Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμένο ποντίκι της Logitech αγορασμένο το 2018 απο το amazon.de αχρησιμοποίητο.

Μου κάνει το εξής πρόβλημα σε 2 υπολογιστές. Με το που το συνδέεις κάνει συνέχεια back. Σα να ειναι κολλημένο το back button.

Μπορώ να κάνω κάτι? πχ καθαρισμό? (αν και ειναι αχρησιμοποίητο απο την αγορά του)

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και το software αλλα ούτε κι αυτο μπορώ να ρυθμίσω γιατι μου πατάει συνέχεια back to ποντίκι...

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να το ανοίξεις και να ελέγξεις την καλωδιοταινία που εχει μεσα αν κανει καλη επαφη πανω στην πλακέτα.

Οταν λες αχρησιμοποίητο ; ηταν μεσα στο κουτι του ;

Μια αλλη πιθανότητα ειναι να ειχε πατηθεί κάπως για αρκετές ωρες το κουμπί και να εμεινε μόνιμα μεσα. Ειχα τέτοιο θέμα με το mx master

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι στο κουτι το αχρησιμοποίητο ήταν. Και πιστεύω ήταν DOA απλά αργησα να το ελέγξω.

Τα κουμπιά πατιούνται όλα κανονικά. Δεν υπάρχει εμφανής μηχανική βλάβη.

Δε θα το ανοίξω γιατι μπορεί να μου πούνε ότι με το που αφαίρεσες τα τσοχάκια πάνω απο τις βίδες χάνεις την εγγύηση.

Επικοινώνησα με τη logitech στο site να δουμε αν θα το στείλω στη logitech ή στο amazon.de.

Τι ισχύει γενικά στις αγορές απο εξωτερικό προιόντων της logitech?

To εχω αγοράσει τελος του 2018 οπότε ειναι στην εγγύηση αν έχει 2 χρόνια εγγύηση

Επεξ/σία από Feigen
Δημοσ.

Αν ειναι εντος εγγύησης, δεν χρειάζεται να το συζητάς καν.

Δεν μπορει να το αναλάβει η Logitech στην Ελλάδα ;

Δημοσ.
Στις 23/1/2020 στις 8:34 ΜΜ, Feigen είπε

Εχω το συγκεκριμένο ποντίκι της Logitech αγορασμένο το 2018 απο το amazon.de αχρησιμοποίητο.

Μου κάνει το εξής πρόβλημα σε 2 υπολογιστές. Με το που το συνδέεις κάνει συνέχεια back. Σα να ειναι κολλημένο το back button.

Μπορώ να κάνω κάτι? πχ καθαρισμό? (αν και ειναι αχρησιμοποίητο απο την αγορά του)

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και το software αλλα ούτε κι αυτο μπορώ να ρυθμίσω γιατι μου πατάει συνέχεια back to ποντίκι...

Ευχαριστώ!

Μην πειράζεις τίποτα και μιλα με το support τους αρκεί να έχεις απόδειξη αγοράς γιατί θα στο ζητήσουν και σε λίγες μέρες θα έχεις ένα καινούργιο σπίτι σου. Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς να το επιστρέψεις στο μαγαζί γιατί η Logitech δεν παίζεται με το support της . Είχα και εγώ πρόβλημα διπλου κλικ με το g502 και μετά από λίγα εμαιλ κτλ μου έστειλαν ενα καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.

H logitech μου έστειλε ενα γενικόλογο bulk email με κάποια αυτονόητα πράγματα που θα μπορούσα να δοκιμάσω (όπως να το συνδέσω σε άλλον υπολογιστή που ήδη τους το είχα γράψει) και  "Αν το πρόβλημα παραμένει μετά την ολοκλήρωση με τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σημείο αγοράς σας με το τιμολόγιο αγοράς."

Γενικά θεωρώ απαράδεκτη την υποστήριξη της logitech.

Eυτυχώς η amazon Γερμανίας φέρθηκε υποδειγματικά. Προσφέρθηκε να λάβει με δικά της έξοδα το προβληματικό ποντίκι και επειδη δεν κυκλοφορεί πλέον, να μου επιστρέψει εξολοκλήρου το ποσό μετά την επιστροφή του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθες το εστειλα Γερμανία, σημερα κιόλας ενέκριναν την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα μου!

Εξαιρετικό support οι Γερμανοί και εξωπραγματικά πράγματα για τα ελληνικά δεδομένα που ακόμα διαπραγματευόμαστε την 2ετη εγγύηση υπό αστερίσκους, μεγάλες καθυστερήσεις στο service για τον έλεγχο και ποτε με επιστροφή χρημάτων.

Επεξ/σία από Feigen
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...