Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, laouragr είπε Ναι αεροβόλο έκανα λάθος.Σας ευχαριστώ.Πειτε μου αυτό ήταν παράνομο;;;Αλλά το παιδί δεν το ήξερε.Σε εκδήλωση πήγαινε.Του είπαν έπρεπε να το είχε στο σακίδιο και να μην φαίνεται στην ζώνη ως εξάρτημα της στολής.Αν μετά από τρία χρόνια γίνει διαγραφή και καθαρίσει το ποινικό μητρώο οκ θα ησυχάσουμε αλλά ο καθένας λέει το μακρυ του και το κοντο του και ναι το καταλαβαίνω ότι προφανώς επειδή είναι μια γελοία ιστορία δεν γινεται πιστευτη .Επειδή η μαμά του δεν ξέρει από ίντερνετ για αυτό εγώ ψαχνωντας βρήκα αυτό το φόρουμ και ζήτησα βοήθεια.Σε όσους ειρωνεύτηκαν το μήνυμα αυτό που ζητάμε βοήθεια θέλω να τους πω ότι η μαμα του έπαθε εγκεφαλικό ελαφρύ.Και.δεν είναι σε καλή κατάσταση η υγεία της διότι χάσανε και τον πατέρα του πριν ένα χρόνο.Σας ευχαριστω πολύ . Τα οικογενειακά δεν με αφορούν ούτε θα συμπάσχω, ναι και τα αεροβόλα δεν επιτρέπονται, από κοντινή απόσταση μπορεί να κάνει ζημιά, να του πεις την επόμενη φορά για cosplay να πάρει τελείως ψεύτικα από αφρό είτε να κοιτάξει άλλες λύσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Ποσο παιδί είναι;Γιάτι μάλλον για άνω των 18 τον κόβω οπότε έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τα οικογενειακά δεν με αφορούν ούτε θα συμπάσχω, ναι και τα αεροβόλα δεν επιτρέπονται, από κοντινή απόσταση μπορεί να κάνει ζημιά, να του πεις την επόμενη φορά για cosplay να πάρει τελείως ψεύτικα από αφρό είτε να κοιτάξει άλλες λύσεις Κατανοητό ότι δεν σας ενδιαφέρουν ούτε τα οικογενειακά και ούτε είστε υποχρεωμένος τόσο εσείς όσο και όσοι διαβάζουν αυτό το μήνυμα για βοήθεια διότι αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ.Αλλα δεν απευθύνουν σε εσάς αλλά σε όσους ειρωνεύτηκαν το μήνυμα μου για βοήθεια .Εγώ απλά σε εσάς είπα ότι ναι έχετε δίκιο ότι δεν ήταν φλογοβόλο αλλά αεροβόλο όπως είπατε και εγώ από λάθος έγραψα φλογοβόλο.Ναι,σαφώς ότι από εδώ και στο εξής εννοείται ότι θα έχει πιστόλι σαν αυτό που λέτε.Αλκα όπως εξήγησα και εδώ το παιδί δεν το ήξερε.Εξ άλλου εφόσον ξέρετε τι εστί cosplay θα ξέρετε ίσως και αν όχι όλα τα παιδιά έχουν από τα ίδια πιστόλια.Ηταν μια κακιά και άτυχη ώρα Ξανά σας ευχαριστώ και να είστε καλά.
dkstopo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλώς την έφαγε. Εαν κάνει αναίρεση μπορεί να του επιβληθεί μεγαλύτερη για ασέβεια στο δικαστήριο. Και έτσι πρέπει να γίνει για να μην ασχολούνται τα δικαστήρια ξανά και ξανά. Μια χαρά επιεικής ήταν ο δικαστής. Να τιμήσουν και τα όργανα που δεν τα εξυσαν και έκαναν τη δουλειά τους. Επόμενη υπόθεση... Αντε Κυριακή σήμερα να πάμε νωρίς σπίτια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις