Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον λογαριασμό μου στο fb και θα ήθελα να δω αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον φίλο από εδώ καθώς κ τρόπους αντίδρασης.

Πιο αναλυτικά: Έχω ενεργοποιήσει τον έλεγχο λειτουργίας 2 παραγόντων ώστε αν κάποιος πάει να χακάρει τον λογαριασμό να πρέπει να βάλει κ τον κωδικο που θα έρθει με sms στο κινητό μου. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα,σκάει sms με αποστολέα το Fb όπου έγραφε ''xxxxxx Αυτός είναι ο κωδικός επαναφοράς για το Facebook''. Σκέφτηκα ότι κάποιος προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό,οπότε κ τον άλλαξα άμεσα. Από τότε μέχρι κ σήμερα έχω πάρει τουλάχιστον 10 sms τα οποία όμως ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ το fb αλλά κινητά cosmote με το ίδιο πάντα μνμ δηλ ' xxxxxx Αυτός είναι ο κωδικός επαναφοράς στο Facebook.Το περίεργο είναι ότι στην αναζήτηση στο google ΟΛΑ αυτά τα κινητά ανήκουν σε ονόματα μεταναστών (αραβες κτλ).

Μίλησα κ με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά μου είπαν ότι εφόσον δεν είναι απειλητικά τα μνμ δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι συχνά το fb στέλνει στους χρήστες του μνμ μέσω κινητών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Επισης να επικοινωνήσω με το fb και να τους αναφέρω το θέμα! Το πρόβλημα είναι όμως ότι τελικά είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο από το fb,όσο κ να έψαξα δεν βρήκα μια πλατφόρμα επικοινωνίας για την περίπτωση μου!!

Τέλος,να αναφέρω ότι ο λογαριασμός μου δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί από τον έλεγχο που κάνω,πχ στις πηγές σύνδεσης δεν φαίνεται κάτι πέρα από το κινητό μου,ουτε έχω πάρει mail ότι κάτι γίνεται.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει καθώς κ κάποια σχετική φόρμα επικοινωνίας με το Facebook?

Δημοσ.

Τα νούμερα που βλέπεις ως αποστολέας είναι εικονικά,πως βρηκες ότι ανήκουν σε μετανάστες..........Εχει αναφερθεί σε ανάλογο θεμα πριν κανα μήνα.

Πως είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τον FB ; Εδώ τόσοι γράφουν στον Ζουκεμπεργκ να μην τους κλέβει τις φωτό!!

Δημοσ.

Πως ξερεις οτι ειναι μεταναστες και οτι εδω ειναι εδω για δουλεια ή διακοπες;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τα νούμερα που βλέπεις ως αποστολέας είναι εικονικά,πως βρηκες ότι ανήκουν σε μετανάστες..........Εχει αναφερθεί σε ανάλογο θεμα πριν κανα μήνα.

Πως είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τον FB ; Εδώ τόσοι γράφουν στον Ζουκεμπεργκ να μην τους κλέβει τις φωτό!!

Στο whitepages όλα αυτά τα κινητά είναι καταχωρημένα σε ξένα ονόματα κ διευθύνσεις εντός Αθηνών, εκτός από ένα που είχε διεύθυνση τη Λέσβο! 

Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις να πρεπει να καταχωρεις κωδικο απο το Duo Mobile καθε φορα που μπαινεις στον λογαριασμο σου; Το κατεβαζεις στο κινητο σου, το λινκαρεις με το Facebook και τελειωσε, σχετικα απιθανο να μπει καποιος στον λογαριασμο σου ακομα και αν βρει τον κωδικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, gtk1 είπε

Στο whitepages όλα αυτά τα κινητά είναι καταχωρημένα σε ξένα ονόματα κ διευθύνσεις εντός Αθηνών, εκτός από ένα που είχε διεύθυνση τη Λέσβο! 

Ενδεχομενως να ειχαν χρησιμοποιηθει απο αλλα ατομα πιο παλια και για αυτο σου εμφανιζει οτι να ναι ατομα.

Το Facebook εχει σταματησει (ή μαλλον σταμαει σιγα σιγα) να χρησιμοποιει δικους της αριθμους απο εξωτερικο για τετοια SMS και τα κανει μεσω τοπικων αριθμων σε καθε χωρα (λογικα για μειωση κοστους) για αυτο και βλεπεις αριθμο cosmote, και γενικα ελληνικους αριθμους να στα στελνουν αυτα.

θα παρατηρησεις το ιδιο πραγμα και στο Instagram/Whatsapp Κτλπ

Επεξ/σία από DanielRGr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Γιατι δεν βαζεις να πρεπει να καταχωρεις κωδικο απο το Duo Mobile καθε φορα που μπαινεις στον λογαριασμο σου; Το κατεβαζεις στο κινητο σου, το λινκαρεις με το Facebook και τελειωσε, σχετικα απιθανο να μπει καποιος στον λογαριασμο σου ακομα και αν βρει τον κωδικο σου.

Duo mobile? Πρώτη φορά το ακουω!!☺️. Θα το ψάξω φιλε σε ευχαριστω

1 ώρα πριν, DanielRGr είπε

Ενδεχομενως να ειχαν χρησιμοποιηθει απο αλλα ατομα πιο παλια και για αυτο σου εμφανιζει οτι να ναι ατομα.

Το Facebook εχει σταματησει (ή μαλλον σταμαει σιγα σιγα) να χρησιμοποιει δικους της αριθμους απο εξωτερικο για τετοια SMS και τα κανει μεσω τοπικων αριθμων σε καθε χωρα (λογικα για μειωση κοστους) για αυτο και βλεπεις αριθμο cosmote, και γενικα ελληνικους αριθμους να στα στελνουν αυτα.

θα παρατηρησεις το ιδιο πραγμα και στο Instagram/Whatsapp Κτλπ

Ναι αυτό πρέπει να ισχύει αφου κάτι ανάλογο μου είπαν κ στην Δίωξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...