Calypso96 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα, Ενω φαινεται να εχω κανονικα wifi μπορω να συνδεθω μονο στις σελιδες του google ,δεν μπορω να συνδεθω στο facebook,messenger ουτε απο κινητο, ουτε απο το λαπτοπ.Εχω κανει ηδη reset στο router ομως το προβλημα παραμενει.Η ενδειξη "internet" του router καποιες φορες γινεται κοκκινη ομως επανερχεται μετα απο λιγο.Τι αλλο θα μπορουσα να κανω; Ευχαριστω εκ των προτερων
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή που έχει παρατηρηθεί απ' όσο ξέρω σε παρόχους Vodafone και HCN. Έχεις κάποιον από αυτούς;
Calypso96 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 vodafone εχω, ναι..Ομως ισχυει μονο για συγκεκριμενες εφαρμογες/σελιδες που δεν συνδεονται; δεν το καταλαβαινω αυτο.
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ναι, έχει πρόβλημα με συγκεκριμένη δρομολόγηση, μέσω της οποίας θα συνδεόσουν σε αυτές τις σελίδες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ, εκτός από το να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο VPN.
Calypso96 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Ναι, έχει πρόβλημα με συγκεκριμένη δρομολόγηση, μέσω της οποίας θα συνδεόσουν σε αυτές τις σελίδες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ, εκτός από το να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο VPN. Πως θα μπορουσα να το κανω αυτο γιατι δεν ειμαι κ γνωστης.Η καλυτερα να περιμενω;
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Πιστεύω και με το δωρεάν ενσωματωμένο του Opera browser κάνεις δουλειά. Αλλά αν δεν θες να μπλέκεις, απλώς περίμενε. Δεν πιστεύω ότι θα αργήσει υπερβολικά να φτιαχτεί.
Calypso96 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Πιστεύω και με το δωρεάν ενσωματωμένο του Opera browser κάνεις δουλειά. Αλλά αν δεν θες να μπλέκεις, απλώς περίμενε. Δεν πιστεύω ότι θα αργήσει υπερβολικά να φτιαχτεί. Ευχαριστω Πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα