Aristopoulos10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να βοήθεια σε κάτι πολύ σοβαρό. Εδώ και 1 χρόνο νοικιάζω σπίτι χωρίς συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το σπίτι είναι χρεωμενο στον οργανισμό εργατικών κατοικιών και δεν μπορεί να μου κάνει συμβόλαιο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αλλάξουμε το ρεύμα στο όνομα μας. Εν ολίγοις η γυναίκα μου είναι εγγυος και πλέον χρειάζομαστε την οικονομική βοήθεια του Κέα και του επιδόματος στέγασης. Το σπίτι μας αρέσει πολύ. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να βάλουμε το ρεύμα στο όνομα της γυναίκας μου για μπορέσει να αιτηθεί το επίδομα;;;;
soundou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Αν ειναι στον οργανισμο απαγορευετε να ενοικιαστει το διαμερισμα (νομιμα μιλαμε παντα)οποτε δεν γινεται. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Άλλος απο εδώ. Νοικιαζει παράνομα σπίτι με μαύρα χρήματα κ τωρα θυμήθηκε οτι χρειάζεται επίδομα οποτε ψάχνει να δει πως μπορεί να το παρει. Μερικα θρεντ ειναι για να γίνονται sticky ρε !🤭 9 4
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Οπότε ο ιδιοκτήτης νοικιάζει την εργατική κατοικία που την πήρε με ειδικό καθεστώς και μένει αλλού.Ωραίος!!Μάγκας! 2 1
overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 @Aristopoulos10 Αν το ενοικιο σας συμφερει, καθεστε. Αν το ενοικιο αλλου μαζι με τα επιδοματα που θα περνετε θα σας συμφερει, φευγετε. 6 1
afragorn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στο σπίτι που μένετε τώρα, δυστυχώς δε μπορείτε να κάνετε κάτι. Δες αν σε συμφέρει μία μετακόμιση όπου θα μπορείς να παίρνεις το επίδομα.
_chris_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οπότε ο ιδιοκτήτης νοικιάζει την εργατική κατοικία που την πήρε με ειδικό καθεστώς και μένει αλλού.Ωραίος!!Μάγκας! Δεν είναι ο μόνος. Αν θυμάμαι καλά από το νόμο είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να μένει στο σπίτι. Αλλά αρκετοί που έχουν σπίτι, κάνουν αλχημείες για να το πάρουν. Μάλιστα σε μια περιοχή πριν κάποια χρόνια είχε γίνει χαμός με ενστάσεις για το ποιος δικαιούται σπίτι. Μη το ψάχνετε πάντως και μην απορειτε. Είναι αυτό που λέω, όλη η Ελλάδα είναι μέσα στο βούρκο και πάντα φταίνε οι άλλοι 2 1
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Aristopoulos10 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να βοήθεια σε κάτι πολύ σοβαρό. Εδώ και 1 χρόνο νοικιάζω σπίτι χωρίς συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το σπίτι είναι χρεωμενο στον οργανισμό εργατικών κατοικιών και δεν μπορεί να μου κάνει συμβόλαιο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αλλάξουμε το ρεύμα στο όνομα μας. Εν ολίγοις η γυναίκα μου είναι εγγυος και πλέον χρειάζομαστε την οικονομική βοήθεια του Κέα και του επιδόματος στέγασης. Το σπίτι μας αρέσει πολύ. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να βάλουμε το ρεύμα στο όνομα της γυναίκας μου για μπορέσει να αιτηθεί το επίδομα;;;; Αφού ενοικιάσες πριν 1 χρόνο, δεν ήξερες το πρόβλημα ?
opera Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Αν τα ποσά που είδα ισχύουν μάλλον σε συμφέρει να αλλάξεις σπίτι.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Aristopoulos10 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να βοήθεια σε κάτι πολύ σοβαρό. Εδώ και 1 χρόνο νοικιάζω σπίτι χωρίς συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το σπίτι είναι χρεωμενο στον οργανισμό εργατικών κατοικιών και δεν μπορεί να μου κάνει συμβόλαιο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αλλάξουμε το ρεύμα στο όνομα μας. Εν ολίγοις η γυναίκα μου είναι εγγυος και πλέον χρειάζομαστε την οικονομική βοήθεια του Κέα και του επιδόματος στέγασης. Το σπίτι μας αρέσει πολύ. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να βάλουμε το ρεύμα στο όνομα της γυναίκας μου για μπορέσει να αιτηθεί το επίδομα;;;; Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το ξεχρεωσει άμεσα ? Πόσα χρωστάει?
Aristopoulos10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, opera είπε Αν τα ποσά που είδα ισχύουν μάλλον σε συμφέρει να αλλάξεις σπίτι. Προφανώς αλλά ήθελα να το ψάξω αν με κάποιον τρόπο γινόταν να γίνει το μισθωτήριο 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το ξεχρεωσει άμεσα ? Πόσα χρωστάει? Δεν έχω ιδέα, παίζει ρόλο; 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το ξεχρεωσει άμεσα ? Πόσα χρωστάει? δίνεται η επιλογή σπιτονοικοκυρη στο taxis net για μισθωτηριο ή λόγω χρέους δεν του το επιτρεπει;
bluesattack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το ξεχρεωσει άμεσα ? Πόσα χρωστάει? 😂 Που τα βρισκετε ρε παιδες 😂 .Να ξεχρεωσει ο ιδιοκτητης το δανειο για να παρει κεα ο ενοικιαστης.Αν ισχυει κιολας και δεν πουλαει τρελα ο ιδιοκτητης για να μην φορολογηθει Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack 1
bluesattack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Παρε στον οργανισμο και ρωτα , απο περιεργεια κιολας, αν γινεται η οχι. Αν δεν γινεται , πιεσε στην δικη σου αναγκη και πιθανοτατα στην δικη του μπας και σου κανει μειωση.Που προφανως δεν θα ειναι 250-300 ευρω οσο τα επιδοματα. 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οπότε ο ιδιοκτήτης νοικιάζει την εργατική κατοικία που την πήρε με ειδικό καθεστώς και μένει αλλού.Ωραίος!!Μάγκας! Αυτη μπορει να την πηρε πριν 30 χρονια.Ε απο τοτε...μπορει να παντρευτηκε και να βρηκε νεο σπιτι ετοιμο. 😂
opera Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Τα χρονια του οεκ μερικοι δικαιουχοι που δεν ειχαν ακινητο στο ονομα τους αλλα διεμεναν σε σπιτι που τους ειχε παραχωρηθει απο τους γονεις τους,τα σπιτια που πηραν απο τον οεκ τα νοικιασαν.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, opera είπε Τα χρονια του οεκ μερικοι δικαιουχοι που δεν ειχαν ακινητο στο ονομα τους αλλα διεμεναν σε σπιτι που τους ειχε παραχωρηθει απο τους γονεις τους,τα σπιτια που πηραν απο τον οεκ τα νοικιασαν. Ωραία φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις