therock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου ρθε τα ξημερωματα ενα μυνημα, το οποιο δε ξερω αν ειναι προειδοποιητικο-διαφημιστικο, η αν καποιος εστειλε κατι και δε μπορεσα να το λαβω επειδη δεν ειχα χωρο. Περασα χθες κατι αρχεια στο Google Drive μεχρι που μαξαρα τα 15GB Που σου δινει ως free, Και δεν σκεφτηκα τοτε οτι μοιραζετε το χωρο και με το mail. Απλα επειδη εδω λαμβανω λογαριασμους, πληρωμες ΔΕΚΟ και αλλες πιο επισημες αλληλογραφιες, μην εχασα κατι σημαντικο που δε μπορεσε να σταλει. Ο αποθηκευτικός χώρος έχει σχεδόν εξαντληθεί και δεν είναι δυνατή η λήψη νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αγαπητέ/ή, χρησιμοποιείτε 14,9 GB (99%) από τα 15 GB του αποθηκευτικού χώρου που είναι διαθέσιμος στον Λογαριασμό σας Google, ο οποίος είναι κοινόχρηστος στο Drive, το Gmail και τις Φωτογραφίες. Μόλις γεμίσει, δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε νέα αρχεία και ενδεχομένως να μην μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Για να αποφύγετε τυχόν διακοπές, αποκτήστε τώρα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με αναβάθμιση στο Google One. Τα πακέτα ξεκινούν από 1,99 $/μήνα. Αποκτήστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από therock
Angvas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) H σώζεις τα ηδη υπάρχοντα email σε κάποιο σκληρό δίσκο και τα σβήνεις από το gmail ώστε να απελευθερώσεις χώρο ή αγοράζεις χώρο. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Angvas 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από ανάλογες περιπτώσεις που διαβάζω εδώ: https://support.google.com/drive/search?q=not+receiving+emails+due+to+full+storage+issue, μάλλον, τα email επιστρέφουν στους αποστολείς και θα πρέπει να τα ξαναστείλουν για να τα λάβεις. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
therock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ναι αλλα αμα ειναι αυτοματοποιημενα οπως η εκδοση λογαριασμων δε υπαρχει ανθρωπος να καταλαβει οτι δε πηγε για να ξαναστειλει. Οποε δεν ξερω αν εχασα και τι εχασα
therock Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Angvas είπε H σώζεις τα ηδη υπάρχοντα email σε κάποιο σκληρό δίσκο και τα σβήνεις από το gmail ώστε να απελευθερώσεις χώρο ή αγοράζεις χώρο. Ασχετο ειναι αυτο, εσβησα τα αρχεια απο το drive και ελευθερωσα χωρο αλλα δεν ειναι αυτη η ερωτηση. Ρωταω αν εχασα κατι η αν ηταν προειδοποιητικο το μυνημα, απλα τυπου σβηστε γιατι δε μπορει να λαβετε. Και αν εχασα κατι πως μπορω να ξερω τι εχασα. Γιατι αν στειλει ανθρωπος μυνημα πχ εσυ σε μενα, θα σου πει inbox full και θα μου το ξαναστειλεις η θα με παρεις να μου πεις σου στελνω και μου λεει οτι ειναι full. Αν ομως το μυνημα ερχεται απο server, πχ προσπαθησε η ΔΕΗ να μου στειλει το τιμολογιο ρευματος, αν εφαγε σφαλμα δε ξερει το συστημα οτι επεσε Inbox full και δε θα προσπαθησει να το ξαναστειλει. Και οταν λεω ΔΕΗ το λεω παραδειγματικα, θα μπορουσε να ναι χιλια δυο, δε ειναι οτι μπαινω στο πανελ της ΔΕΗ βλεπω αν οντως εστειλαν η δεν εστειλαν και καταλαβαινω αν ειναι αυτο..
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να ξέρεις τι email δεν έχεις παραλάβει. Εφόσον είχε γεμίσει το 99% λογικά δεν έχεις χάσει κάτι. Συνήθως τα μαζικά email δεν εμπεριέχουν μεγάλα συνημμένα αρχεία, αλλά κάποιο link που σε οδηγεί σε άλλη ιστοσελίδα. Αν δεν σου έστειλε εκείνη τη μέρα κάποιος συνημμένα μεγάλου μεγέθους, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα