Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα!

ειχα παραγγείλει κάτι από Κίνα, δεν ήρθε ποτέ και ζήτησα να μου στείλει άλλο ο πωλητής. Μου απάντησε με το επισυναπτόμενο μήνυμα. Ισχύει ότι λόγω Chinese New Year δεν στέλνουν τίποτα, η να κάνω dispute?

2E92C5D3-F869-46CC-8B44-F88E5CCDB9C4.jpeg

Δημοσ.

Στο tab που εμφανίζει το ποσο που θέλει για shipping λέει και πόσες μέρες χρειάζεται ο κάθε πωλητής για να στείλει το αντικείμενο. Αν περάσουν αυτές οι μέρες μπορείς να κάνεις dispute

Δημοσ.

Ανάλογα πόσες μέρες έχεις που περιμένεις μετά από ένα διάστημα ναι μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω η να σου ξανά στείλει ξανά. Ναι είναι τα δικά τους Χριστούγεννα στην Κίνα κι εγώ περιμένω να μου στείλουν κάτι δέματα συνήθως είναι μέχρι 13-14 Φεβρουαρίου. 

Δημοσ.

Απλα περιμενεις.

Μεταξυ 25 Ιανουαριου (Πρωτοχρονια για αυτους) μεχρι 8 Φεβρουαριου υπολειτουργουν οι προμηθευτες, κατασκευαστες, λογω εορτων.

Δημοσ.

Έκανα αγορά 30/11 δεν έχω παραλάβει ακόμα και κατά τις 19-20/1 στέλνω μήνυμα να στείλει νέο. Αυτός μου απάντησε προχθές ότι θα στείλει. Του έστειλα χθες μήνυμα αν το έστειλε, και μου απάντησε ότι δεν μπορεί λόγω Chinese New Year.  Γιατί να μην το έστελνε από προχθές που το είχα ζητήσει; dispute μπορώ να κάνω γιατί η παραλαβή ήταν κάπου στις 15/1 το πολύ..

Δημοσ.

Είναι κλειστά και τα ΕΛΤΑ η με ότι άλλο είναι να τα στείλουν κι εγώ έχει μέρες παραγγειλα ένα δέμα και δεν είδα να το στέλνει και μου απάντησε μετα ότι είναι Χριστούγεννα και δεν μπορεί η να περιμένω η να μου κάνει επιστροφή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...