Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αντιστοιχιση δίσκου (Δικτυακός)


ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το Μοντεμ Draytek 2762 vac , τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι εντατικά στο να καταφέρω να στήσω την συσκευή και να την φέρω στα μέτρα μου , στον τομέα του vpn έχω καταφέρει και έχω φτιάξει ενα ipsec tunnel όπου και έχω καταφέρει και έχω συνδέσει το κινητό μου με τον υπολογιστή μου. π.χ πατάω την ip του καταγραφικού μου και εχω εικόνα ή μπορώ να μπω στο menu του router μου. Ολα καλά μέχρι εδώ..  Υπάρχει θέμα όμως γιατί δεν μπορώ να μπω στον σκληρό μου δίσκο και να δω η να επεξεργαστώ τα αρχεία μου , κάτι που για μένα είναι βασικό . 

Ετσι μετά απο λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι θα πρέπει να κάνω τον σκληρό μου δίσκο δικτυακό , το setup τον δίσκων μου είναι το εξής : o κύριος σκληρός μου ειναι  ο C  και μετά ο Ε που βάζω τα αρχεία μου  και  στην συνέχεια ο  Β , στον οποίο μέσω του Sync Back pro κάνει mirror τα αρχεία απο τον Ε . 

Όταν λοιπόν πάω να κάνω αντιστοίχιση τον Ε για να τον κάνω δικτυακό δεν μου δίνει επιλογή το Γράμμα Ε  ούτε και το Β , δεν μπορώ να καταλάβω αν ορθά το κάνει και πρέπει να αντιστοιχίσω σε άλλο γράμμα απλά θέλω να ρωτήσω μην γίνει κανένα λάθος και χαλάσουν οι ρυθμίσεις απο το SyncBack pro

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...