Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον δεν ξέρει κάποιος σε τί είναι αλλεργικός, δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο αν ευθύνεται ο οργανισμός, το σπίτι ή μια ίωση. Είναι πολύ βασικό να ανακαλυφθεί το πρώτο, και θα το ξέρει κάποιος για χρόνια.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Εφόσον δεν ξέρει κάποιος σε τί είναι αλλεργικός, δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο αν ευθύνεται ο οργανισμός, το σπίτι ή μια ίωση. Είναι πολύ βασικό να ανακαλυφθεί το πρώτο, και θα το ξέρει κάποιος για χρόνια.

Θα πάω να το δω. Επώδυνο είναι; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Κάτι τσιμπήματα μόνο είναι εγώ ανακάλυψα ότι έχω αλλεργία στην σκόνη 

Για την σκόνη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όμως. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vairass είπε

Υπάρχει μια θεραπεία μου είπε εκεί για να έχω ανοσία αλλά δεν με καίει και τόσο ακόμα γιατί πρέπει να έχει κάπου πολύ σκόνη για να με πειράξει, απλά κάθε 2 ήμερο ηλεκτρική. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vairass είπε

Μπορείς να κάνεις πολλά. Να καθαρίζει κανείς το σπίτι και συχνότερα από εβδομάδα ... και το πιο σημαντικό να μην έχει υφάσματα και αντικείμενα που έλκουν τη σκόνη, ειδικά στο δωμάτιο.

Είναι η γνωστή αλλεργία στα ακάρεα της οικιακής σκόνης και όχι στη σκόνη καθεαυτή. Τα αγαπημένα τους αντικείμενα είναι το στρώμα και τα διάφορα μαξιλάρια και υφάσματα. Και το πιο σημαντικό, κρατάς την υγρασία κάτω από το 50%, γιατί πάνω από αυτή, αρχίζουν να αναπαράγονται εκθετικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasgr78 είπε

Μπορείς να κάνεις πολλά. Να καθαρίζει κανείς το σπίτι και συχνότερα από εβδομάδα ... και το πιο σημαντικό να μην έχει υφάσματα και αντικείμενα που έλκουν τη σκόνη, ειδικά στο δωμάτιο.

Είναι η γνωστή αλλεργία στα ακάρεα της οικιακής σκόνης και όχι στη σκόνη καθεαυτή. Τα αγαπημένα τους αντικείμενα είναι το στρώμα και τα διάφορα μαξιλάρια και υφάσματα. Και το πιο σημαντικό, κρατάς την υγρασία κάτω από το 50%, γιατί πάνω από αυτή, αρχίζουν να αναπαράγονται εκθετικά.

Αυτά για την σκόνη για μένα πάνε μάλλον 😂

Δημοσ.

Επειδή έχω θερμοσυσσωρευτές σου προτείνω τα εξής:

- Άφηνε ένα δάχτυλο το παράθυρο ανοικτό το βράδυ όταν κοιμάσαι.

- Μην δουλεύεις τον ανεμιστήρα του θερμοσυσσωρευτή, μην ανοίγεις AC. Όλα αυτά ξηραίνουν περισσότερο τον αέρα.

- Βάλε ένα μεγάλο μπολ με νερό πάνω στο θερμοσυσσωρευτή. Εναλλακτικά αγοράζεις υγραντήρα (έχω αυτόν με 40€ PHILIPS HU4706/11).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tasanton είπε

Επειδή έχω θερμοσυσσωρευτές σου προτείνω τα εξής:

- Άφηνε ένα δάχτυλο το παράθυρο ανοικτό το βράδυ όταν κοιμάσαι.

- Μην δουλεύεις τον ανεμιστήρα του θερμοσυσσωρευτή, μην ανοίγεις AC. Όλα αυτά ξηραίνουν περισσότερο τον αέρα.

- Βάλε ένα μεγάλο μπολ με νερό πάνω στο θερμοσυσσωρευτή. Εναλλακτικά αγοράζεις υγραντήρα (έχω αυτόν με 40€ PHILIPS HU4706/11).

Σε ευχαριστώ... Κάνει δουλειά για όλο το σπίτι ο υγραντήρας η μόνο για ενα δωμάτιο; 

Επεξ/σία από vairass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...