iMistik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχω προβληματικη κεραια.! Λοιπον εχω μετακομισει και απο το προηγουμενο σπιτι ειχα ιντερνετ μεσω κεραιας. Συγκρινόμενα TP-LINK TL-WN8200ND v2 ή του v1 δεν εχει και πολυ σημασια. Συμπτώματα. 1) Ο Η/Υ σε 1 λεπτο αφου ανοιξει θελει χειροκινητα να βγω και να ξανα μπω στο δικτυο. Μονο στο ανοιγμα ή σε επαναεκκινηση 2) Μεσα σε παιχνιδι γιατι εκει το καταλαβαινω χτυπαω πολλα ms για λιγο αλλα πολλες φορες μενουν. Παιρνω ιντερνετ απο 2-3 τοιχους ( το σημα ειναι φουλ ομως ) Τι μπορω να κανω ? ( αναγκαστικα πρεπει να συνεχισω να παιρνω απο εκει ιντερνετ και οταν θα φυγω απο το φοιτητικο σπιτι στο πατρικο μου παλι με wifi θα ειμαι αρα μια καινουργια καλη κεραια δεν ειναι κακη λυση ) Σας ευχαριστω
bromiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, iMistik είπε Καλησπερα σε ολους. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχω προβληματικη κεραια.! Λοιπον εχω μετακομισει και απο το προηγουμενο σπιτι ειχα ιντερνετ μεσω κεραιας. Συγκρινόμενα TP-LINK TL-WN8200ND v2 ή του v1 δεν εχει και πολυ σημασια. Συμπτώματα. 1) Ο Η/Υ σε 1 λεπτο αφου ανοιξει θελει χειροκινητα να βγω και να ξανα μπω στο δικτυο. Μονο στο ανοιγμα ή σε επαναεκκινηση 2) Μεσα σε παιχνιδι γιατι εκει το καταλαβαινω χτυπαω πολλα ms για λιγο αλλα πολλες φορες μενουν. Παιρνω ιντερνετ απο 2-3 τοιχους ( το σημα ειναι φουλ ομως ) Τι μπορω να κανω ? ( αναγκαστικα πρεπει να συνεχισω να παιρνω απο εκει ιντερνετ και οταν θα φυγω απο το φοιτητικο σπιτι στο πατρικο μου παλι με wifi θα ειμαι αρα μια καινουργια καλη κεραια δεν ειναι κακη λυση ) Σας ευχαριστω Σύνδεσε το pc με καλώδιο να ησυχάσεις εκτός και αν "κλέβεις"... οπότε βάλε δική σου σύνδεση...
iMistik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2020 στις 12:26 ΜΜ, bromiaris είπε Σύνδεσε το pc με καλώδιο να ησυχάσεις εκτός και αν "κλέβεις"... οπότε βάλε δική σου σύνδεση... Δεν το κλεβω απλα μενω πιο μακρια. Ειμαι ο ιδιοκτητης των σπιτιων απλα το ιντερνετ ειναι εκει για να βολευονται ολοι. Το ερωτημα ειναι υπαρχει περιπτωση να φταιει η κεραια μου? Ενω εχουμε 50αρι εγω κολαω και εχω σημα φουλ και κανεις αλλος δεν ειναι σε συνδεση. Γιαυτο τον λογο ειπα σαν ιδεα να αλλαξω κεραια μηπως τα εχει παιξει αυτη. Ποτε πιανει τελεια ποτε οχι Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από iMistik ορθογραφικα
chios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Τα προβλήματα που έχεις είναι από την απόσταση, το ότι βλέπεις φουλ σήμα δε λέει κάτι. Βάλε κάποιο access point να είναι πιο κοντά σε σένα. Δε μας είπες πιο μοντέλο είναι το ρούτερ που σου δίνει ίντερνετ
iMistik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αρα θεωρεις οτι με ενα repeater θα κανω την δουλεια μου. Να το βαλω στο σπιτι ενδιαμεσα μας ή στο δικο μου ? Το ρουτερ ειναι το telekom speedport entry 2i της cosmote
iMistik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα ξανα. Αγωρασα repeater για να μειωσω την αποσταση αλλα και παλι δεν βγεικε πουθενα... Να αλλαξω το adaptoraki που πιανω ιντερνετ να παω σε κατι καλυτερο ?
chios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Που το έβαλες το repeater; δουλεύει σωστά; πιο μοντέλο είναι; εγώ μίλησα για access point όχι repeater με repeater μην περιμένεις να κάνεις σωστή δουλειά. Το speedport έχει άθλιο wifi ότι αντάπτορα και να βάλεις τζάμπα λεφτά θα δόσεις, εγώ θα κοίταζα να βάλω ένα σοβαρό ρουτερ με δυνατό wifi.
bele Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Mε wifi σε μεγάλη σχετικά απόσταση και με τοίχους ανάμεσα μην περιμένεις πολλά. Προφανώς θα έχεις lag spikes, και να σου φύγει η απορία, είμαι στο εξωτερικό με οπτική ίνα, και πάλι όταν μπαίνει wifi σε απόσταση δύο δωματίων το ping ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Επομένως δοκιμάζεις ένα access point πχ κάποιο της ubiquiti. Επίσης βάλε κάποια εφαρμογή στο κινητό σου όπως το wifi analyzer και ρύθμισε αναλόγως το ρούτερ σου ώστε να εκπέμπει σε κανάλι που δεν έχει πολύ συνωστισμό. Αν όντως σε καίει το gaming πίστεψέ με με καλώδιο θα βρεις την ηρεμία σου. Αν είσαι στο ίδιο ηλεκτρικό δίκτυο, δες και τη λύση του powerline. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα