Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, laouragr είπε

Xacti Διότι οι δικηγόροι θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίπτωση και ζητάνε αυτά τα ποσά που αναφέρω.Αυριο θα παει το παιδί μόνο του στην Ευελπίδων με τον θείο του να ρωτήσουν στους δικηγόρους που δίνουν συμβουλές δωρεάν διότι έχει χάσει τον πατέρα του και έχουν οικονομικά προβλήματα.Εδω έγραψα για βοήθεια και όχι για πλάκα .

εμένα τι με αναφέρεις? αν με αναφέρεις ξανά χωρίς λόγο θα πάω σε αυτούς τους δικηγόρους στην Ευελπίδων που δίνουν δωρεάν συμβουλές και θα σου κάνω αγωγή.

3 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Στη μεγαλοχαρη της Τηνου

Δεν είναι καλή αυτή γι' αυτό έπαθε αυτά που έπαθε. Καλύτερα να αλλάξει εκκλησία

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Xacti το θέμα μας δεν είναι.θρησκευτικο.Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Xacti πρώτη φορά μπήκα εδώ για βοήθεια.Δρν μπορώ να δω τα μηνύματα αν απάντησα  σε ερώτηση από λάθος σε εσάς ζητώ συγνώμη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xacti είπε

εμένα τι με αναφέρεις? αν με αναφέρεις ξανά χωρίς λόγο θα πάω σε αυτούς τους δικηγόρους στην Ευελπίδων που δίνουν δωρεάν συμβουλές και θα σου κάνω αγωγή.

Δεν είναι καλή αυτή γι' αυτό έπαθε αυτά που έπαθε. Καλύτερα να αλλάξει εκκλησία

Εχεις καποια καλη να προτεινεις;

Δημοσ.

Διαβάζω τις απαντήσεις αλλά δεν προλαβαίνω να δω  ποιος γράφει ούτως ώστε να απαντήσω στον ίδιο .Από ότι θυμάμαι κάποιος Κύριος έγραφε ότι λέω ψέματα η κάπως έτσι.Εχουμε ρωτήσει σε καμια 10ρια δικηγόρους και όλοι λένε ότι λόγω των δύο μηνών δεν μπορεί να γίνει έφεση  κλπ κλπ αλλά εμείς το ψάχνουμε διότι δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να αθωωθεί τοπαιδι για αυτήν την αδικία και χωρίς να φταίει  σε τίποτα .Όπως ίσως γνωρίζετε στην Ευελπίδων έχει δικηγόρους και ρωτήσαμε αρκετούς που μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια και ήθελαν άλλος 300 άλλος περισσότερα και το μεγαλοπισο το ζήτησε εταιρία με δικηγόρους η οποία μας ειπε την αλήθεια.Οτι 50-50 να μην κάνει ο Άρειος πάγος κλπ δεκτή τη έφεση.Ενας δικηγόρος μας έδωσε ελπίδες ότι μπορεί να ζητησει εφεση αλλά θέλει ένα σεβαστό ποσό που δεν υπάρχει.Αλκααν είναι να αθωωθεί το παιδί θα βρεθούν διότι το ποσό δεν είναι υπέρογκο.Μια σύνταξη από τον πατέρα του που θα φύγει στα χρέη.Αν μπορείτε να βοηθήσετε σε κατιπαρακακω πολύ κάντε το και αν όχι τουλάχιστον μην λέτε ότι λέω ψέματα διότι ποιος είναι τρελός να κάτσει να γράψει όλα αυτά τα δεδομένα .Απελπισμένος ΝΑΙσας ευχαριστούμε.Και να είστε καλά 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, laouragr είπε

Αληθινό δεν ήταν δηλαδή να σκοτώσει άνθρωπο.Ηταν βαρύ μεν και μοιάζει σαν αληθινό αλλά λέγεται όπως έμαθα φλογοβόλο και περνει κάτι μικρές πλαστικές σφαίρες.Ναι για αυτό μας έχει πιάσει τρέλα διότι γιατί όλο αυτό για ένα ψεύτικο πιστόλι ως εξάρτημα μιας στολης;;;

Το φλογοβόλο πετάει φλόγα

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grimson είπε

Το φλογοβόλο πετάει φλόγα

Μάλλον αεροβόλο εννοεί και για να έχει βάρος ήταν κανένα c02, η καλό ελατηρίου

Δημοσ.

Grimson sorry λάθος.Οχι φλογοβόλο ,αλλά αεροβόλο όπως μου είπε το παιδί .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Μάλλον αεροβόλο εννοεί και για να έχει βάρος ήταν κανένα c02, η καλό ελατηρίου

Το αεροβόλο που πετάει μπίλιες απαγορεύεται γιατί θεωρείται όπλο.Αν πήγαινε σε μασκέ ας έπαιρνε το παιχνίδι που δεν πετάει τίποτα.Άνοιξε το Τριώδιο?

Δημοσ.

Ρωτήσατε δικηγόρους και σας είπαν,αν σας πουμε εμείς κάτι άλλο ποιος λες να έχει δίκιο;

μακάρι να είναι τρόλοθεμα γιατί αλλιώς τα πράγματα είναι σοβαρά ,ποιος ψάχνει σε φόρα τέτοια θέματα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Μάλλον αεροβόλο εννοεί και για να έχει βάρος ήταν κανένα c02, η καλό ελατηρίοελατηρί

Ναι αεροβόλο έκανα λάθος.Σας ευχαριστώ.Πειτε μου αυτό ήταν παράνομο;;;Αλλά το παιδί δεν το ήξερε.Σε εκδήλωση πήγαινε.Του είπαν έπρεπε να το είχε στο σακίδιο και να μην φαίνεται στην ζώνη ως εξάρτημα της στολής.Αν μετά από τρία χρόνια γίνει διαγραφή και καθαρίσει το ποινικό μητρώο οκ θα ησυχάσουμε αλλά ο καθένας λέει το μακρυ του και το κοντο του και ναι το καταλαβαίνω ότι προφανώς επειδή είναι μια γελοία ιστορία δεν γινεται πιστευτη .Επειδή η μαμά του δεν ξέρει από ίντερνετ για αυτό εγώ ψαχνωντας βρήκα αυτό το φόρουμ και ζήτησα βοήθεια.Σε όσους ειρωνεύτηκαν το μήνυμα αυτό που ζητάμε βοήθεια θέλω να τους πω ότι η μαμα του έπαθε εγκεφαλικό ελαφρύ.Και.δεν είναι σε καλή κατάσταση η υγεία της διότι χάσανε και τον πατέρα του πριν ένα χρόνο.Σας ευχαριστω πολύ .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...