος χωρίς μεσάζοντα... Ο αγοραστής (επιχείρηση) αγοράζει πιστοποιημένα προιόντα https://wikifarmer.com/market/greece/el/olive-oil/απευθείας από παραγωγούς δίπλα του ή και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αγοράζουμε ελληνικά χωρίς μεσάζοντες
slk200gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 παντως λιγο που το κοιταξα μονο καλες δεν ειναι οι τιμες και σιγουρα οχι χονδρικης 1
mourouzis2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, agroguy είπε Nέο site πώλησης και αγοράς αγαθων απευθειας απο μικρούς έλληνες παραγωγους. Ο παραγωγός πουλάει χονδρική στην τιμή που θέτει ο ίδιος χωρίς μεσάζοντα... Ο αγοραστής (επιχείρηση) αγοράζει πιστοποιημένα προιόντα https://wikifarmer.com/market/greece/el/olive-oil/απευθείας από παραγωγούς δίπλα του ή και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αγοράζουμε ελληνικά χωρίς μεσάζοντες fixed
donblunts Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, agroguy είπε Nέο site πώλησης και αγοράς αγαθων απευθειας απο μικρούς έλληνες παραγωγους. Ο παραγωγός πουλάει χονδρική στην τιμή που θέτει ο ίδιος χωρίς μεσάζοντα... Ο αγοραστής (επιχείρηση) αγοράζει πιστοποιημένα προιόντα https://wikifarmer.com/market/greece/el/olive-oil/απευθείας από παραγωγούς δίπλα του ή και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αγοράζουμε ελληνικά χωρίς μεσάζοντες Εσύ ανέλαβες το SEO και τη προώθηση της σελίδας;
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Αφου η σελιδα ειναι μονο για επιχειρησεις γιατι το ανεβασες εδω (οσο για τιμες οκ δεν, βρισκεις καλυτερο λαδι σε καλυτερη τιμη και χωρις να πρεπει να παρεις 5-10-15 κομματια πχ).
slk200gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αφου η σελιδα ειναι μονο για επιχειρησεις γιατι το ανεβασες εδω (οσο για τιμες οκ δεν, βρισκεις καλυτερο λαδι σε καλυτερη τιμη και χωρις να πρεπει να παρεις 5-10-15 κομματια πχ). Δίνει σε όλους οσο για το αλλο Όχι φίλε μου και εναν ντενεκε να πάρεις από παραγωγό το παιρνεις πιο φτηνά ,εγω ειμαι Θεσσαλονίκη και παίρνω από Κυπαρισσία, επίσης παίρνω απιστευτη μέλι από μελισσοκομο στην μισή σχεδόν τιμη Υ.γ ,το σιτε ειναι μια καλη προσπάθεια απλα κατα την προσωπική μου άποψη ξεκινάει λαθος και χωρις έρευνα, χρεώνει 8% επί των πωλήσεων αλλα σε ποιες τιμές?αυτές που δεν εκανε έρευνα?
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, slk200gr είπε Δίνει σε όλους οσο για το αλλο Όχι φίλε μου και εναν ντενεκε να πάρεις από παραγωγό το παιρνεις πιο φτηνά ,εγω ειμαι Θεσσαλονίκη και παίρνω από Κυπαρισσία, επίσης παίρνω απιστευτη μέλι από μελισσοκομο στην μισή σχεδόν τιμη Υ.γ ,το σιτε ειναι μια καλη προσπάθεια απλα κατα την προσωπική μου άποψη ξεκινάει λαθος και χωρις έρευνα, χρεώνει 8% επί των πωλήσεων αλλα σε ποιες τιμές?αυτές που δεν εκανε έρευνα? Εγω βλεπω με κοκκινα γραμματα οταν μπαινω σε καποια να λεει " Πωλείται μόνο σε επιχειρήσεις". Σε καποια αλλα ναι λεει " Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις". Επισης ο θειος μου βγαζει λαδι με οξυτητα εως 0.1 και το πουλαει 20ε τα 5 λιτρα οποτε ναι βρισκω και καλυτερο και φθηνοτερα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις