moufas999 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα σε όλα τα μέλη και στους Διαχειριστές του σαιτ. Παιδιά θέλω να μου λύσετε μία απορία που έχω σχετικά με το Amazon.de, θέλω να παραγγείλω ένα προϊόν και παραγγέλνω πρώτη φορά από το Amazon ενώ από άλλα σαιτ Ebay, Aliexpess και άλλα έχω παραγγείλει πολλές φορές, η απορία μου είναι ή εξής? όταν μπαίνω ας πούμε στο Ebay.de δίπλα σε κάθε προϊόν σου αναφέρει και την χώρα που είναι και θα έρθει, π.χ. Αυστραλία, Κίνα, Αμερική, Γερμανία κ.τ.λ. στο Αmazon de δεν σου αναφέρει καμία χώρα προέλευσης και θέλω να ρωτήσω είναι γιατί όλα τα προϊόντα έχουν χώρα αποστολής την Γερμανία που ανήκει η διεύθυνση του σαιτ Amazon.de η όχι? και ερωτώ μην πάω και παραγγείλω κάτι και έχει ας πούμε χώρα αποστολής την Αμερική και το πληρώσω χρυσό στο τελωνείο όταν θα έρθει? Eυχαριστώ. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από moufas999
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτω απο το κουμπί Buy now λέει ποιός του πουλάει. Αν είναι sold by amazon είναι απο Ευρωπαϊκή Ένωση. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Silverage
maniacos93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, moufas999 είπε Kαλημέρα σε όλα τα μέλη και στους Διαχειριστές του σαιτ. Παιδιά θέλω να μου λύσετε μία απορία που έχω σχετικά με το Amazon.de, θέλω να παραγγείλω ένα προϊόν και παραγγέλνω πρώτη φορά από το Amazon ενώ από άλλα σαιτ Ebay, Aliexpess και άλλα έχω παραγγείλει πολλές φορές, η απορία μου είναι ή εξής? όταν μπαίνω ας πούμε στο Ebay.de δίπλα σε κάθε προϊόν σου αναφέρει και την χώρα που είναι και θα έρθει, π.χ. Αυστραλία, Κίνα, Αμερική, Γερμανία κ.τ.λ. στο Αmazon de δεν σου αναφέρει καμία χώρα προέλευσης και θέλω να ρωτήσω είναι γιατί όλα τα προϊόντα έχουν χώρα αποστολής την Γερμανία που ανήκει η διεύθυνση του σαιτ Amazon.de η όχι? και ερωτώ μην πάω και παραγγείλω κάτι και έχει ας πούμε χώρα αποστολής την Αμερική και το πληρώσω χρυσό στο τελωνείο όταν θα έρθει? Eυχαριστώ. Όχι, δεν πληρώνεις κάτι επιπλέον σε τελωνεία κ.τ.λ.. Όλα τα προϊόντα γίνονται dispatch από την Γερμανία, άσχετα από ποια είναι η χώρα προέλευσής τους. Πέρυσι, που έτυχε να παραγγείλω κάτι από το Amazon.de, παρόλο που δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο έγινε συνεννόηση από του ίδιους με το Amazon της Γαλλίας, αυτοί το έστειλαν στο Amazon Γερμανίας και οι τελευταίοι ύστερα το απέστειλαν σε 'μένα χωρίς να χρεωθώ κάτι έξτρα. Τουλάχιστον αυτό έγινε στην περίπτωσή μου και στο γράφω με σιγουριά διότι παρακολουθούσα το tracking. Και εννοείται seller ήταν το ίδιο το Amazon. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από maniacos93
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Στα αμαζον και σε τριτους πωλητες δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο απο που θα ερθει, για αυτο ειναι καλο να δεις την εδρα του πωλητη αν ειναι πχ κινα, τοτε στειλε ενα μηνύματα και ρωτησε τον, γιατι πολυ πιθανον να στο στειλει εκτος εε.
maniacos93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στα αμαζον και σε τριτους πωλητες δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο απο που θα ερθει, για αυτο ειναι καλο να δεις την εδρα του πωλητη αν ειναι πχ κινα, τοτε στειλε ενα μηνύματα και ρωτησε τον, γιατι πολυ πιθανον να στο στειλει εκτος εε. Αν είναι seller το Amazon, έρχεται από Γερμανία. Αν είναι τρίτος πωλητής αναφέρει ξεκάθαρα στη σελίδα από πού γίνεται dispatch το προϊόν. Συνήθως πάντως τα προϊόντα είναι από Ευρώπη. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από maniacos93
moufas999 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και σας είμαι ειλικρινά υπόχρεος 2 ώρες πριν, Silverage είπε Κάτω απο το κουμπί Buy now λέει ποιός του πουλάει. Αν είναι sold by amazon είναι απο Ευρωπαϊκή Ένωση. Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση και κάτω από το κουμπί Buy now λέει (Sale and shipping by Amazon.) Πώληση και αποστολή από την Amazon. αλλά είναι από το Άmazon de (ΑΜΑΖΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)? η από το Άmazon Αμερικής που είναι εκτός Ε.Ε.? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από moufas999 1
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Απο το Γερμανίας φυσικά, αφού εκεί έχεις μπει.
moufas999 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες και να είσαι πάντα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα