Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παρατηρήσατε σήμερα δεν υπάρχει internet με 3G στην Vodafone, μονο 4G. Η Vodafone έκλεισε τις 3G κεραίες.  Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν το 4G δούλευε καλά και αν σου αντικαθιστούσε τα 3G mifi και δεν  αναγκαζοσουν να αγοράσεις νεο 

Επεξ/σία από vorlon
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vorlon είπε

Αν παρατηρήσατε σήμερα δεν υπάρχει internet με 3G στην Vodafone, μονο 4G. Η Vodafone έκλεισε τις 3G κεραίες.  Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν το 4G δούλευε καλά και αν σου αντικαθιστούσε τα 3G mifi και δεν  αναγκαζοσουν να αγοράσεις νεο 

Η απενεργοποίηση του 3G θα βελτιώσει τη 4G κάλυψη.

Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι ισχύει κάτι τέτοιο;

Το έχουν ανακοινώσει ότι θα γίνει αλλά νομίζω σε 3 χρόνια. Εκτός αν ξεκινάει από τώρα ώστε σταδιακά μέχρι το 2022 να βγει εκτός.

Τουλάχιστον το 4G έχει πλέον κάλυψη σε πολλές περιοχές. Ειδικά με νεότερα κινητά δεν υπάρχει θέμα.

Δοκίμασε να ενημερώσεις τη Vodafone, πολύ πιθανό να στο αλλάξουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, _chris_ είπε

Είστε σίγουροι ότι ισχύει κάτι τέτοιο;

Το έχουν ανακοινώσει ότι θα γίνει αλλά νομίζω σε 3 χρόνια. Εκτός αν ξεκινάει από τώρα ώστε σταδιακά μέχρι το 2022 να βγει εκτός.

Τουλάχιστον το 4G έχει πλέον κάλυψη σε πολλές περιοχές. Ειδικά με νεότερα κινητά δεν υπάρχει θέμα.

Δοκίμασε να ενημερώσεις τη Vodafone, πολύ πιθανό να στο αλλάξουν

Ισχύει εκεί όπου υπάρχει καλό 4G και γίνεται σταδιακά θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2022.

Χθες το παρατήρησα και εγώ αλλά νόμιζα ότι κάτι χάλασε.

Είδα επίσης από το site της ΕΕΤΤ για κεραίες μαζικές αιτήσεις της vodafone πανελλαδικά για εγκατάσταση κεραιών κυρίως σε επαρχία την τελευταία εβδομάδα.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Εγω πάντως έχω 3g

Ναι δεν "έκλεισαν τον διακόπτη" πανελλαδικά σταδιακά θα γίνει.

Επεξ/σία από user2163

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...