Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ειχα 8 χρονια καουρες και δεν μπορουσα να φαω σχεδον τιποτα. Εκανα τρεις γαστροσκοπησεις και εδειξαν οισοφαγιτιδες και διαφραγματοκηλη μεγαλη. Αποφασισα να κανω την αναλογη επεμβαση αντιμετωπισης του θεματος. Την εκανα εναν μηνα τωρα αλλα εχω αρχισει να εχω παλι καουρες μικρές μετα τα φαγητα, ενω παιρνω προληπτικα και φαρμακο laprazol για το στομαχι. Εχεις καποιος εμπειρια απο αυτο το χειρουργειο; Ο γιατρος μου λεει οτι σε 2-3 μηνες θα φυγουν ολα, αλλα εγω τα βλεπω περιεργα τα πραγματα...Αν μπορεις καποιος να μου δωσει τα φωτα του στο θεμα θα με βοηθουσε πολυ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

Τα έχουμε ξανα-ματα-πει δυστυχώς....

Τι εχουμε ξαναπει δηλαδη; Εχεις κανει επεμβαση nissen;

6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πηγαινε στο γιατρο καλύτερα, εκτος να θελεις να μας πεις το ΑΜΚΑ σου να σου γράψουμε μια συνταγή

Σε ποιον γιατρο να παω; Πηγα και εκανα χειρουργειο πριν ενα μηνα

Δημοσ.

Για θέματα υγείας η μόνη διέξοδος είναι οι θεράποντες ιατροί κ όχι το insomnia. 

Δυστυχώς το topic σου, είναι θέμα χρόνου να κλειδωθεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

Για θέματα υγείας η μόνη διέξοδος είναι οι θεράποντες ιατροί κ όχι το insomnia. 

Δυστυχώς το topic σου, είναι θέμα χρόνου να κλειδωθεί.

Εγω ρωτησα αν εχει κανεις την εμπειρια αυτου του χειρουργειου. Δεν ρωτησα ιατρικες συμβουλες...

Δημοσ.

Και να έχει την εμπειρία κάποιος ποιο το νόημα; Εδώ έκανες χειρουργείο βλέπεις ότι παραμένουν κάποια συμπτώματα ρώτησες τον γιατρό και αυτός σου είπε ότι θα φύγουν σε 2-3 μήνες. Μετά λες ότι τα βλέπεις περιεργα..... Ε περίμενε εσύ όσο διάστημα σου είπε ο γιατρός και μετά αν επιμένουν τα προβληματα ξαναρωτάς τον γιατρό. Σε καθε περίπτωση έμμεσα ζητάς ιατρική συμβουλή δια της εμπειρικής αποψης κάποιου με το ίδιο χειρουργείο, αν σου πει μετά ο άλλος ότι τα συμπτώματα έφυγαν αμέσως εσύ θα νιώσεις άσχημα και θα θεωρήσεις ότι δεν έγινες καλά. Οπότε να ρωτησεις ότι θέλεις τον γιατρό σου και άσε τα forums. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...