Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, freegr είπε

Ακριβώς όπως εχει αποτυπωθεί σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπωσ το αγαπημένο μου The expanse για το οποίο εγραψα αρθρο...

(Off topic)  Δώσε link για το άρθρο θέλω να ξεκινήσω την σειρά και όλο το αναβάλλω. 

1 ώρα πριν, Strigla είπε

Εντάξει φτάνει...μετά τον Jobs η Apple καλά θα κάνει να αλλάξει και όνομα...Πολλές δήθεν καινοτομίες αλλά λείπει το όραμα και συγνώμη αλλά κουραστήκαμε κάπου.

Εμείς κουραστήκαμε να διαβάζουμε σε κάθε άρθρο που αφορά την apple για την καινοτομία που τελείωσε με τον Jobs. 

Δε φαντάζεσαι πόσο όμως. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Εμείς κουραστήκαμε να διαβάζουμε σε κάθε άρθρο που αφορά την apple για την καινοτομία που τελείωσε με τον Jobs. 

Δε φαντάζεσαι πόσο όμως. 

Το τρελό είναι ότι τότε λέγανε για τον Jobs τα ίδια πράγματα που λένε και τώρα... άβυσσος η ψυχή του κολλημένου.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Κάποιο mac book με touch screen ίσως; Έτσι για να ξεκινήσουμε από τα βασικά πρώτα...

Λογικά φοβούνται ότι αυτό θα κανιβαλήσει την αγορά των iPad Pro. Επίσης αν η δομή του MacOS δεν είναι ήδη touch friendly, θα είναι μια πρόχειρη και μισοτελειωμένη δουλειά.

Προσωπικά πάντως ως κάτοχος Surface Book 2, κατά 99% χειρίζομαι τα πάντα με το trackpad το οποίο βρίσκω πολύ εύχρηστο. Δεν με βολεύει καθόλου να τεντώνω τα χέρια μου για να κάνω gestures σε σχεδόν κάθετη οθόνη έχοντας μπροστά μου το πληκτρολόγιο (το οποίο χρειάζομαι). Μόνο σε tablet mode όπου τα χέρια είναι σε ξεκούραστη θέση έχει νόημα το touch.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 29/1/2020 στις 3:59 ΜΜ, barbariangr είπε

αν δε κάνω λάθος, είναι κυρτό μόνο το πλαίσιο.

ή είναι και η οθόνη?

Ναι σωστα! Ήταν τρελλη οθοναρα επί 2005!

Και μόνο του το κυρτό πλαίσιο τότε ήταν ΤΟ ινοβεισιο!

Δημοσ.
Στις 31/1/2020 στις 1:49 ΠΜ, Charalamos είπε

Ναι σωστα! Ήταν τρελλη οθοναρα επί 2005!

Και μόνο του το κυρτό πλαίσιο τότε ήταν ΤΟ ινοβεισιο!

Το έβλεπα και έλεγα, πωωωωωωωωω τεχνογνωσία και τεχνολογία...

φανταζόμουν τι άλλο μπορεί να είχαν κρυμμενο στα σκαριά τους

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...