Vahibi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ένας φίλος μου έκανε τρεις - τέσσερις ιστοσελίδες με ένα εύχρηστο προγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων, και αγόρασε πακέτο SS από το Ελληνικό provider όπου φιλοξενούνται. Αντί να μπει αυτόματα, πρέπει να γίνει χειροκίνητα απ ότι τον ενημέρωσαν μετά. Ο ίδιος - ούτε κι εγώ - γνωρίζουμε πως γίνεται αυτό, και από τον host provider του ζητούν επιπλέον 20 ευρώ για να το κάνουν οι ίδιοι, πράγμα το οποίο δεν νομιζω να αξίζει τόσα χρήματα, και ούτε το προανέφεραν κάπου όταν το αγόραζε. Ξέρει κάποιος πως γίνεται ώστε να μας λύσει τα χέρια; Αν είναι εύκολο δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει. Σημειωτέον ότι μαζί με τα 20 ευρώ, έγραψαν πως θέλουν όλο το ποσό μέσω τράπεζας μόνο, δηλαδή γύρω στα 50 και ευρώ, φαντάζομαι χωρίς να επιστρέφουν το ήδη πληρωτέο ποσό το οποίο πιθανόν να κάνουν credits.
zx1234r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Συνήθως οι host providers δίνουν αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση του SSL. Ο βαθμός πολυπλοκότητας βέβαια εξαρτάται απο τις γνώσεις πρωτίστως, αλλά και απο το πακέτο που έχετε. Εγώ π.χ. στο godaddy είχα linux στην αρχή, το πιο φθηνό και το ssl δεν έγινε ποτέ εγκατάσταση. Αναγκάστηκα να πάω σε cpanel το οποίο ήταν το αναβαθισμένο πακέτο και πάλι για να το καταφέρω μου πηρα καμια εβδομάδα. 1
Vahibi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, zx1234r είπε Συνήθως οι host providers δίνουν αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση του SSL. Ο βαθμός πολυπλοκότητας βέβαια εξαρτάται απο τις γνώσεις πρωτίστως, αλλά και απο το πακέτο που έχετε. Εγώ π.χ. στο godaddy είχα linux στην αρχή, το πιο φθηνό και το ssl δεν έγινε ποτέ εγκατάσταση. Αναγκάστηκα να πάω σε cpanel το οποίο ήταν το αναβαθισμένο πακέτο και πάλι για να το καταφέρω μου πηρα καμια εβδομάδα. Τους ρώτησε αν υπάρχουν οδηγίες και του απάντησαν πως δεν υπάρχουν.
zx1234r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, Vahibi είπε Τους ρώτησε αν υπάρχουν οδηγίες και του απάντησαν πως δεν υπάρχουν. Α κατάλαβα. Δεν είναι εξυπηρετικοί. Για μένα μην χάσετε τον χρόνο σας γιατί δεν είναι απλό. Στη θέση σας θα το έδινα το 20ρικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα