vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όπως λένε παραπάνω αλλά είτε δεν σε ενδιαφέρει είτε απλά κόλλησες ότι φταει η χαμηλή υγρασία Πάρε τον γιατρό σου και πες του το νέο σπίτι έχει τόσο υγρασία όταν είμαι μέσα έχω θέματα το να κάνω? Και πράξε ανάλογα τι θα σου πει πχ μπορεί στο σπίτι πίσω από κάνα ντουλάπι να έχει μούχλα και για αυτό να σε Ενοχλεί το σπίτι ενώ έξω είσαι καλά Μούχλα με 40% κι 50; καθαρό είνσι το είδα πριν μπω. Μηδέν υγρασία λέμε.... Στεγνώνεις εκεί μέσα.
kostasbm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 την υγρασία ποτέ τη μετράς και με τι θερμοκρασία ??? εδώ έχουν μερικοί χαλάσει ένα κάρο χρήματα για να μειώσουν την υγρασία κάτω από 50%
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, kostasbm είπε την υγρασία ποτέ τη μετράς και με τι θερμοκρασία ??? εδώ έχουν μερικοί χαλάσει ένα κάρο χρήματα για να μειώσουν την υγρασία κάτω από 50% Στους 22 βαθμούς έχω 50%...
dollyyy19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 κατα πρωτης,εχεις ιδανικη υγρασια......ξηρη ατμοσφαιρα εχω εγω με το τζακι,που φτανει μεχρι και 26% και για να την ανεβασω,απλωνω ρουχα μεσα.και μου κανει τα ρουθουνια πετρα και ποναν. και κατα δευτερης,μην ψαχνεις τριγυρω,την ζημια σας την κανουν οι θερμοσυσωρευτες.το τι συντηρηση εκαναν δεν το γνωριζω,αλλα πιθανολογω οτι ετριψαν τον πετροβαμβακα ή υαλοβαμβακα κατα την συντηρηση και δεν καθαρισαν καλα,με συνεπεια να εχουν βγαλει σωματιδια αλλα και να συνεχιζουν να βγαζουν μεσα στο σπιτι και τα αναπνεετε...... 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε κατα πρωτης,εχεις ιδανικη υγρασια......ξηρη ατμοσφαιρα εχω εγω με το τζακι,που φτανει μεχρι και 26% και για να την ανεβασω,απλωνω ρουχα μεσα.και μου κανει τα ρουθουνια πετρα και ποναν. και κατα δευτερης,μην ψαχνεις τριγυρω,την ζημια σας την κανουν οι θερμοσυσωρευτες.το τι συντηρηση εκαναν δεν το γνωριζω,αλλα πιθανολογω οτι ετριψαν τον πετροβαμβακα ή υαλοβαμβακα κατα την συντηρηση και δεν καθαρισαν καλα,με συνεπεια να εχουν βγαλει σωματιδια αλλα και να συνεχιζουν να βγαζουν μεσα στο σπιτι και τα αναπνεετε...... Άρα τι κάνουμε;
dollyyy19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 αν εχεις τριφασικο,πετας τους θερμοσυσωρευτες και παιρνεις καινουριους,αφου ελεγξεις αν εχουν μεσα επικινδυνα μονωτικα.....ή αλλαζεις και παιρνεις ηλεκτρικα σωματα αναλογων κυβικων....
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε αν εχεις τριφασικο,πετας τους θερμοσυσωρευτες και παιρνεις καινουριους,αφου ελεγξεις αν εχουν μεσα επικινδυνα μονωτικα.....ή αλλαζεις και παιρνεις ηλεκτρικα σωματα αναλογων κυβικων.... Ρέ συ σε ενοίκιο είμαι μιλάμε για περιουσία άλλου... Έξοδα πως να κάνω να αγοράσω; δεν γίνεται καλύτερα να φύγω.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 τοτε βρες αλλον τροπο θερμανσης,ή βγαλε εκτος σπιτιου τους συσωρευτες γυμνωσε τους ,παρε και ενα καζανι αερα και φυσα τα παντα,και μην ξαναβαλεις μεσα πετροβαμβακες η υαλοβαμβακες.....και εννοειται καθαρισμα το σπιτι καθημερινα,και αν εχεις κανα κλιματιστικο βαλτο να δουλευει στον ανεμηστηρα και καθαριζε τα φιλτρα καθημερινα 1
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, dollyyy19 είπε τοτε βρες αλλον τροπο θερμανσης,ή βγαλε εκτος σπιτιου τους συσωρευτες γυμνωσε τους ,παρε και ενα καζανι αερα και φυσα τα παντα,και μην ξαναβαλεις μεσα πετροβαμβακες η υαλοβαμβακες.....και εννοειται καθαρισμα το σπιτι καθημερινα,και αν εχεις κανα κλιματιστικο βαλτο να δουλευει στον ανεμηστηρα και καθαριζε τα φιλτρα καθημερινα Δεν ξέρω τι έχουν κσν μέσα... Είναι ασφαλές να έχω την νύχτα ανοιχτό έναν Atlantic 1500w ; Σταθερά στους 21, εξάλλου έχω νυχτερινό ρεύμα.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 αν ειναι παλιοι συσωρευτες ,εχουν σαβουρα μεσα.γιατι να μην ειναι ασφαλες να εχεις ανοιχτο το πανελ? 1
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε αν ειναι παλιοι συσωρευτες ,εχουν σαβουρα μεσα.γιατι να μην ειναι ασφαλες να εχεις ανοιχτο το πανελ? Παλιοί είναι αλλά τους κάνανε σέρβις πριν 2 χρόνια, ο μάστορας είναι γνωστός που τους έκανε. Φοβάμαι μην πάρει καμία φωτιά το πάνελ κ τρέχω με τά μωρά στην αγκαλιά
dollyyy19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 τι να παρει φωτια?το ιδιο το πανελ,δεν καιγεται.αν το εχεις διπλα σε κουβερτες χαρτια καυσιμα,ε,αν πιασει φωτια,αυτο θα φταιει? 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, dollyyy19 είπε τι να παρει φωτια?το ιδιο το πανελ,δεν καιγεται.αν το εχεις διπλα σε κουβερτες χαρτια καυσιμα,ε,αν πιασει φωτια,αυτο θα φταιει? Οχι ρε συ σε έπιπλο δίπλα το έχω.... Δεν βάζω τίποτα στα κοντά εννοείται.
QuantumWanderer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Καθώς είμαι κι εγώ με ιγμορίτιδα και αλλεργική ρινίτιδα (στα ακάρεα), θα πω ότι πασχίζουμε να κρατήσουμε την υγρασία στα σπίτια κάτω από το 50%. Το ότι έχεις μεταξύ 40-50% είναι καλό, να μην πάει παρακάτω όμως. Ιδανικά κράτησέ την ανάμεσα στο 45-50%. Εύκολα με ένα υγραντήρα ή με ένα μπολάκι νερού στο καλοριφέρ. Από την άλλη το ότι έχετε αρρωστήσει, πιστεύω δεν έχει σχέση με την υγρασία, αλλά με ιώσεις της εποχής. Πιθανόν να το έχετε συνδέσει έτσι στο μυαλό σάς. Τελευταία ερώτηση: αλλεργικό τεστ έχετε κάνει; 4
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Καθώς είμαι κι εγώ με ιγμορίτιδα και αλλεργική ρινίτιδα (στα ακάρεα), θα πω ότι πασχίζουμε να κρατήσουμε την υγρασία στα σπίτια κάτω από το 50%. Το ότι έχεις μεταξύ 40-50% είναι καλό, να μην πάει παρακάτω όμως. Ιδανικά κράτησέ την ανάμεσα στο 45-50%. Εύκολα με ένα υγραντήρα ή με ένα μπολάκι νερού στο καλοριφέρ. Από την άλλη το ότι έχετε αρρωστήσει, πιστεύω δεν έχει σχέση με την υγρασία, αλλά με ιώσεις της εποχής. Πιθανόν να το έχετε συνδέσει έτσι στο μυαλό σάς. Τελευταία ερώτηση: αλλεργικό τεστ έχετε κάνει; Οχι δεν κάναμε τεστ, πως γίνεται; Είναι καλό ότι έχει υγρασία χαμηλή αλλά πρόσεξε... Έχει τα παλιά κουφώματα τα οποία μπάζουν... Δεν ξέρω αν κ αυτό είναι καλό. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από vairass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα