Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα ενα mi pad 4 απο banggood στις 27/11/19 και μετα το περας 2 μηνων δεν το εχω λαβει ακομα. Εκανα escalate στο paypal αφου η επικοινωνια μαζι τους δε βοηθησε, το paypal επικοινωνησε μαζι τους και περιμενουμε την απαντηση τους τωρα μεχρι τη Δευτερα 3/2. Πιστευω οτι σε αυτη τη φαση θα παρω πισω ολο το ποσο. Το περιεργο ειναι οτι το πακετο εχει κολλησει απο 1/12 στο "DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE". Τι πιθανοτητες δινετε να το λαβω το ταμπλετ καποια στιγμη; Ρωταω γιατι αν ειναι να μην ερθει ποτε, θα παω να παρω ενα αλλο.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θα σου πουν οτι πρέπει να περιμένεις και άλλο

Μάλλον θα παραλάβεις, εδω Ελλάδα πρέπει να είναι.

13 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Υπάρχει πιθανότητα να είναι στο τελωνείο και να μην το σκαναραν ακόμη. 

Λετε να εχουν βαλει τα πακετα σε καραντινα για τον ιο και να φοβουνται να τα σκαναρουν; 😂

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mixschino είπε

Λετε να εχουν βαλει τα πακετα σε καραντινα για τον ιο και να φοβουνται να τα σκαναρουν; 😂

Από Νοέμβριο εμένα ένα δέμα προχθές το παρέλαβα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dinos234 είπε

Από Νοέμβριο εμένα ένα δέμα προχθές το παρέλαβα. 

Να κι ενα καλο νεο! Ειχες κανει καποιο dispute στο paypal η περιμενες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mixschino είπε

Να κι ενα καλο νεο! Ειχες κανει καποιο dispute στο paypal η περιμενες;

Τίποτα δεν έκανα απλά μίλησα με τον Κινέζο στο ebay μου λέει ότι δεν μπορεί να δει που βρίσκεται δεν γνωρίζει και αν είναι να μου έκανε από μόνος του επιστροφή χρημάτων αλλά την επόμενη μέρα εμφανίστηκε ότι βρίσκεται Αθήνα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dinos234 είπε

Τίποτα δεν έκανα απλά μίλησα με τον Κινέζο στο ebay μου λέει ότι δεν μπορεί να δει που βρίσκεται δεν γνωρίζει και αν είναι να μου έκανε από μόνος του επιστροφή χρημάτων αλλά την επόμενη μέρα εμφανίστηκε ότι βρίσκεται Αθήνα 

Α μαλιστα, συγχαρητηρια για την υπομονη σου και μεγεια ο,τι αγορασες! Ελπιζω να φτασει και το δικο μου καποια στιγμη γιατι 2+ μηνες αναμονης ειναι πολλοι.

Δημοσ.

Τώρα τι φταίνε και οι πωλητές, κανονικά το dispute (αν υπαρχει τρακ) θα έπρεπε να το κανει το ππ και ολοι οι υπάλληλοι, στην εταιρεία μεταφορών που ανέλαβε το δέμα, να δεις πως στρώνουν ολοι και πως τρέχουν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mixschino είπε

Α μαλιστα, συγχαρητηρια για την υπομονη σου και μεγεια ο,τι αγορασες! Ελπιζω να φτασει και το δικο μου καποια στιγμη γιατι 2+ μηνες αναμονης ειναι πολλοι.

Σε ευχαριστώ. Ναι αργούν πολύ τώρα έχω ένα δέμα στο τελωνείο 2 μήνες κάτι παίζει να γίνεται αλλά δέματα που έφτασαν Ιανουάριο πήγαν Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα αυτό έμεινε εκει. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τώρα τι φταίνε και οι πωλητές, κανονικά το dispute (αν υπαρχει τρακ) θα έπρεπε να το κανει το ππ και ολοι οι υπάλληλοι, στην εταιρεία μεταφορών που ανέλαβε το δέμα, να δεις πως στρώνουν ολοι και πως τρέχουν.

Συμφωνω απολυτα! Ο κινεζος εστειλε το πακετο μου μια μερα μετα την παραγγελια, τωρα αν εδω στο τελωνειο η στα ΕΛΤΑ πετανε χαρταετο, δε φταιει ο πωλητης.

Δημοσ.

Από τα δέματα της περιόδου black friday και χριστουγέννων , δεν μου έχει έρθει τίποτα!

Αντιθέτως ότι παρήγγειλα αρχές Ιανουαρίου το έχω ήδη πάρει.

Μάλλον έγινε τεράστιος χαμός με παραγγελίες εκείνη την περίοδο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Από τα δέματα της περιόδου black friday και χριστουγέννων , δεν μου έχει έρθει τίποτα!

Αντιθέτως ότι παρήγγειλα αρχές Ιανουαρίου το έχω ήδη πάρει.

Μάλλον έγινε τεράστιος χαμός με παραγγελίες εκείνη την περίοδο.

Μαλλον ετσι εξηγειται, κι εγω σε περιοδο black friday παρηγγειλα 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...