Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα, ειτε οταν μπαινει σε αδρανεια ο υπολογιστης μετα δεν ξανα ανοιγει η οθονη ενω ο πυργος ακουγεται να δουλευει και στην οθονη βγαζει ''no signal'' ειτε εκει που παιζω αναβοσβηνει η οθονη, με πεταει απο το παιχνιδι, μενει για λιγα δευτερολεπτα σβηστη, ελαχιστοποιει το παιχνιδι και μολις ξανα ανοιγω το παραθυρο του παιχνιδιου δεν εχω ηχο και τα γραφικα ειναι καπως πιο Low ειτε οταν κλεινω τον υπολογιστη και παω να τον ξανα ανοιξω η οθονη ειναι μαυρι με την ενδειξη No signal. Τι μπορει να ειναι? Εχω βγαλει το καλωδιο του hdmi και το αλλαζω θυρες στην καρτα γραφικων και μερικες φορες επανερχεται. 

Επισης προσπαθω να ανοιξω το Nvidia geforce experience για να κανω τα Updates και με εμφανιζει αυτο εδω το σφαλμα ''' το σημειο εισαγωγης _o_configure_narrow_argv της διαδικασιας, δεν ειναι δυνατον να εντοπιστει στη βιβλιοθηκη δυναμικης συνδεσης api-ms-win-crt-private-l1-1-0.dll. ''

Καρτα γραφικων: geforce gtx 1050 ti 

επεξεργαστης:  AMD a-10 7870K radeon R7

Ram:8 gb

windows 7

Οθονη: AOC 

Δημοσ.

εχω ιδιο προβλημα με Gigabyte 1050Ti OC Gaming εδω και μερες... πλεον δε δειχνει τιποτα και σα δευτερη που τη δοκιμασα σε αλλο μηχανημα , αναγνωριζεται αλλα οταν τα Windows προσπαθουν να περασουν drivers, τοτε εμφανιζεται σφαλμα υλικου και δεν αφιερωνει το συστημα IRQ στη συσκευη.

Οποιος μπορει να μας δωσει τα φωτα του.... Η καρτα μου ζεσταινεται κανονικα στη GPU αλλα μαλλον προς το υποκυκλωμα HDMI νομιζω δε παει αρκετο voltage...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...