udroxoos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Σκέφτομαι να πάρω την Remington R3150 δώρο στον πατέρα μου. Έχει κανείς ιδέα από τέτοια μαραφέτια; Αξίζει αυτή; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη γύρω στο 50άρικο;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Ήμουνα χρόνια χρήστης σαν νέος με προτίμηση τις philishave, αλλά δεν είναι καλές γιατί γυρνάνε τις τρίχες προς τα μέσα. Αν θέλεις να του προσφέρεις καλό ξύρισμα πάρτου μια Merkur ίσως, ένα καλό πινέλο, μία καλή κρέμα και ένα καλό aftershave.
udroxoos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Merkur εννοείς ξυράφι; Γνωρίζει ότι οι μηχανές δεν αποδίδουν το ίδιο καλά όπως ένα ξυράφι αλλά θέλει μια ηλεκτρική για ευκολία. Και εγώ δεν είμαι καθόλου φαν των ηλεκτρικών και γι'αυτό ρωτάω.
Menelaos83 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Εγω σημερα τσιμπησα αυτη. https://www.skroutz.gr/s/19110802/Braun-All-in-one-Trimmer-MGK5080.html Για την χρηση που κανω νομιζω οτι ειναι μια χαρα και σε τιμη που δεν ξεφευγει.
dreaming123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Braun είχα για ξύρισμα χάλασε χωρίς πολύ χρήση. Από τότε εδώ και καμιά 10αρια χρονιά έχω τη 2 philips και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τριμμαρισμα. Γενια 1,2 ημερών. Και τώρα που θέλω για αλλαγή πάλι σε philips θα πάω μέχρι 50€. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, udroxoos είπε αλλά θέλει μια ηλεκτρική για ευκολία. Και εγώ δεν είμαι καθόλου φαν των ηλεκτρικών και γι'αυτό ρωτάω. Αυτή που έχεις βάλει είναι με ρεύμα. Σαν παλιός φαν και χρήστης των Philips θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και αυτή εδώ που είναι επαναφορτιζόμενη. Ότι κι αν πάρεις κοίτα να είναι με 3 κεφαλές Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
papoys1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, udroxoos είπε Σκέφτομαι να πάρω την Remington R3150 δώρο στον πατέρα μου. Έχει κανείς ιδέα από τέτοια μαραφέτια; Αξίζει αυτή; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη γύρω στο 50άρικο; Αν χρησιμοποιεί και του αρέσει να του την πάρεις.Τέτοιες χειρονομίες δένουν το δεσμό πατέρα και γιου.Αν όχι επειδή και εγώ είμαι πατέρας μεγάλων παιδιών επειδή δεν μετράει η αξία αλλά η χειρονομία πιο πολύ θα χαιρόμουν π.χ. μία παλιά ορίτζιναλ brut 33 ή ένα after save παλαιάς κοπής. Τώρα αν θέλεις να του κάνεις ένα πιο ακριβό δώρο θα έλεγα αν του αρέσουν και ασχολείται με εργασίες πάρτου ένα καλό επαναφορτιζόμενο τρυπάνι αν δεν έχει.Να είσαι σίγουρος ότι θα γυροφέρνει το σπίτι να δει που χρειάζονται εργασίες και θα το χαρεί αφάνταστα.😊 Και μία συμβουλή προς νεαρούς.Δείχτε στον πατέρα σας ότι τον αγαπάτε και να του το λέτε.Μπορεί να μην το ζητά αλλά το θέλει.Θα είναι αργά να του πείτε αν ποτέ τον χάσετε και δεν του το έχετε πει.😊 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από papoys1 9
papresa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ο πατέρας μου πάνω από 50 χρόνια ξυρίζεται με μηχανή, τις braun δεν τις αλλάζει με τίποτα... Εγώ λόγω αλλεργίας και ευαίσθητου δέρματος δεν μπόρεσα να τις ανεχτώ. Τώρα χρησιμοποιεί αυτήν και είναι πολύ ικανοποιημένος.
mic2mic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Από τότε που χρησιμοποιώ ξυριστική οι ερεθισμοί έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Για κάποιους οι επαναφορτιζόμενες είναι οκ. Για μένα πάντως που έχω και ρεύματος και επαναφορτιζόμενη, προτιμώ το ρεύμα. Ξυρίζει πολύ πιο γρήγορα, μπορεί και στο 1/3 του χρόνου που θέλει η επαναφορτιζόμενη. Προσοχή: Κάποιες που δουλεύουν και με ρεύμα και ως επαναφορτιζόμενες, δεν έχουν την δύναμη αυτών που είναι αποκλειστικά ρεύματος.
bromiaris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 9:51 ΜΜ, udroxoos είπε Σκέφτομαι να πάρω την Remington R3150 δώρο στον πατέρα μου. Έχει κανείς ιδέα από τέτοια μαραφέτια; Αξίζει αυτή; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη γύρω στο 50άρικο; Με 15 ευρώ εγγύηση Xiaomi... https://www.banggood.com/Enchen-Black-Stone-3D-Electric-Shaver-Smart-Control-Blocking-Protection-Razor-for-Men-Gift-from-xiaomi-youpin-p-1492848.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
papresa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Τώρα αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να θεωρηθεί χαζό ή νηπιαγωγείου αλλά επειδή χρόνια έχω την απορία και βλέπω ότι οι περισσότεροι προτείνετε μηχανές με τρεις <<κεφαλές>> (δεν ξέρω πως λέγονται) ποια η διαφορά στο ξύρισμα με τις άλλες, σαν αυτή που πρότεινα σε παραπάνω απάντηση εγώ; Ο πατέρας μου χρόνια μόνο αυτού του τύπου χρησιμοποιεί. 1
udroxoos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 7:51 ΜΜ, udroxoos είπε Σκέφτομαι να πάρω την Remington R3150 δώρο στον πατέρα μου. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας! Τελικά αγόρασα αυτή που αρχικά έβαλα στο μάτι. Αν βγει μάπα θα επανέλθω να ενημερώσω. 5 ώρες πριν, papresa είπε Τώρα αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να θεωρηθεί χαζό ή νηπιαγωγείου αλλά επειδή χρόνια έχω την απορία και βλέπω ότι οι περισσότεροι προτείνετε μηχανές με τρεις <<κεφαλές>> (δεν ξέρω πως λέγονται) ποια η διαφορά στο ξύρισμα με τις άλλες, σαν αυτή που πρότεινα σε παραπάνω απάντηση εγώ; Ο πατέρας μου χρόνια μόνο αυτού του τύπου χρησιμοποιεί. Αυτή την απορία όντως την έχω και εγώ... OFF TOPIC: Δεν ξέρω τι λένε οι μηχανές αλλά ξύρισμα σαν την Gillette Fusion Proshield δεν έχει... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 6:54 ΠΜ, papoys1 είπε Αν χρησιμοποιεί και του αρέσει να του την πάρεις.Τέτοιες χειρονομίες δένουν το δεσμό πατέρα και γιου.Αν όχι επειδή και εγώ είμαι πατέρας μεγάλων παιδιών επειδή δεν μετράει η αξία αλλά η χειρονομία πιο πολύ θα χαιρόμουν π.χ. μία παλιά ορίτζιναλ brut 33 ή ένα after save παλαιάς κοπής. Τώρα αν θέλεις να του κάνεις ένα πιο ακριβό δώρο θα έλεγα αν του αρέσουν και ασχολείται με εργασίες πάρτου ένα καλό επαναφορτιζόμενο τρυπάνι αν δεν έχει.Να είσαι σίγουρος ότι θα γυροφέρνει το σπίτι να δει που χρειάζονται εργασίες και θα το χαρεί αφάνταστα.😊 Και μία συμβουλή προς νεαρούς.Δείχτε στον πατέρα σας ότι τον αγαπάτε και να του το λέτε.Μπορεί να μην το ζητά αλλά το θέλει.Θα είναι αργά να του πείτε αν ποτέ τον χάσετε και δεν του το έχετε πει.😊 Μακαρι να ζούσε και ο δικός μου να του έκανα ενα δώρο τώρα που μεγάλωσα. Είχε μια ξυριστική με ξυραφάκι του 60. Σε αυτή υπήρχε ένα περιστρεφομενο μέρος που όταν το έστριβε άνοιγαν μηχανικά 2 καλύμματα από την κεφαλή και αφαιρουσες η έβαζες το ξυραφάκι μετά έκλειναν αυτά και μπορούσες να ξυριστεις. 8 ώρες πριν, mic2mic είπε Από τότε που χρησιμοποιώ ξυριστική οι ερεθισμοί έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Για κάποιους οι επαναφορτιζόμενες είναι οκ. Για μένα πάντως που έχω και ρεύματος και επαναφορτιζόμενη, προτιμώ το ρεύμα. Ξυρίζει πολύ πιο γρήγορα, μπορεί και στο 1/3 του χρόνου που θέλει η επαναφορτιζόμενη. Προσοχή: Κάποιες που δουλεύουν και με ρεύμα και ως επαναφορτιζόμενες, δεν έχουν την δύναμη αυτών που είναι αποκλειστικά ρεύματος. Σωστα έχει να κάνει με την ισχύ που δίνει η μπαταρία οταν η κεφαλή βρίσκεται σε φόρτιση, η μπαταρία αδειάζει με τον καιρο και μειώνεται η ικανότητα να δώσει η ισχύ. 1
tempo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 καλημέρα, ψάχνω και εγώ για ξυριστική μηχανή. Έχω μούσι κανονικό (όχι 2-3 ημερών) και μέχρι σήμερα παιδεύομαι με μια braun η οποία είναι καλή άλλα θέλει 5-6 περάσματα για να κάνει σωστά την δουλειά της (λογικό γιατί την έχω αρκετά χρόνια και οι προδιαγραφές της δεν ήταν για κανονικό μούσι άλλα πιο πολύ για περιποίηση). Ένας κομμωτής μου είπε ότι θέλω κουρευτική και όχι ξυριστική μηχανή. Αυτό που θεωρώ καλό είναι να μπορώ να έχω την μηχανή στο ρεύμα την ώρα που ξυρίζω το μούσι (φυσικά δεν θα την βάζω ταυτόχρονα κάτω απο το νερό). Με μια μικρή αναζήτηση διαπίστωσα ότι ορισμένες μηχανές λειτουργούν αποκλειστικά με την μπαταρία..... αυτό που θέλω επίσης είναι η δυνατότητα να ρυθμίζω το μήκος στην κεφαλή κοπής. έχετε να μου κάνετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, tempo είπε καλημέρα, ψάχνω και εγώ για ξυριστική μηχανή. Δεν έχεις αναφέρει μπάτζετ 2 ώρες πριν, tempo είπε έχετε να μου κάνετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Ιzzy PG200 αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει και εσένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα