kosmous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις πληροφορίες του defender έχει την παρακάτω διαδρομή την οποία όμως δεν μου την βγάζει στον explorer. : file: \Device\HarddiskVolumeShadowCopy6\Users\User\AppData\Local\Packages\microsoft.windowscommunicationsapps_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Files\S0\54400\Attachments\CHSNCP18000207-19-INV_pdf[70592].gz Στις ενέργειες μου δίνει μόνο την επιλογή : Επιτρέπεται . Το μόνο που έχω εγκαταστήσει τελευταία είναι ένα πολυμηχάνημα epson με εγκατάσταση μέσα από την epson καθώς δεν είχε cd . Δεν προχωράει ούτε το πρόγραμμα αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας καθώς λέει βρίσκει ανεπιθύμητο αρχείο .
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, kosmous είπε Στις πληροφορίες του defender έχει την παρακάτω διαδρομή την οποία όμως δεν μου την βγάζει στον explorer. : file: \Device\HarddiskVolumeShadowCopy6\Users\User\AppData\Local\Packages\microsoft.windowscommunicationsapps_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Files\S0\54400\Attachments\CHSNCP18000207-19-INV_pdf[70592].gz Στις ενέργειες μου δίνει μόνο την επιλογή : Επιτρέπεται . Το μόνο που έχω εγκαταστήσει τελευταία είναι ένα πολυμηχάνημα epson με εγκατάσταση μέσα από την epson καθώς δεν είχε cd . Δεν προχωράει ούτε το πρόγραμμα αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας καθώς λέει βρίσκει ανεπιθύμητο αρχείο . Τα \Device\HarddiskVolumeShadowCopy*\ βρίσκονται στα snapshots του σκληρού δίσκου στα restore points. . Ρίξε μία ματιά εδώ για offline scan μήπως σε βοηθήσει > https://support.microsoft.com/el-gr/help/17466/windows-defender-offline-help-protect-my-pc Για να απενεργοποιήσεις το system restore δεν θα σε συμβούλευα, καλύτερα δώσε το pc κάπου άλλου που γνωρίζουν Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess
kosmous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ , έκανα αυτό που είπες και μετά την εντολή για άμεση σάρωση μου έβγαλε πινακάκι εάν επιτρέπω στον defender να κάνει αλλαγές στο pc , πάτησα ναι και δεν κάνει τίποτε .
kosmous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Κατέβασα το Microsoft Safety Scanner και τρέχοντάς το δε βρήκε τίποτε .
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Άσε το ως έχει και μην ασχολείσαι άλλο, δεν αξίζει, ένα συμπιεσμένο pdf είναι (CHSNCP18000207-19-INV_pdf[70592].gz). Αν ποτέ κάνεις επαναφορά συστήματος απλά μην ανοίξεις στο συγκεκριμένο αρχείο, πιθανόν να είναι και fault positive
kosmous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ , υπάρχει όμως πρόβλημα με τα αντίγραφα ασφαλείας που αυτόματα δημιουργεί ο υπολογιστής , δεν προχωρά η διαδικασία .
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο μόνος εφικτός τρόπος που βλέπω είναι, να απενεργοποιήσεις το system restore, να διαγράψεις τα restore points, και να το ενεργοποιήσεις πάλι, το θέμα που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι αν πάει κάτι στραβά πχ (διακοπή ρεύματος, system crash bsod), στην δική σου περίπτωση* εγώ θα έκανα πλήρη backup του "προβληματικού" δίσκου σε 2 τουλάχιστον μέσα αποθήκευσης και θα το έπραττα. *Αναφέρομαι σε επαγγελματικά δίκτυα, έτσι βλέπω και το δικό σου για να μην γίνει η στραβή. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess 1
kosmous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έχω ήδη backup πριν ένα μήνα δίχως το πρόβλημα , θα πάρω ένα ακόμη αλλά δεν κατάλαβα αυτά που είπες , εάν βρεις χρόνο να μου τα γράψεις βήμα βήμα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα