DanielRGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ, Προσφατα χαζεψα την εφαρμογη στο κομματι των ρυθμισεων αλλα και το κομματι των προσωπικων δεδομενων οσο αναφορα την επεξεργασια / αποθηκευση αυτων. Ειχα παντα το ερωτημα, πως οι εταιριες διαφημισης με βρισκανε στο κινητο και γενικως με πρηζανε παρολο που ισχυουν οι νομοι περι προσωπικων δεδομενων/συγκαταθεσης κτλπ. Ετσι, για να λυσω την απορια μου, ρωτησα την γυναικα πισω απο το τηλεφωνο γιατι το νουμερο μου βρισκετε στις λιστες τους και μου ειπε οτι προερχεται απο την εφαρμογη της Vodafone. Φυσικα απενεργοποιησα και τις δυο επιλογες, τις οποιες τις θεωρω τερμα υπερβολικες για εφαρμογη που θεωρητικα βοηθαει τον πελατη της εταιριας τους οσο αναφορα την διαχειριση του αριθμου του. Τωρα εξηγειται γιατι η Vodafone τρελαθηκε με το να δινει τσαμπα Gigabytes αν εκανες download την εφαρμογη, γιατι σου εδινε τσαμπα data που και που με ενεργοποιηση μεσα απο την εφαρμογη και αλλες χαζομαρες οπως πχ αυτο το inapp παιχνιδι που μαζευεις πετρες για data. Μαλλον ετσι γινονται και οι χρεωσεις απο τα 5ψηφια. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από DanielRGr
_chris_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Όταν κάποιος σου δίνει κάτι "τζάμπα" έχει σκοπό κάτι να πάρει κι ας μη φαίνεται με την πρώτη ματιά. 1
DanielRGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, _chris_ είπε Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Όταν κάποιος σου δίνει κάτι "τζάμπα" έχει σκοπό κάτι να πάρει κι ας μη φαίνεται με την πρώτη ματιά. Το γνωριζω, σαν προγραμματιστης εχω παντα στο νου μου για προσωπικα δεδομενα, δεν περιμενα ομως απο εταιρικη εφαρμογη τετοια συμπεριφορα για αυτο δεν ειχα μπει στο κοπο να το κοιταξω πιο πριν. Απλως εγραψα σεντονακι για να το καταλαβουν ολοι, ατομα που γνωριζουν απο αυτα ή και οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις