vorlon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν παρατηρήσατε σήμερα δεν υπάρχει internet με 3G στην Vodafone, μονο 4G. Η Vodafone έκλεισε τις 3G κεραίες. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν το 4G δούλευε καλά και αν σου αντικαθιστούσε τα 3G mifi και δεν αναγκαζοσουν να αγοράσεις νεο Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από vorlon
user2163 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, vorlon είπε Αν παρατηρήσατε σήμερα δεν υπάρχει internet με 3G στην Vodafone, μονο 4G. Η Vodafone έκλεισε τις 3G κεραίες. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν το 4G δούλευε καλά και αν σου αντικαθιστούσε τα 3G mifi και δεν αναγκαζοσουν να αγοράσεις νεο Η απενεργοποίηση του 3G θα βελτιώσει τη 4G κάλυψη.
vorlon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Και τα 50€ για νεο mifi ποιος θα μου τα δώσει? Θα μου το κανει δωρο η voda?
_chris_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Είστε σίγουροι ότι ισχύει κάτι τέτοιο; Το έχουν ανακοινώσει ότι θα γίνει αλλά νομίζω σε 3 χρόνια. Εκτός αν ξεκινάει από τώρα ώστε σταδιακά μέχρι το 2022 να βγει εκτός. Τουλάχιστον το 4G έχει πλέον κάλυψη σε πολλές περιοχές. Ειδικά με νεότερα κινητά δεν υπάρχει θέμα. Δοκίμασε να ενημερώσεις τη Vodafone, πολύ πιθανό να στο αλλάξουν
user2163 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, _chris_ είπε Είστε σίγουροι ότι ισχύει κάτι τέτοιο; Το έχουν ανακοινώσει ότι θα γίνει αλλά νομίζω σε 3 χρόνια. Εκτός αν ξεκινάει από τώρα ώστε σταδιακά μέχρι το 2022 να βγει εκτός. Τουλάχιστον το 4G έχει πλέον κάλυψη σε πολλές περιοχές. Ειδικά με νεότερα κινητά δεν υπάρχει θέμα. Δοκίμασε να ενημερώσεις τη Vodafone, πολύ πιθανό να στο αλλάξουν Ισχύει εκεί όπου υπάρχει καλό 4G και γίνεται σταδιακά θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2022. Χθες το παρατήρησα και εγώ αλλά νόμιζα ότι κάτι χάλασε. Είδα επίσης από το site της ΕΕΤΤ για κεραίες μαζικές αιτήσεις της vodafone πανελλαδικά για εγκατάσταση κεραιών κυρίως σε επαρχία την τελευταία εβδομάδα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από user2163
user2163 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εγω πάντως έχω 3g Ναι δεν "έκλεισαν τον διακόπτη" πανελλαδικά σταδιακά θα γίνει. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από user2163
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα