Προς το περιεχόμενο

paypal.

ifaist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,

Προσπαθω να μπω σε ενα paypal μου acc. και δε μπορω. Ο λογαριασμος δεν ειναι συνδεδεμενος με αριθμο κινητου , ουτε με καποια καρτα. Οταν ηθελα να αγορασω κατι απο αυτον (2-3 φορες εγινε) εστελνα απο το κανονικο μου paypal, oσα λεφτα χρειαζοταν. Στον browser ειναι αποθηκευμενος ενας κωδικος που χρησιμοποιώ συχνα αλλα αυτος δε δουλευει!

Ο κωδικος δεν εχει κεφαλαια ουτε <<  !@#$%^&*()_+  >> , οποτε μαλλον, υποψιαζομαι, οτι μου ζητηθηκε να κανω νεο και δεν τον αποθηκευσα. 

Προσπαθησα επαναφορα μεσο email αλλα αφου μου στελνει εκει κωδικο για την επαναφορα, μετα μου ζηταει εξτρα να απαντησω σε ερωτησεις ασφαλειας , τις οποιες και δεν τις δεχεται.

Kαμια σκεψη - συμβουλη ; ; ;

Υ.Γ: Γενικα οτι δοσοληψιες θελω να κανω (e-bank , paypal,  αγορες κτλ) τις κανω απο αλλο pc-windows. Στο κινητο εχω μονο το paypal το οποιο ειναι συνδεδεμενο με μια pre-paid καρτα. Ακομα εχω μια εφαργμογη της τραπεζας για να βλεπω αυτην την pre-paid και να ψωνιζω απο αυτην (σουπερμαρκετ, περιπτερο, αγορες, ψωνια γενικοτερα)....  Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος με τα παραπανω αλλα σιγουρα νιωθω μια ασφαλεια.

Δημοσ.

Ισως, δε το αποκλειω. Αλλα συνηθως 99.999% το paypal το δουλευω απο το κινητο και οχι απο το pc. Για αυτο εκανα και το 2ο.

Τωρα παιζει οταν στελνω λεφτα απο το paypal-κινητο σε paypal-pc να εχουν ιδια ip η συσκευες (wi-fi).

Δημοσ.

Να πω οτι δεν σε καταλαβαίνω

Και εγω χρησιμοποιώ το ππ απο κινητό pc λαπτοπ κλπ, τι πρεπει να κανω 5-6 λογαριασμούς;

Αυτα τα κανανε κάποτε τα 2015 με τα cc και οι περισσότεροι κατέληξαν με κλειδωμένους λογαριασμούς και χρήματα υπερ του ππ.

Τεσπα, προσεχε μονο μην σου κλειδώσουν και τον κύριο λογαριασμό σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Να πω οτι δεν σε καταλαβαίνω

Και εγω χρησιμοποιώ το ππ απο κινητό pc λαπτοπ κλπ, τι πρεπει να κανω 5-6 λογαριασμούς;

Αυτα τα κανανε κάποτε τα 2015 με τα cc και οι περισσότεροι κατέληξαν με κλειδωμένους λογαριασμούς και χρήματα υπερ του ππ.

Τεσπα, προσεχε μονο μην σου κλειδώσουν και τον κύριο λογαριασμό σου.

Εχω 2 λειτουργικα συστηματα. To ενα το δουλευω αποκλειστικα για πληρωμες, e-banking κτλ. Το αλλο το εχω για κατεβασματα ,games, εγκατασταση προγραμματων, κτλ. Tα 2 αυτα συστημα εχουν και διαφορετικα acc. , emails, λογαριασμους κτλ κτλ

Δε μπερδευω το ενα με το αλλο. Οποτε το κανονικο μου paypal το εχω στο πρωτο. Στο 2ο χρειαστηκε να παρω κατι με εκεινο το email, κατι που θα μου χρειαζοταν σε εκεινο το λογαριασμο. Οποτε αφου ειναι 2 διαφορετικα συστημα εκανα και 2ο paypal. Δε νομιζω να μου εχουν κλειδωσει κατι διοτι το μονο που μπορει να μοιραστηκαν τα 2 paypal ειναι η IP.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο που περιγράφεις ειναι ο ορισμός της κακης χρήσης του ππ, καλη συνέχεια

Δεκτον... 

Για την ιστορια δεν εχω καποιο θεμα, ουτε καποια δυσκολια με το paypal. Oτι θελω να αγορασω, το κανω στιγμιαία απο το κινητο ή μπαινω στο αλλο μου συστημα αν κρινω απαραιτητο(σπανιο).

- - -

Στο θεμα μας... Αν υπαρχει καποιος αλλος που θελει να προσθεσει κατι, 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετε, η λυση βρεθηκε.

Για καποιο ανεξηγητο λογο μετα απο μια εβδομαδα που ειχα παρατησει τις προσπαθειες καταφερα και μπηκα με τον κωδικο που ειχα αποθηκευμενο. Ειλικρινα δε καταλαβαινω τι εγινε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...